Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Mantė' @ 2015 09 27, 21:19)
Per 4 metus, kaip gydomes, pirmakart apie girdziu. Del to nusistebejau.

Mano vaikas jau 11-tus metus su vid.sunkumo astma - irgi pirmą kartą girdžiu 4u.gif
Nors žinau, kad laringitinius kosulio priepuolius prieš 30 metų broliui malšindavo ir su nospa, tai gal ir atsmai padėtų...
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2015 09 27, 23:09)
Mano vaikas jau 11-tus metus su vid.sunkumo astma - irgi pirmą kartą girdžiu  4u.gif
Nors žinau, kad laringitinius kosulio priepuolius prieš 30 metų broliui malšindavo ir su nospa, tai gal ir atsmai padėtų...

Oho koks stazas unsure.gif Kiek vaikui metu dabar?
Atsakyti
Nospa veikia atpalaiduojančiai. Vat ir aš apie ją niekada nepagalvojau.
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 09 28, 09:40)
Oho koks stazas unsure.gif  Kiek vaikui metu dabar?

Trylikti eina - pusantrų metų diagnozavo, taip ir be pertraukos su hormonais draugaujam 4u.gif

Visgi nusprendžiau pabandyti imunoterapiją, nes, jei toliau taip, tai tuoj 18, kai vaistai nebekompensuojami - tikiuosi, kad imunoterapija padės. 4u.gif Bet tik viena vaistinė prekiauja imunoterapijos vaistais ir, kaip tyčia, jų dabar nėra prekyboje doh.gif Šiaip tie vaistai turi būti naudojami nepertraukiamai, tai nežinau, ką tiems žmonėms daryti, kurie jau pradėję imunoterapiją ir dabar turi mėnesį pertraukos doh.gif
Atsakyti
Mes lankomes pad Jusiene. Ir Grybo g. Esam buve. Mum po tokiu dusimu visad skiria Flixotido ir Monkastos gydyma. Veliau Monkasta nutraukt o Flexotida mazint.
Flixotidas 50mg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deilii: 29 rugsėjo 2015 - 12:49
Jūs kitą kartą paklauskit gydytojos kokiu tikslu šalia Flexotido skiria monkastą, tuo labiau, kai ją pirmą ir nuima. Kad monkasta būna paliekama po gydymo Flexotidu tai aišku, bet skirti tik tam laikui kaip ir Flexotide visiškai nesuprantama. Monkasta veikia tą patį, bet veikia gerokai silpniau nei Flexotidas Beto Fleksotido poveikis daug platesnis nei mokastos. Čia nemažai jau aiškinomes kokie skirtumai ir panašumai šių vaistų.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 09 29, 14:14)
Jūs kitą kartą paklauskit gydytojos kokiu tikslu šalia Flexotido skiria monkastą, tuo labiau, kai ją pirmą ir nuima. Kad monkasta būna paliekama po gydymo Flexotidu tai aišku, bet skirti tik tam laikui kaip ir Flexotide visiškai nesuprantama. Monkasta veikia tą patį, bet veikia gerokai silpniau nei Flexotidas Beto Fleksotido poveikis daug platesnis nei mokastos. Čia nemažai jau aiškinomes kokie skirtumai ir panašumai šių vaistų.

Butinai paklausiu. Siaip visad pasitikiu daktarais ir laikausi ju paskirto gydymo. Tikiu jie vaistuose nusimano. As ne daktare ir nesiryzciau pati skirti ar koreguoti vaistus.... beje pirmasis musu pulmonologas S. Dumcius buvo skyres taip pat.... pradzioj tik Flexotida o su sekanciu dusimu ir Monkasta liepe pridet
Atsakyti
Nesakau, kad jūsų daktarė nekompetetinga. Man tiesiog pačiai smalsu, kodėl skiriamas būtent toks derinys ir ką monkasta papildomai prie Fleksotido duoda. Kaip ir sakiau, Monkasta vietoj Flexotido dažnai taikoma, bet Flexotido papildymui kad būtų naudojama nežinojau, dažniausiai tokiu atveju kai Flexotido neužtenka, arba didinama jo dozė arba jis keičiamas kitu hormonu. Monetulasktos poveikis gerokai silpnesnis nei Flexotido, ati kaip ji gali jį sustiprinti? Šiaip tikrai būtų šaunu, kad tos mamos kurių vaikai gydomi tokiu būdu pasiteirautų pas gydytojus ir po to pasidalintu šiomis žiniomis čia, forume.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 09 29, 15:29)
Nesakau, kad jūsų daktarė nekompetetinga. Man tiesiog pačiai smalsu, kodėl skiriamas būtent toks derinys ir ką monkasta papildomai prie Fleksotido duoda. Kaip ir sakiau, Monkasta vietoj Flexotido dažnai taikoma, bet Flexotido papildymui kad būtų naudojama nežinojau, dažniausiai tokiu atveju kai Flexotido neužtenka, arba didinama jo dozė arba jis keičiamas kitu hormonu. Monetulasktos poveikis gerokai silpnesnis nei Flexotido, ati kaip ji gali jį sustiprinti? Šiaip tikrai būtų šaunu, kad tos mamos kurių vaikai gydomi tokiu būdu pasiteirautų pas gydytojus ir po to pasidalintu šiomis žiniomis čia, forume.

Tikrai pasiteirausiu ir cia parasysiu. Sekancia savaite zadu vaziuoti. Ydomu ka atsakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 09 29, 14:29)

Mano abi dukros irgi labai ilgai buvo gydomos butent monkasta ir fx. Veliau fx mazinama, o monkasta llikdavo. Skyre nesiaip eiline poliklinikos gyd, pulmonologe is antakalnio vaiku ligonines.
Pries metus pakeitem pulmo, tai tik tada isgirdau kad kaip sakot arba vienas, arba kt.

Papildyta:
QUOTE(bamboocho @ 2015 09 29, 18:07)
Mano abi dukros irgi labai ilgai  buvo gydomos butent monkasta ir fx. Veliau fx mazinama, o monkasta llikdavo. Skyre nesiaip eiline poliklinikos gyd, pulmonologe is antakalnio vaiku ligonines.
Pries metus pakeitem pulmo, tai tik tada isgirdau kad kaip sakot arba vienas, arba kt.

Dabar pakeite i seretida ir loratin, plius nasonex. Cia skaiciau, kad jau kai fx nepadeda tada skiriama, ar cia jau skaitosi pasunkejo" forma?

Beje ar kas bandet kordicepsa ? Mes bandem, bet noreciau isgirst astminuku patirties?
Atsakyti
QUOTE(bamboocho @ 2015 09 29, 19:18)
Beje ar kas bandet kordicepsa ?  Mes bandem, bet noreciau isgirst astminuku patirties?

Ir kokie rezultatai?
Dabar kaip tik esu nupirkus ir tik pradėjo gerti iherb'inį, tai kol kas jokių rezultatų nėra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bishojo: 29 rugsėjo 2015 - 19:10
QUOTE(Bishojo @ 2015 09 29, 20:09)
Ir kokie rezultatai?
Dabar kaip tik esu nupirkus ir tik pradėjo gerti iherb'inį, tai kol kas jokių rezultatų nėra  4u.gif

Mes irgi gėrėm. Irgi įherbinį. Kai padovanojau draugei, ji sakė, kad jai neveikia. Kad jai tianshi geresnis.bet aš šito nebandžiau. Ačiū kad priminėt, gal reik ir šiemet pagert

Aš klausiau pulmo kodel skyrė Fl ir monkasta. Sakė toks gydymas.matyt čia naujovė nebeskirti monkastos prie Fl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 29 rugsėjo 2015 - 19:33