2 ipurskimus per tarpine.Ne nzn gal labiau toks pavirsutiniskas gerklinis.Bet iki ziaugciojimu
Drocera turėtų prie tokio kosulio suveikti, gal tiesiog per greitai pailginat intervalus? Gal reiktų ilgiau duoti kas 15 min, ypač prieš miegą. Galima pabandyti vaikui supurkšti kokio tantum verde i gerklytę.
purskiam ir ciulpiam.bet matau kad gerkle graziausia.drocera visai nutraukiau pries savaite.keturias dienas daviau jokio efekto nebuvo,tad ir visai nebedaviau.
Matyt pačioje gerklėje (kaklo srityje) kažkas dirgina, o to pamatyti neišeina.
Jei Monkasta pilnai suveiks, galima konsultuotis su pulmonologe dėl galimos astmos, bet ji man kažkokia netipinė.
Jei Monkasta pilnai suveiks, galima konsultuotis su pulmonologe dėl galimos astmos, bet ji man kažkokia netipinė.
tai va,dabar nieko neduodu apart monkastos,kad zinociau kas tiksliai pades.Aciu tau bevarde,kad taip zmogiskai giliniesi i mano beda.jauciu keisiu ir pulmonologe,kiek gi galima nerast problemos
Tiesiog bronchinės astmos tema man labai jautri ir sverbi, bei aktualu žinoti įvairius jos apsireiškimus bei gydymo sprendimus.
ateinu pasiguost visa beveik men vaikai kosija ir pasirodo asma paumejus sunui sendien komplikavosi pakilo tempe tai israse klacida gryzom namo maziukas ir karsciuoja ar nereiks ir tam antibijotiku
O bent kraujo tyrimą darė? Juk dabar virusai siaučia vienas po kito. Natūralu kad vaikas gali ilgai kosėti, karščiuoti. Juk pažiūrėkit kokie orai.
QUOTE(bevardė @ 2015 02 20, 11:34)
O bent kraujo tyrimą darė? Juk dabar virusai siaučia vienas po kito. Natūralu kad vaikas gali ilgai kosėti, karščiuoti. Juk pažiūrėkit kokie orai.
dare virusas
QUOTE(laura27 @ 2015 02 20, 17:51)
dare virusas
O tai dėl ko antibiotikai prie viruso?
QUOTE(kristinuv @ 2015 02 20, 18:01)
O tai dėl ko antibiotikai prie viruso?
cia dickiui antibijotikai jam komplikavosi ant ausytes.o maziukui buvo pakilus iki 40tempe tai veziau galvojo kad ir jam komplikavosi bet rodo crb virusa gryzom namo gyditis
QUOTE(laura27 @ 2015 02 20, 23:25)
cia dickiui antibijotikai jam komplikavosi ant ausytes.o maziukui buvo pakilus iki 40tempe tai veziau galvojo kad ir jam komplikavosi bet rodo crb virusa gryzom namo gyditis
Sveikit:-)