Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Dalyte:) @ 2015 10 02, 16:24)
aš nustebus blink.gif , kad taip nesiseka su gydytojais, mes konsultuojames Santariškėse niekada nebuvo, kad atmestinai būtu pažiūrėję į mūsų skundus . Abu vaikus astmiukus vedžiau pas lor, vienam adenoidai 2, kitam 3 lygio plius tonziliu hipertrofija, mergaitę su 2 l. adenoidas paliko ramybėje, sūnui po metų (nuo siūlymo) sumažino tonziles ir pašalino adenoidus. Dabar sunui Gerl, po lor operaciju serga mažiau, o gal išaugo g.gif

ką galiu pastebėti, tai tikrai mama turi daug žinoti ir domėtis savarankiškai, stebėti vaiką, nes šeimos gydytojas vaiko nemato per diena, o ir nesigilina į kiekvienos ligos specifiką , kaip mes, turinčios diagnozę (vaikams)

kai palyginu, kiek sirgo mano pirmas vaikas, kiek po ligonines tampemės, antibiotikų gėrėm...kol nustatė astmą ir antibiotių po to karto (3m) neteko gerti, su dukra tas pats, dėl kvepavimo takų ligų tik 2 kart antibiotikai buvo skirti ir tai prie plaučių uždegimo.

o dėl siuntimų, net  pastabos iš šeimos gyd. buvau sulaukus, " ar tau neatsibodo vaikus po gydytojus tampyt? ko iš jų nori? nusijuokiau ir viskas, dabar matau , kad nei karto veltui nenutempiau smile.gif

sėkmės, kantrybės ir kompetetingų gydytoju, mamytes  4u.gif
Papildyta:
mūsų stažas 4 m. tik porą kartų yra tekę leisti, stipriais bronchų spazmas sumažinti, kiek aš suprantu

Karti patirtis su pediatre ir kai kuriom gyd. poliklinikoj mirksiukas.gif , tikrai ne visi, bet yra kurie atrodo labiau rupinasi korteles uzpildymu, nei ligoniu. Apie santariskes tik geriausi atsiliepimai, net galvoju geliu nusiust biggrin.gif , viska aiskina, net palydi kur reikia, susitaria asmeniskai del tyrimo, buvau apsalus, kai daktaras paprase mano tel nr., nes jis man paskambinsias kai uzregistruos tyrimui bigsmile.gif
Tai va as ir sakau pediatras siuntimui rasyt, biggrin.gif , tik gaila kad kol ta patirtis ateina, vaikas gi buna "gydomas", tarp patarimu juros sunku susivokt, gi klausau gydytojo, o pas kita nueit nesuvokiu.
Tai vat nylli sako pediatre pasiskiepyt, nu dabar man jau juokingas patarimas, kazkada pati lekiau skiepyt, kai dar mokamas buvo. Turiu dvi, serga identiskai, diagnozes panasios, viena skiepyta kita ne.
Atsakyti
QUOTE(bamboocho @ 2015 10 02, 18:15)
Tai vat nylli sako pediatre pasiskiepyt, nu dabar man jau juokingas patarimas, kazkada pati lekiau skiepyt, kai dar mokamas buvo. Turiu dvi, serga identiskai, diagnozes panasios, viena skiepyta kita ne.

kažkada norėjau siepyti vyresnėji pulmo 23 , pediatrė atkalbėjo, nes mes ne plaučių uždegimais, o bronchitais sirgom, db nemokamai gali nuo gripo skiepitis, bet nesiskiepijam
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
Jungiamės ir mes.. sad.gif BA turim nuo 2 metų oficialiai, dabar 2,5.. pirmas OB 6men, paskui 1,8 men ir tada jau kas menesi OB ir ligonine.. pagaliau diagnoze ir Fluxatidas 3 men. Tada nuo geguzes iki rugsejo jokio pamejimo isskyrus kartais kosuliukas su cyptelejimais bet net ventolino nepurskiau praejo savaime. Tik neatsekiau nuo ko. Dabar va rugesji virusas ir vel cypimas su pridusimu ir nutraukem tik dexu... po to jau menuo praejo ir vis sukoscioja tai nakti tai diena, tai sucypia tai ne. Kenciu, paumejimo nefiksavau, issisukom patys be gyd zinios.
Gydomes homeopatiskai,bet bijau prisizaisti taip, o flixotido ranka nekyla imti sad.gif
Skaiciau kad ir jus su dar blgesnem busenom bandot be rimtu vaistu apsieiti. Kur ta riba???
Beje, neskiepytas vaikas, iš meniu visiskai isemem pieno produktus ir kiaušį, alergijos tyrimas iš kraujo laukia kitą sav.
Atsakyti
O kuo jus gydotes homeopatiskai ?
Atsakyti
QUOTE(bamboocho @ 2015 10 08, 14:15)
O kuo jus gydotes homeopatiskai ?

Vieni žirniukai ir lašiukai ramiuoju periodu (be pavadininu), kiti esant paumejimui (tartephedreel ir astmogranas)
Aš labai bijau tu gasdinimu mediku, atseit bus tik blogiau, prisižaisit.... homeopatai atvirksciai kalba..
Tai kaip gydyti, kuo tiketi. Atrodo galima isdurneti nuo dvejoniu ir iš baimės sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmozel...: 08 spalio 2015 - 20:06
QUOTE(marmozel... @ 2015 10 08, 21:03)
Vieni žirniukai ir lašiukai ramiuoju periodu (be pavadininu), kiti esant paumejimui (tartephedreel ir astmogranas)
Aš labai bijau tu gasdinimu mediku, atseit bus tik blogiau, prisižaisit.... homeopatai atvirksciai kalba..
Tai kaip gydyti, kuo tiketi. Atrodo galima isdurneti nuo dvejoniu ir iš baimės sad.gif

O per kiek laiko homeopatai zada kad matysit efekta naudojant homeopatinius vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 10 08, 21:23)
O per kiek laiko homeopatai zada kad matysit efekta naudojant homeopatinius vaistus?

Mes vaikščiojom pas kelis žinomus homeopatus. Jie nežada greitai.sako turėtų sirgti rečiau, lengviau. Gal po pusės metų kažkas pradėtų aiškėti. Bet matot čia blogiausia, kad tie žirniai gali ir netikti. O kaina visgi homeopatų labai nemaža.
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 10 08, 20:23)

Nežada nieko. O kažko greito tikėtis turbūt būtų kvaila. Tikina, kad geriau nepradeti draugauti su "dūdom"... ir nebežinai žmogus ką daryti.
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2015 10 08, 21:12)
Mes vaikščiojom pas kelis žinomus homeopatus. Jie nežada greitai.sako turėtų sirgti rečiau, lengviau. Gal po pusės metų kažkas pradėtų aiškėti. Bet matot čia blogiausia, kad tie žirniai gali ir netikti. O kaina visgi homeopatų labai nemaža.

Dzin ta kaina, bele tik padetu.
Jums matėsi kažkoks apčiuopiamas efektas??
Mums tai labai nesena diagnozė, tai aš nelabai suprantu, jei tie bronchai karts nuo karto cypteli tai ar čia jau reikia skubėti duoti FL?? Ar galima dar laukti? Beje, užvakar grįžom iš lauko (buvo baisiai vėjuota ir šalta) tai iškart užsikosėjo iki visiško cypimo. Supurskiau ventolina ir viskaa. Taip sureagavo i temp skirtuma.
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2015 10 08, 22:39)
Nežada nieko. O kažko greito tikėtis turbūt būtų kvaila. Tikina, kad geriau nepradeti draugauti su "dūdom"... ir nebežinai žmogus ką daryti.
Papildyta:

Dzin ta kaina, bele tik padetu.
Jums matėsi kažkoks apčiuopiamas efektas??
Mums tai labai nesena diagnozė, tai aš nelabai suprantu, jei tie bronchai karts nuo karto cypteli tai ar čia jau reikia skubėti duoti FL?? Ar galima dar laukti? Beje, užvakar grįžom iš lauko (buvo baisiai vėjuota ir šalta) tai iškart užsikosėjo iki visiško cypimo. Supurskiau ventolina ir viskaa. Taip sureagavo i temp skirtuma.

Pas vieną homeopatą po dviejų mėnesių nelabai kas pasikeitė. Nors gal čia buvo gerai, kad neblogejo. Nors iš jo tikėjausi daugiausiai, laukėm eilėj ilgai.
Kita man patiko, nors tokio ryškaus gerumo irgi nebuvo.
Trečias mano akim padarė stebuklą, paūmėjimo nebuvo pusę metų, iki sausio mėn. Kitais metais nebevazinejom niekur, kažkaip užsimiršau, tai iš ligų neišlipo nuo rudens iki pavasario. Dabar vėl eksperimentuojam. Kokį sausį parašysiu savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2015 10 08, 22:16)
Pas vieną homeopatą po dviejų mėnesių nelabai kas pasikeitė. Nors gal čia buvo gerai, kad neblogejo. Nors iš jo tikėjausi daugiausiai, laukėm eilėj ilgai.
Kita man patiko, nors tokio ryškaus gerumo irgi nebuvo.
Trečias mano akim padarė stebuklą,  paūmėjimo nebuvo pusę metų, iki sausio mėn. Kitais metais nebevazinejom niekur, kažkaip užsimiršau, tai iš ligų neišlipo nuo rudens iki pavasario. Dabar vėl eksperimentuojam. Kokį sausį parašysiu savo nuomonę.

O kai gydotes homeopatiniais vaistais daugiau nieko neduodate? Ta prasme, iš cheminių vaistų?
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2015 10 08, 23:19)
O kai gydotes homeopatiniais vaistais daugiau nieko neduodate? Ta prasme, iš cheminių vaistų?

Duočiau ventolina, jei užeitų reikalas. Mums kosciojima sustabdė Anykščių homeopatas, pasakęs, kad mums gerl. Ir davęs zirniuku. Tikrai nustojo kosciojimas tuomet.
Dar sakiau išbandysiu bevardės rekomenduotus zirniukus nuo gerl.
Gal jums irgi verta dėl refliukso išsitirti?
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2015 10 08, 22:26)
Duočiau ventolina, jei užeitų reikalas. Mums kosciojima sustabdė Anykščių homeopatas, pasakęs, kad mums gerl. Ir davęs zirniuku. Tikrai nustojo kosciojimas tuomet.
Dar sakiau išbandysiu bevardės rekomenduotus zirniukus nuo gerl.
Gal jums irgi verta dėl refliukso išsitirti?

Nemanau. Mums tikrai yra alerginis fonas. Be to yra paveldimumo faktorius.
Atsakyti