QUOTE(Dalyte:) @ 2015 10 02, 16:24)
aš nustebus , kad taip nesiseka su gydytojais, mes konsultuojames Santariškėse niekada nebuvo, kad atmestinai būtu pažiūrėję į mūsų skundus . Abu vaikus astmiukus vedžiau pas lor, vienam adenoidai 2, kitam 3 lygio plius tonziliu hipertrofija, mergaitę su 2 l. adenoidas paliko ramybėje, sūnui po metų (nuo siūlymo) sumažino tonziles ir pašalino adenoidus. Dabar sunui Gerl, po lor operaciju serga mažiau, o gal išaugo
ką galiu pastebėti, tai tikrai mama turi daug žinoti ir domėtis savarankiškai, stebėti vaiką, nes šeimos gydytojas vaiko nemato per diena, o ir nesigilina į kiekvienos ligos specifiką , kaip mes, turinčios diagnozę (vaikams)
kai palyginu, kiek sirgo mano pirmas vaikas, kiek po ligonines tampemės, antibiotikų gėrėm...kol nustatė astmą ir antibiotių po to karto (3m) neteko gerti, su dukra tas pats, dėl kvepavimo takų ligų tik 2 kart antibiotikai buvo skirti ir tai prie plaučių uždegimo.
o dėl siuntimų, net pastabos iš šeimos gyd. buvau sulaukus, " ar tau neatsibodo vaikus po gydytojus tampyt? ko iš jų nori? nusijuokiau ir viskas, dabar matau , kad nei karto veltui nenutempiau
sėkmės, kantrybės ir kompetetingų gydytoju, mamytes
Papildyta:
mūsų stažas 4 m. tik porą kartų yra tekę leisti, stipriais bronchų spazmas sumažinti, kiek aš suprantu
ką galiu pastebėti, tai tikrai mama turi daug žinoti ir domėtis savarankiškai, stebėti vaiką, nes šeimos gydytojas vaiko nemato per diena, o ir nesigilina į kiekvienos ligos specifiką , kaip mes, turinčios diagnozę (vaikams)
kai palyginu, kiek sirgo mano pirmas vaikas, kiek po ligonines tampemės, antibiotikų gėrėm...kol nustatė astmą ir antibiotių po to karto (3m) neteko gerti, su dukra tas pats, dėl kvepavimo takų ligų tik 2 kart antibiotikai buvo skirti ir tai prie plaučių uždegimo.
o dėl siuntimų, net pastabos iš šeimos gyd. buvau sulaukus, " ar tau neatsibodo vaikus po gydytojus tampyt? ko iš jų nori? nusijuokiau ir viskas, dabar matau , kad nei karto veltui nenutempiau
sėkmės, kantrybės ir kompetetingų gydytoju, mamytes
Papildyta:
mūsų stažas 4 m. tik porą kartų yra tekę leisti, stipriais bronchų spazmas sumažinti, kiek aš suprantu
Karti patirtis su pediatre ir kai kuriom gyd. poliklinikoj , tikrai ne visi, bet yra kurie atrodo labiau rupinasi korteles uzpildymu, nei ligoniu. Apie santariskes tik geriausi atsiliepimai, net galvoju geliu nusiust , viska aiskina, net palydi kur reikia, susitaria asmeniskai del tyrimo, buvau apsalus, kai daktaras paprase mano tel nr., nes jis man paskambinsias kai uzregistruos tyrimui
Tai va as ir sakau pediatras siuntimui rasyt, , tik gaila kad kol ta patirtis ateina, vaikas gi buna "gydomas", tarp patarimu juros sunku susivokt, gi klausau gydytojo, o pas kita nueit nesuvokiu.
Tai vat nylli sako pediatre pasiskiepyt, nu dabar man jau juokingas patarimas, kazkada pati lekiau skiepyt, kai dar mokamas buvo. Turiu dvi, serga identiskai, diagnozes panasios, viena skiepyta kita ne.