Receptas niekada nepamaišys
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 03 09, 13:38)
norėjau paklausti, dėl VAISTŲ RANKINIAM BAGAŽE . Norim su vaikais keliauti, aišku planuojam pasiimti F, V ar galima juos rankiniam bagaže imti? ar būtinas receptas prie savęs?
Aš visada vežu rankiniam
V IR F IR TRIŪBĄ. paklausia kam iš šeimos jis skirtas, bet daugiau niekada nieko nėra klausę, jokio recepto ar panašiai.
Vežu rankiniame net jei sveikas, nes vis galvoju kas būtų, jei dingtų bagažas ir ne duok Dieve prireiktų:-)
QUOTE(kristinuv @ 2015 03 09, 19:47)
Aš visada vežu rankiniam
V IR F IR TRIŪBĄ. paklausia kam iš šeimos jis skirtas, bet daugiau niekada nieko nėra klausę, jokio recepto ar panašiai.
Vežu rankiniame net jei sveikas, nes vis galvoju kas būtų, jei dingtų bagažas ir ne duok Dieve prireiktų:-)
ačiū, man irgi kartais tokios paranojos būna....
Sveikos, o man jau pora savaičiu akis jautrios pasidarė, nosis po truputi varva...galvoju, gal žydėt kas pradėjo? pažiūrėjau žydėjimo kalnedoriu, tai nebent lazdynas
gal kuri žinot kur rasti žydėjimo kalendoriu, kuris būtu ne standartinis, kad maždaug kovo gale žydi lazdynai, o , kad konkrečiais stebėjimai, adaptuotas kiekvieniems metams būtu...
gal kuri žinot kur rasti žydėjimo kalendoriu, kuris būtu ne standartinis, kad maždaug kovo gale žydi lazdynai, o , kad konkrečiais stebėjimai, adaptuotas kiekvieniems metams būtu...
Kačiukai šiuo metu skleidžiasi (alksniai). O kam esi alergiška?
QUOTE(bevardė @ 2015 03 12, 14:23)
Kačiukai šiuo metu skleidžiasi (alksniai). O kam esi alergiška?
man atrodė, kad niekam (maistui vaikystėje išaugau) bet kaip paaiškint tą akių jautrumą ir dar ta slogelę? gal aš peršalau? nors ne jau pora sav toks jausmas, kad akis ašaroja
ar jums pakrauna psl alergija.lt? ieškau židėjomo kalendoriaus, radau viena, bet netikusi, neįtraukti mano vaikų alergenai (pelynai, piktozžolės)
Laba vakara. Norėčiau pasiklausti, mano dukra astma serga jau antri metai ,sakykit kas kiek laiko astmatikams priklauso pasikeisti tarpine, (kur vaistukus kvėpuoja)?
QUOTE(snapp @ 2015 03 13, 23:21)
Laba vakara. Norėčiau pasiklausti, mano dukra astma serga jau antri metai ,sakykit kas kiek laiko astmatikams priklauso pasikeisti tarpine, (kur vaistukus kvėpuoja)?
Kompensuojamu vaistu pase yra parašyta. Jei gerai pamenu 3 metai.
QUOTE(Roga @ 2015 03 14, 08:53)
Kompensuojamu vaistu pase yra parašyta. Jei gerai pamenu 3 metai.
Aciu uz atsakyma
Ar CRB tyrima jus pacios darot kada norit ir susimokat,ae gyd skiria nemokamai?
QUOTE(astabil @ 2015 03 15, 22:21)
Ar CRB tyrima jus pacios darot kada norit ir susimokat,ae gyd skiria nemokamai?
Mums jei serga, visada skiria.