kas esate buvę sanatorijoje....ar formina lydinčiam asmeniui su BA nedarbingumą?
QUOTE(arunele @ 2015 06 16, 20:13)
kas esate buvę sanatorijoje....ar formina lydinčiam asmeniui su BA nedarbingumą?
Ne neduoda biuletenio. Na nebent tiesiai iš ligoninės vyksite
Sveikos, pirma karta bandysim vaziuoti i sanatorija. Ar realu papulti i palangos Gintara vasaros laiku? Matau, kad dabar vietu nera. Gal yra koks sanatoriju sarasas, jei Gintare vietu neatsirastu
Ar padeda jusu vaikuciams sanatorinis gydymas? Kokias proceduras skiria, esant astmai ir rinitui?
Sunus jau desimtmetis, ar yra galimybe buti su vaiku, jei uzmoki uz vieta?
dar viena klausimuka ikelsiu i sia temute, nes rinito tema "apmirusi":
gal kam teko taikyti imunoterapija dulkiu erkutems? Kiek laiko trunka pradine faze ir kas kiek laiko reikia atlikti palaikomaji gydyma? gal zinote, kur tiksliai aprasytas imunoterapijos mechanizmas?
Ar padeda jusu vaikuciams sanatorinis gydymas? Kokias proceduras skiria, esant astmai ir rinitui?
dar viena klausimuka ikelsiu i sia temute, nes rinito tema "apmirusi":
gal kam teko taikyti imunoterapija dulkiu erkutems? Kiek laiko trunka pradine faze ir kas kiek laiko reikia atlikti palaikomaji gydyma? gal zinote, kur tiksliai aprasytas imunoterapijos mechanizmas?
QUOTE(arunele @ 2015 06 16, 19:13)
ne, neduoda. sanatorija gali Jums israsyti taip vadinama baltaji biuleteni, jei Jums priklauso pagal nustatyta istatymais vaiko amziu lydincio asmens statusas. Tai reiskia, kad Jus turesite pateisinamaji dokumenta darbdaviui del savo neatvikimo i darba ir tik tiek.
QUOTE(klaudi @ 2015 06 17, 06:07)
Matau, kad dabar vietu nera. Gal yra koks sanatoriju sarasas, jei Gintare vietu neatsirastu
Druskininkai ;
Abromiskes ;
Pusyno kelias
QUOTE(janna @ 2015 06 17, 07:20)
Aciu uz informacija pamirsau paklausti gydytojos, keliom dienom yra skiriamas sanatorinis gydymas?
QUOTE(klaudi @ 2015 06 17, 07:07)
esant rinitui kaip ir neskiriamos, nes diagnoze pagal kuria važiuojat yra BA, tai standartiškai būna masažai, druskų kamabarys, sportas, šildymai, baseinas...galir nuo santorijos priklauso
turbūt priklauso nuo užimtumo santorijoje, ar yra laisvų kambarių tokio tipo (mamai ir vaikui)
mums santorija pernai davė gal 22 dienai (kelendoriniai)
o dėl to padeda- nepadeda, mes pernai buvom, šiemte ligoninėje negulėjom, aš biuletenio su vaikais neįmiua, bet iek tai susišaukia su sanatorija nežinau, linkus priskirti tai faktui, kad vaikai auga, o ir aš pati geriau kontroliuoju jų ligą. Šiemet nevažiuosim, nes gaila man savo laiko pernai buvom Abromiškėse viskuo patenkinti likom, bet per šias atostogas norėtusi laisviau pagyvent
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 06 18, 09:21)
esant rinitui kaip ir neskiriamos, nes diagnoze pagal kuria važiuojat yra BA, tai standartiškai būna masažai, druskų kamabarys, sportas, šildymai, baseinas...galir nuo santorijos priklauso
turbūt priklauso nuo užimtumo santorijoje, ar yra laisvų kambarių tokio tipo (mamai ir vaikui)
o dėl to padeda- nepadeda, mes pernai buvom, šiemte ligoninėje negulėjom, aš biuletenio su vaikais neįmiua, bet iek tai susišaukia su sanatorija nežinau, linkus priskirti tai faktui, kad vaikai auga, o ir aš pati geriau kontroliuoju jų ligą. Šiemet nevažiuosim, nes gaila man savo laiko pernai buvom Abromiškėse viskuo patenkinti likom, bet per šias atostogas norėtusi laisviau pagyvent
Vaikams su BA skiriamas baseinas? Idomu, kaip vaikuciai reaguoja i chlorkalkiu kvapa, nebuna astmos priepuoliu? Sunus labai noretu, bet as kazkaip vis abejoju, pas mus dar atopinis dermatitas, bijau kad neprasidetu vel berimai
QUOTE(klaudi @ 2015 06 19, 07:01)
Vaikams su BA skiriamas baseinas? Idomu, kaip vaikuciai reaguoja i chlorkalkiu kvapa, nebuna astmos priepuoliu? Sunus labai noretu, bet as kazkaip vis abejoju, pas mus dar atopinis dermatitas, bijau kad neprasidetu vel berimai
mums skyrė tai jai kyla kokių nors dvejonių galima tartis su gydytoja, ji į tai atsižvelgs
vat mano vaikams gal su druskų ambariu sudėtingiau buvo, pirmą kartą kai ėjo dukrai buvo 2, tai ja pabėrė net, tevegil davė, o pernai kaip buvom tai į sanatorijos pabaiga, gal po kokių 10 seansu druskų kambaryje labai oda išsausėjo
Labas rytas, mum visai neseniai patvirtino diagnoze: alergine asma ir gretutines diagnozes alerginis rinitas ir atopinis dermatitas. Sakykit prasau ar alergine asma tas pats kas bronchine ir ar po menesio gydymo galim prasytis i sanatorija? O gal yra mamyciu, kurios vaikucius gydo naturalesniais budais, nenaudoja hormonu?
Sveikos. Gal zinote, kokio lygio sanatorinis gydymas skiriamas su BA, atopiniu dermatitu ( neigalumas) ir alerginiu rinitu- sveikata grazinanatis ar reabilitacinis 2 lygio?
Sveikos, Sunus visus metus naudoja purskaimus hormonus, vasara bandem nusitraukti, ir pradejo dusti. Ar cia lengva BA eiga? Gal zinote, kada skiriamas vidutinis BA lygis? MUms lengva BA forma irasyta jau seniai, kai dar galejome issiversti be vaistu, vaistus naudodavome po virusu, kai budavo paumejimai. Gal gydytoja turetu perziureti BA sunkunmo lygi
QUOTE(klaudi @ 2015 06 27, 08:53)
Sveikos, Sunus visus metus naudoja purskaimus hormonus, vasara bandem nusitraukti, ir pradejo dusti. Ar cia lengva BA eiga? Gal zinote, kada skiriamas vidutinis BA lygis? MUms lengva BA forma irasyta jau seniai, kai dar galejome issiversti be vaistu, vaistus naudodavome po virusu, kai budavo paumejimai. Gal gydytoja turetu perziureti BA sunkunmo lygi
manau cia sunki eiga.mano vaikui 9 m serga BA nuo 2 m.pastoviai vartojam hormonus.o jus tik siemet pirma kart gavot sanatorija? kiek supratau sergat jau ne pirmi metai? mes kasmet vazinejam I sanatorija.i druskininku saulute.