QUOTE(marmozel... @ 2015 10 08, 22:39)
Nežada nieko. O kažko greito tikėtis turbūt būtų kvaila. Tikina, kad geriau nepradeti draugauti su "dūdom"... ir nebežinai žmogus ką daryti.
Papildyta:
Dzin ta kaina, bele tik padetu.
Jums matėsi kažkoks apčiuopiamas efektas??
Mums tai labai nesena diagnozė, tai aš nelabai suprantu, jei tie bronchai karts nuo karto cypteli tai ar čia jau reikia skubėti duoti FL?? Ar galima dar laukti? Beje, užvakar grįžom iš lauko (buvo baisiai vėjuota ir šalta) tai iškart užsikosėjo iki visiško cypimo. Supurskiau ventolina ir viskaa. Taip sureagavo i temp skirtuma.
jei cypteli, reiskias dusta jau. nekankinkit vaiko ir imkite ventolina tik isgirde cypima ar apsunkinta kvepavima, kiekvieno cypimo metu zusta vis daugiau lasteliu, ir astma gali tapti nebeisaugama. tad rinkites mazesne blogybe is dvieju.
mes po metu, kai nustate BA ememes homeopatijos. Istverem vos vasara, nes rezultato nebuvo apciuopiamo. Pinigai ejo kaip i bala, nes "vale organizma zirniukais, lasiukais augaliniais, ir viskuom kuom". Nelabai tikiu as tokiais dalykais. Bet buvo paskutine viltis kazkaip sutvarkyti ligu rata. Po tos nesekmes gryzome prie Singulair, ventolino ir F. stai mano tokia patirtisi: mes po nesekmingo homeopatinio gydymo visus metus purskeme F, kai paumejimas du iputimai, visu kitu atveju palaikomoji doze. po to, Vasarai buvau nuemusi menesi ar pora. Pernai ziema gelbejomes Singulair ir per paumejimus F. O dabar nuo birzelio menesio nebenaudojame nieko. Ventolinas buvo panaudotas kelis kartus, F du kartus iki siol per paumejimus, tai yra po dvi savaites
as aisku labai nenoriu prisikalbeti, tad dziaugiuosi tyliai, bet pazanga yra akivaizdi
i temperaturu skirtuma tikrai reaguoja, kaip ir i dulkes, veja, sausa ar per dregna ora namuose
QUOTE(marmozel... @ 2015 10 08, 23:29)
Nemanau. Mums tikrai yra alerginis fonas. Be to yra paveldimumo faktorius.
mano vaikui labai didele paveldejimo rizika, tiek mociute, tiek promociute, ir puse dedziu serga BA ar net astma. Bet visgi didele itaka padare ir gerl. Nemaniau, kad ji turime, kol nepadare tyrimo su zarnos rijimu.
QUOTE(Roga @ 2015 10 09, 10:21)
Sveikos,
pas mus kitas biesas išlindo, ir tikrai nežinau kaip spresti, kai supyksta ir užsiverkia ir baisiai kosti, ne šiaip koso o siaubingai atrodo, kad plaučiai iššoks. kartais užtenka staigiai surikti sakau raminkis, bet jau karta reikėjo ventolino, kas čia per bėsas
oooo, mums sitas dalykas buvo laikotaroiu nuo 2 iki 4m. Tai labai jautriu vaiku pozymis. Bet mes isaugome. Maniskis vienu metu irgi buvo pradejes tuom piknaudziauti, pradedavo verkti, ir tuoj kosulio priepuolis, jau net pats sakydavo kad tuoj kosesiu. Bet aukletojos pamokyti mes jam ramindami graziai sakydavom, kad issikosek, tuoj palengves.
tikrai praeidavo. Bet velgi, stengdavome neprivesti iki verkimo, nes po tokiu priepoliu paakiuose susidarydavo taskines kraujosruvos.
Bevarde, maciau temoje apie refliuksa minejai vasitus homeopatinius, gali placiau? pastebejau kad maniskis vel radejo kerenksti, nors duodu kikeviena vakara Frutin, matyt to negana. NOriu pameginti, gal pasiteisins.
Papildyta:
tiesa, manau kad prie viso to labai daug itakos turi sanatorija