Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2015 04 27, 07:51)
Mano dičkis smarkiai buvo sureagavęs į Raniberl'ą, nors jau ir prieš tai be jokių reakcijų buvo vartojęs tą vaistą. Bet po vienos tabletės vos ne anaflaksinis šokas ištiko. Dilgėlinė apėmė visą kūną, vaikas (nors jis jau paauglys) net verkė iš skausmo, sakė tarsi odą kas plėštų. Ir dusti pradėjo, vos orą gaudė, širdis davėsi krūtinėj taip kad net plika akimi matėsi jos plakimas.

Gal ir jums nexiumas tik po kurio laiko sureagavo.

Bevarde, o ką darėte, kai vaikui buvo tokia reakcija? Tiesiog pagalvoju, gal reikia visada nešiotis su savim kokių nors vaistų, maža ką g.gif
Atsakyti
5 prednizolon tabletes, Advantan tepalas, Ventolinas. Idealiausia tokiu atveju turėt Adrenalino ampulę ir ją į dupcę suvaryt.

Be prednizolono iš namų nepajudam į jokią kelionę, o pajūryje visada net į pliažą nešuosi ir Tavegyl ir Prednizolon, o jei širšė įgeltų.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 04 27, 12:38)
5 prednizolon tabletes, Advantan tepalas, Ventolinas. Idealiausia tokiu atveju turėt Adrenalino ampulę ir ją į dupcę suvaryt.

Be prednizolono iš namų nepajudam į jokią kelionę, o pajūryje visada net į pliažą nešuosi ir Tavegyl ir Prednizolon, o jei širšė įgeltų.

o prednizolon receptinis? reikės ir man jaučiu tavegil nešiotis g.gif
Atsakyti
Prednizoloną parduoda ir be recepto, t.y. manęs niekada jo nėra prašę. Kartais užklausia kam, ar vaikui, tai pasakau, kad ne smile.gif Šiaip jį su savim turėti man patarė pulmonologas.
Atsakyti
Kaip minejau alergologe nusprende kad dilgeline nuo nexium bet israse raniberlo.bandziau ja atkalbeti sakiau kad refliuksas apmazejes, geriau labiau maista pasisaugosim o ji ne, tipo jis reikalingas ir dilgelinei nes slopina histamina o ir nexium taip greit negalima nutraukt.nu ka reik faktaru klausyt nors protu suvokiau kad raniberlas omeprozoliu grupes vaistas.penkt kai lankemes pas ja berimo nebebuvo bet daviau raniberlo einant miegot. sestad vakare sukilo temp 37, 5.ir nakti turejo.bet nebere visa diena, nu galvoju bus persalimas, sekmad atsikele sveikut sveikutele.nei temp nei slogos gerkle graziausia ir visa diena nebere.nu o as toliau ryte raniberl per pietus zyrtec vakare vel tabl raniberlo.ir siandien vaiko delnai ir pedos tiesiog raudonais plemais nuseti.nepraeina visa diena.nulekem pas seimos.liko nesupratus nuo kada prie alerginiu berimu skiriamas raniberlas.liepe nutraukt.tai nebedaviau ir neduosiu matysim kaip bus tikiuosi neisivarysim per tuos vaistus baisios alergijos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ilmys @ 2015 04 27, 20:39)
Kaip minejau alergologe nusprende kad dilgeline nuo nexium bet israse raniberlo.bandziau ja atkalbeti sakiau kad refliuksas apmazejes, geriau labiau maista pasisaugosim o ji ne, tipo jis reikalingas ir dilgelinei nes slopina histamina o ir nexium taip greit negalima nutraukt.nu ka reik faktaru klausyt nors protu suvokiau kad raniberlas omeprozoliu grupes vaistas.penkt kai lankemes pas ja berimo nebebuvo bet daviau raniberlo einant miegot. sestad vakare sukilo temp 37, 5.ir nakti turejo.bet nebere visa diena, nu galvoju bus persalimas, sekmad atsikele sveikut sveikutele.nei temp nei slogos gerkle graziausia ir visa diena nebere.nu o as toliau ryte raniberl per pietus zyrtec vakare vel tabl raniberlo.ir siandien vaiko delnai ir pedos tiesiog raudonais plemais nuseti.nepraeina visa diena.nulekem pas seimos.liko nesupratus nuo kada prie alerginiu berimu skiriamas raniberlas.liepe nutraukt.tai nebedaviau ir neduosiu matysim kaip bus tikiuosi neisivarysim per tuos vaistus baisios alergijos sad.gif

Aš asmeniškai ne visada klausau daktarų....maniškei kažkada Curamed pastilės + Imuwash sukėlė obstrukciją, nors daktarai tvirtino, kad negalėjo taip būti...tai vat kuo tikėti, duodu nuo gerklės nebent Islą, daugiau nieko neeksperimentuoju doh.gif
Atsakyti
Curamed pastilės yra iš karvės priešpienio, nieko nuostabaus kad galėjo sualergizuoti. Jau nekalbu apie kitus joje esančius sintetinius priedus.
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2015 04 28, 11:53)
Aš asmeniškai ne visada klausau daktarų....maniškei kažkada Curamed pastilės + Imuwash  sukėlė obstrukciją, nors daktarai tvirtino, kad negalėjo taip būti...tai vat kuo tikėti, duodu nuo gerklės nebent Islą, daugiau nieko neeksperimentuoju doh.gif

juokingi tie daktarai....mum is karto gydytoja perspejo, kad jei pastebesiu kokia reakcija i Curamed - is karto ji nutraukciau.
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 03 09, 13:38)
Svekos mamos, aš vis rečiau užklystu, nes geriau gyvenam (F nuo rudens ištisai 1 kart dienoje), bet laukiam kaip bus su pavasariu, nes pernai sureagavo abu vaikai, o dabar ne

Kaip sako msno vaiko gydytoja, tai tas 1 ipirskimas dienoje nieko neduoda, tai reiskia, kad galima drasiai bansyti gyventi visai be hormono.

Mano mažiukas kankinasi, ziauriai sunkiai pernesa berzo zydejima, vis laukiu lietaus
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2015 05 05, 17:34)
Kaip sako msno vaiko gydytoja, tai tas 1 ipirskimas dienoje nieko neduoda, tai reiskia, kad galima drasiai bansyti gyventi visai be hormono.

Mano mažiukas kankinasi, ziauriai sunkiai pernesa berzo zydejima, vis laukiu lietaus

Duoda daug tas vienas įpurškimas wink.gif Pačiai teko tuo įsitikinti.

Kustucius, sveikinu, šiandien lyja, tikiuosi lyja ir pas jus.
O maniškis dėl oro permainų peršalo, sloga nebaisi, bet jau kosulys lenda, ir toks negražus. Va tau ir gegužė. Pernai be vaistų jau gyvenom tokiu metu, o va dabar net minčių nei nuimti nei sumažinti nėra sad.gif
Atsakyti
mums irgi duoda vienas purskimas naudos. Tai palaikomoji doze. Va pvz ventolino vienas iputimas tikrai mazai naudos duoda, tiksliau labiau kenkia nei padeda. Buvom kuri laika nutrauke F, bet vel grazinau po viena doze vakarais, nes kosulys prasidejo. Kai purskiames kad ir po viena, kosuliai liaujasi rolleyes.gif
Atsakyti
F sudaro tarsi apsauginį foną aplamai nuo virusų patekimo į kvėpavimo takus wink.gif
Atsakyti