QUOTE(kristinuv @ 2014 12 04, 23:43)
Dalyte, gal galite pakomentuoti, kas yra lengva eiga ir kas vidutine. pati net nezinau kokia musiske.
o Jus pas Kli man ta vi ci ene vaikstot?
Su vyresniu vaiku ji irgi mus gyde, o su maziuku kazkaip i poliklinika vaikstau, labai jau eiles pas ja, bet gal rimtai uzsiregistruoti konsultacijai.
Tik as galvoju, o kaip ji reguliuoja vaistus, jei vaziuojat tik viena du kart per metus?
kad sūnui lengva eiga pasakė įvertinus spidometriją ( reikia pasakyti, kad nuo paskutinio vizito kuomet vertino eigą , pasikeitė tai, kad adenoidas operuoti, GERL gidytas)
kokia eiga parašo gydytoja, pas jus irgi atsakyme turėtu būti
o dukrytei visutinio sunkumo, pas ja nuolat girdi, kad kvepavimas šiurkštus, nors ir nėra paūmėjimo. Man tos ryškus požymis, kad yra paūmėjimas, kai tenka ventolina kvepuoti, nes spazmai stiprus būna. Tai sunui tikrai retai gal 2-3 kart metuose būna, o mergytei ir 4-5
taip, mes dar pas šią gydytoja, nes kito pasirinkimo, kaip ir neturim, mūsų poliklinikoje pulmo nėra. O šį gyd dirba ir ligoninėje, mums anksčiau dažnokai tekdavo ir ligoninėje gulėti, tai toks sisteminis gydymas gaunasi, nes visą laika ta pati gydytoja. Ir šiaip ne visi ligonines išrašai yra poliklinikos kortelėje, bet rimtesnius epizodus iš ligoninės gydytoja pati prisimena.
iki šiol mes 3-4 kart važiuodavom, kartais įsiterpdavo ligoninė, ten irgi pakonsultuodavo. Tai vaistų plano tiems 3 mėn gydytoja nesudaro, tik įvertina eiga, pasako kaip elgtis, vienokiais ar kitokiais atvejais. Aš jau ir pati vaistus sureguliuoju, tai vis rečiau važinėjam, šįkart pusmetį nebuvom, dabar kokį kova važiuosim pas alergologus ir pas ją.
QUOTE(-Anna- @ 2014 12 05, 23:46)
Ar gerai supratau, kaip ja naudot: ipurski, lauki 10 sekundziu ir giliai ikvepi? Taip?
Antras klausimas, galvoju gal savo lesom, nelaukiant kol gydytojai paskirs, kreiptis kur nors vibraciniam masazui... Kur Vilniuje gerai daro?
teisingai, aš tai žiūriu, kad gilus tie įkvėpimai būtu, kad efektyviau būtu, ne burnoje nusėstu, o plaučiuose
----
prakalbus apie masažus,prisiminiau, kaip Abromiškese buvom, tai jie ten vibro liemenę turi, vaikams labai patikdavo. O seselė sakė, kad kitą karta tą liemenė netgi efektyvesnė, nei masažas būna. Nes tarkim mano 4m mergyte sučiaupdavo lūpas ir jokių aaa oooo nesakydavo, net paprašyta, nors gretutineme stale brolį masažuodavo, tas visada sąžiningai visus garsus leido, bet įkvėpimo sesei dėl to neatsirado