Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Truputi ir mes pasidavem toms oro permainoms. Isprovokavo ir sloga ir kosuli, yra pakimimas. Bet gerkle visai padori, triuksmo taip pat nesigirdi. g.gif

Kol kas "zaidziame" su homeopatija.
Karts nuo karto sukvepuojam Ventolina.
Atsakyti
nu va, siandien koseja neuzsiciaupa verysad.gif nors ryt vesiu i darzeli, neturiu kur palikti...poryt kreipsimes pas gydytoja.
Atsakyti
Laba, bandau tvarkytis sanatoriją.
Sakykit, turiu skambinti į Palangos sanatoriją ir tartis dėl vietos, kai jau turėsiu dokumentus ar reikia iš anksto susitarti dėl datos? O gali būti, kad susitvarkiusi dokumentus taip ir negausiu vietos?
Ir kiek laiko galioja tas siuntimas ar kaip jį pavadinti.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2015 05 13, 22:47)
Laba, bandau tvarkytis sanatoriją.
Sakykit, turiu skambinti į Palangos sanatoriją ir tartis dėl vietos, kai jau turėsiu dokumentus ar reikia iš anksto susitarti dėl datos? O gali būti, kad susitvarkiusi dokumentus taip ir negausiu vietos?
Ir kiek laiko galioja tas siuntimas ar kaip jį pavadinti.
Ačiū

sveiki,
į sanatorija turite skambintis dabar, bet manau dar vietų yra http://www.palangosgintaras.lt/
pasiskambinsite ir bus aiškiau 4u.gif

kas man primins, kai jau Laringito priepoliai įveikti, liko tik užkimimas ir kosulys su sloga, ką duoti? ar gerai darau: inchaliuoju su fiziologiniu, duodu acc, rišu kakla, tempos nėra. ir baisi tiršta sloga duodu sinuperta, ką manote ar gerai g.gif
adenoidų operacija laukia birželio 25 d. reikia pasveikti ir sustiprėti.

kaip laikotės?

niekaip nesiseka kovoti su alergija schmoll.gif niekaip nesuprantu, pamatau jau po visko unsure.gif
Atsakyti
Roga, manau darai viską gerai. O taviškei Sinupret veikia? Manajam geriau suveikia Cinabsin.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 05 15, 12:57)
Roga, manau darai viską gerai. O taviškei Sinupret veikia? Manajam geriau suveikia Cinabsin.

Pas mus tik sinupretas, nei cinabsinas nei coriazalia neveikia.
Ačiū lyg jau kapstomes.
Atsakyti
jau antra savaite sloguojam.nekarsciavom.pradejau naudoti awamys vel ji mums skiria nuo alergines slogos.atrodo kad jis tik pablogino padeti po savaites nosis uzsikimso.lyg ausi skundesi kad skauda.
siandien buvom pas lor.tai nieko apart slogos nemato-israse cinnabsin.dar aktifed expectorant- bet del sito abejoju ar duot.nes ji isberia nuo sirupiniu.o ir vaistas jis man kazkoks baisus kaip astmatikui.
dar israse I nosi protargoli-niekad nenaudojom.ar geras jis.kaip veikia?
Atsakyti
Iš Atopinio dermatito temelės ,,persikraustom" į BA verysad.gif Mano sūneliui 3,5 m. nuo vasario mėn. prasidėjo BA. Prieš tai (nuo 3 mėn. sunkios formos AD), bet buvo visai neblogai sukontroliavę. Kas turite patirties dėl Šiltųjų kraštų - t.y. su savo mažaisiais pabuvoję Pietuose (Ispanija...) . Ar pasiteisina klimato pasikeitimas, kaip vaikučio būklė - ar pagerėja? Mums alergologė vis rekomenduoja pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
noriu paklausti, ar buvo kam, kad BA nenustatė dar, bet jau skyrė inhaliuotis
Flixotide?
Mano vaikui truputis virš metukų, kosėja, sirupai nepadeda. Nuėjome pas pulmonologą, tai padarė rengeną ( ats. tik po kelių dienų bus), paklausė vaiką, padarė mantu (jei gerai parašiau)tyrimą ( ats.irgi po kelių dienų bus) ir paskyrė iš karto tuos vaistus. Nors pati gyd., kaip man sakė, nežino dar kas tam mano vaikui. Tai man dabar kyla klausimas, ar tuos vaistus skiria kai tik sirupai nepadeda kosulį išgydyti, ar kai tik nustato BA?
Atsakyti
QUOTE(Vilibor @ 2015 06 10, 16:19)
Sveiki,
Flixotide?
Mano vaikui truputis virš metukų, kosėja, sirupai nepadeda. Nuėjome pas pulmonologą, tai padarė rengeną ( ats. tik po kelių dienų bus), paklausė vaiką, padarė mantu (jei gerai parašiau)tyrimą ( ats.irgi po kelių dienų bus) ir paskyrė iš karto tuos vaistus. Nors pati gyd., kaip man sakė, nežino dar kas tam mano vaikui. Tai man dabar kyla klausimas, ar tuos vaistus skiria kai tik sirupai nepadeda kosulį išgydyti, ar kai tik nustato BA?

Flixotidas skiriamas ne tik sergantiems BA. O jums ji namo israse, tarpine turite?
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 06 11, 09:29)
Flixotidas skiriamas ne tik sergantiems BA. O jums ji namo israse, tarpine turite?

Turime ir tuos vaistus, ir tokį vaikams skirtą inhaliatorių. Bet tų vaistų aš bijau duoti.

Atsakyti
QUOTE(Vilibor @ 2015 06 10, 16:19)
Sveiki,
Flixotide?

taip, kai mano vaikai neturėjo BA bet su bronchitais gulėdavo ligoninėje skirdavo Fluxotida, esu pastebėjus, kad ligoninėse , sergant bronchitu, plaučių uždegimu yra skiriama F visiems

Arununėle, mes irgi iš AD perėjom į BA, bet susigyvenom smile.gif dėl šiltų kraštų patirties neturim, bet tavo vaika portale skaičiau gerą straipsnį apie tai, kad pasiteisino. tuokart šeimoje buvo 3 vaikai su AD
Atsakyti