QUOTE(bevardė @ 2015 10 12, 14:11)
Priežasties reikia ieškoti, bet jei vaikas jau dūsta tai nelaikas eksperimentuoti. Sunormalizuok vaiko būklę ir tada galvok ką darei ne taip, kas galėjo įtakoti vaiko obstrukcijas, homeopatijos pagalba sužadink vaiko organizmo atsparumą. Bet jau esant dusuliui- pypkė būtina. Patikėk, beveik visos čia mes praėjom tokią stadiją kai rankos drebėjo prieš purškiant vaikams Flexotidą, ne viena dairėsi alternatyvų. Ir jei kam pavyko jų rasti, vadinasi netinkamai buvo diagnozuota astma. Homeopatija prailgina remisijos laiką, bet galutinai obstrukcijos nenuima, nebent laikinai. Praėjau nemažai, nemažai išbandžiau, bet supratau viena, kad atėjus rudeniui ir atsiradus pirmam kosuliui, traukiam iš vaistinėlės Flexotidą ir "draugaujam" u juo praktiškai iki gegužės mėnesio. Bet kol "draugaujam", tol mano vaikas sveikas,jokie rimtesni peršalimai ir virusai vaiko neaplanko. Jo bronchai stiprūs ir pajėgia tvarkytis su visais virusais, nes Flexotidas užgesina visus uždegiminius procesus ir veikia tik vietiškai. Ir manau su kiekvienais metais darosi vis lengviau ir lengiau, būklė neblogėja, o priešingai po truputį vis gerėja, bet aš nebežaidžiu ir vos išgirdus pirmus cyptelėjimus Flexotido nebijau. (thu thu thu...)
Sutinku. Turbūt Jūs teisi man dar reikia susigyvent.
O dabar kol dar necypia turbūt gydyti kaip paprastą virusą ir paprastą kosulį?