Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(marmozel... @ 2015 10 08, 23:29)
Nemanau. Mums tikrai yra alerginis fonas. Be to yra paveldimumo faktorius.

Aišku. Tikrai linkiu kantrybės ir sėkmės. Čia visos sukam galvas, kaip geriau pasielgti.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2015 10 08, 22:33)
Aišku.  Tikrai linkiu kantrybės ir sėkmės. Čia visos sukam galvas, kaip geriau pasielgti.

4u.gif
Žinau, kad lengva nebus, man dabar svarbu kažkaip atrasti tas ribas kada dar galim laukti o kada jau reikia imtis veiksmų. Dabar man kiekvienas ne toks sukvėpavimas ar sucypimas prilygsta tragedijai. Net pati nezinau kaip cia as ta paskutini paumejima pati sutvarkiau be ligonines biggrin.gif nieks ir nesuzinojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2015 10 08, 23:29)

žinot, neatmeskite to gerl. aš irgi nemaniau, kad mano vaikas turi, loriste pastebėjo. o alerginei astmai irgi turėjom priežasčių, aukštas IgE (apie 1000), alergenai užfiksuoti, paveldimumas...visais atvejais gydem, kaip astmą, bet prieš gerus metus nustačius gerl ir sureguliavus mitybą, režimą tas prisidėjo prie vaiko sveikatos būklės

QUOTE(marmozel... @ 2015 10 08, 23:48)
4u.gif
Žinau, kad lengva nebus, man dabar svarbu kažkaip atrasti tas ribas kada dar galim laukti o kada jau reikia imtis veiksmų. Dabar man kiekvienas ne toks sukvėpavimas ar sucypimas prilygsta tragedijai. Net pati nezinau kaip cia as ta paskutini paumejima pati sutvarkiau be ligonines biggrin.gif nieks ir nesuzinojo biggrin.gif

taip ir turi būti, su laiku išmoksit apsieti su liga savarankiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2015 10 08, 08:43)
Skaiciau kad ir jus su dar blgesnem busenom bandot be rimtu vaistu apsieiti.

Tikrai nėra čia tokių mamų. Cypimas reiškia, kad vaikas dūsta, jam trūksta deguonies, jo kvėpavimo takuose uždegimas. Tokiu atveju būtinas Ventolinas. O jei cypimas dažniau kartojasi būtinas ir Flexotidas. O Flexotidas homeopatijai netrukdo wink.gif Ilgai uždelsus galima tikrai prisižaisti, kai teks griebtis geriamų hormonų. Kiekvienos obstrukcijos metu (o cypimas ir yra obstrukcija) negrįžtamai pažeidiama dalis bronchų ląstelių.

QUOTE(marmozel... @ 2015 10 08, 22:29)

Mano vaikui irgi yra alergija, irgi paveldėta, bet ir tuo pačiu refliuksas. Aplamai didžioji dalis alergiškų vaikų turi ir skrandžio bėdų, vieniems ryškiau pasireiškia, kitiems nelabai.
Atsakyti
Sveikos,
pas mus kitas biesas išlindo, ir tikrai nežinau kaip spresti, kai supyksta ir užsiverkia ir baisiai kosti, ne šiaip koso o siaubingai atrodo, kad plaučiai iššoks. kartais užtenka staigiai surikti sakau raminkis, bet jau karta reikėjo ventolino, kas čia per bėsas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 10 09, 10:21)
Sveikos,
pas mus kitas biesas išlindo, ir tikrai nežinau kaip spresti, kai supyksta ir užsiverkia ir baisiai kosti, ne šiaip koso o siaubingai atrodo, kad plaučiai iššoks. kartais užtenka staigiai surikti sakau raminkis, bet jau karta reikėjo ventolino, kas čia per bėsas g.gif

Ir pas yra taip buvę. Man gydytoja sakė, ir nuo susinervino gali užeiti kosulys iki dusulio ir nuo baimės. Ir nuo ilgesio.
Žodžiu...
Atsakyti
Nervinio tipo kosulys. Būna ir nervinio tipo krenkštimas. Užspazmuoja, nes įsitempia visi raumenukai pykčio ir rėkimo metu.
Atsakyti
o ką tokiu atveju daryti g.gif ar gerai sukelti šoka, kad nurimtų g.gif ar geriau cacku patacku, kas geriau g.gif
Atsakyti
Roga, čia labai individualu. Nuo vaiko priklauso. Geriausia išvis nepasiekt tokios pykčio stadijos, o kokių reikia imtis priemonių, tik pati gali pajausti, vienam vaikui reikia mikštumo, kitam griežtumo. Bandyk įvairius vairiantus ir rasi tau labiausiai tinkantį.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 10 09, 10:45)
Roga, čia labai individualu. Nuo vaiko priklauso. Geriausia išvis nepasiekt tokios pykčio stadijos, o kokių reikia imtis priemonių, tik pati gali pajausti, vienam vaikui reikia mikštumo, kitam griežtumo. Bandyk įvairius vairiantus ir rasi tau labiausiai tinkantį.

mastau ką čia daryti ir kaip geriau.
ir kas liūdniausia ji tą suprato tai tetuka stato ant blakstienų ir jis šokinėja, kad tik ji neįsiverktų. tada jau ir mane šokdina, paspiria batus sako mauk. sakau tu jau didelė ir gali apsiauti batus su lipukas nu ir tada prasideda rėkimas iki tokio kosulio. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 10 09, 09:07)
Tikrai nėra čia tokių mamų. Cypimas reiškia, kad vaikas dūsta, jam trūksta deguonies, jo kvėpavimo takuose uždegimas. Tokiu atveju būtinas Ventolinas. O jei cypimas dažniau kartojasi būtinas ir Flexotidas. O Flexotidas homeopatijai netrukdo wink.gif Ilgai uždelsus galima tikrai prisižaisti, kai teks griebtis geriamų hormonų. Kiekvienos obstrukcijos metu

Aš pastebėjau, kad paumejimas po fl purskimo ir nutraukimo buvo kur kas stipresnis nei budavo iki fl gydymo...
Atsakyti
o kiek tokių nutraukimų jau buvo?
Atsakyti