Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(snapp @ 2015 03 13, 22:21)
Laba vakara. Norėčiau pasiklausti, mano dukra astma serga jau antri metai ,sakykit kas kiek laiko astmatikams priklauso pasikeisti tarpine, (kur vaistukus kvėpuoja)?

Man regis 4 metai. Tiesa, tarpinės skiriamos vėl gi iki tam tikro amžiaus, bet nepamenu ar iki 6 metų ar iki 7 metų, atseit vaikas vyresnis turi mokėti kvėpuoti ne per tarpinę. Nors maniškiui jau 8 metai, bet vis dar naudoju babyhaler'į, man ramiau, nes žinau, kad su jos pagalba sukvėpuoja tiek kiek reikia. Su Ventolinu bandom mokintis, bet šuds gaunasi, nemoka jis giliai įkvėpt. Įkvepia negiliai ir trumpai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 03 16, 11:24)
Man regis 4 metai. Tiesa, tarpinės skiriamos vėl gi iki tam tikro amžiaus, bet nepamenu ar iki 6 metų ar iki 7 metų, atseit vaikas vyresnis turi mokėti kvėpuoti ne per tarpinę. Nors maniškiui jau 8 metai, bet vis dar naudoju babyhaler'į, man ramiau, nes žinau, kad su jos pagalba sukvėpuoja tiek kiek reikia. Su Ventolinu bandom mokintis, bet šuds gaunasi, nemoka jis giliai įkvėpt. Įkvepia negiliai ir trumpai  doh.gif

iki7m, mano vaikui prieš metus rašė, mums tasyk pasisekė, buvo rugsėjis, o lapkritis 7 gimtadienis lauke, tai gydytoja atkreipė dėmesį, kad laiku spėjom išsirašyt
Atsakyti
Labas visoms,
Noriu paklausti,
O kada jūs pavasarį pradedat mažinti vaistukus?
Galvoju apie singulair. Jis irgi nutraukus dar veikia pora savaičių, ar ne?
Ir oras toks šaltas. Kaip čia protingiau padarius:-):-)

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2015 03 31, 16:36)
Labas visoms,
Noriu paklausti,
Galvoju apie singulair. Jis irgi nutraukus dar veikia pora savaičių, ar ne?
Ir oras toks šaltas. Kaip čia protingiau padarius:-):-)

Ačiū

As pernai nutraukiau geguzes pradzioje. Besibaigiant geguzei, kaip tik tuo metu vel buvo staigus atsalimas, ir mes vel susirgom (esame jautrus staigioms oru permainoms, butent tokiais atvejais istinka paumejimai). Tai kol orai netaps pastovus - gersime vaistus. Teks stebeti oru prognozes.
Atsakyti
Pernai nuėmiau vaistus nuo gegužės pradžios. Šiuo metu apie mažinimą nėra nei kalbos, va užteko keles dienas vaistus pamiršt ir suduot tik kartą paroje ir vsio vaikas kosti, ir dar kaip, va savaitė jau praėjo ir tik dabar tas kosulys mažėja. Taip kad mažinti galima tik tada kai vaiko būklė bent tris savaites laikosi stabili, t.y. vaikas nekosėja. Plius dabar bus intensyvus pumpurų sprogimas, kas dažnai sukelia paūmėjimus.
Atsakyti
Norėjau paklaust, ar kam sureagavo kovo mėn. ant žydėjimo? Nes mano merginos jau trečia sav. kankinasi su baisiais kosuliais, spazmuoja bronchai... Nors anksčiau balandžio vidurį arčiau pabaigos stiprus paūmėjimai dėl žydėjimo buvo g.gif Dabar džiaugiasi kai lauke lija, tada į lauką gali išeit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2015 03 31, 17:36)

nepažinam tik pridedam , kai buvo šiltos dienos jau buvo čiauduliai ir slogos, nes lauke labai gražiai beržų žirginėliai svyro smile.gif

mums kovas, gegužės pirmos savaitė visada labai jautrios

QUOTE(nataliuncik @ 2015 04 01, 09:42)
Norėjau paklaust, ar kam sureagavo kovo mėn. ant žydėjimo?

taip sureago
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 04 01, 10:24)
nepažinam tik pridedam , kai buvo šiltos dienos jau buvo čiauduliai ir slogos, nes lauke labai gražiai beržų žirginėliai  svyro smile.gif

mums kovas, gegužės pirmos savaitė visada labai jautrios
taip sureago
va va, kaip buvo šilta, tai į lauką net nosies iškišt negalėjo, iškarto daeidavo iki priepuolio doh.gif
Atsakyti
Na taip, ir mano čiaudėjo. Aš žydėjimus kažkaip buvau pamiršus. Galvojau, dulkes valau valau , o tik labiau čiaudi...
Ačiū visoms. Laukiam toliau pagerėjimų
Atsakyti
Laba. Ar kuri nors gydot vaikucius o gal gydotes pacios pas homeopata? Ieskau atsiliepimu,rekomendaciju
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2015 04 07, 16:01)
Laba. Ar kuri nors gydot vaikucius o gal gydotes pacios pas homeopata? Ieskau atsiliepimu,rekomendaciju

Mes pradėjom. Bet labai pakomentuoti negaliu. Dar tik kokie du mėnesiai. Anykščių neblogas homeopatas, arba mums visai tiko:-) pernai pas jį vaikščiojom.
Čia labai individualu.
Atsakyti
Merginos kaip gaut kompensuojamus vaistus nuo alergines slogos? Pulmunologe sake, kad knygutej turi but irasyta alergologo irasas apie nustatyta AR. Ar tai tiesa? O suaugusiems ar kompensuoja?
Atsakyti