Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(laura27 @ 2015 01 31, 10:08)
Bandykit pas imunologus patekt.o jum alergologas dare lopu tyrima

Lopų nedarėm, alergologas sakė, kad nėra reikalo, bet.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2015 02 01, 01:46)
Lopų nedarėm, alergologas sakė, kad nėra reikalo, bet.... 4u.gif

Nu idomei .os kur zinot tada kam vaikas alergiskas?
Atsakyti
Jau per vėlai parašysiu, bet gal ateičiai pravers kam nors.
Mano vyresniam vaikui buvo užėjęs baisus švilpimas. kadangi jam astma jau lyg buvo 'išaugta', aš jį nuvedžiau į polikliniką. gydytoja sako -plaučių uždegimas, padarė kraują ir nuotrauką.
Kraujo rezultatas buvo geras, sako nesijaudinkit, čia kažkas šiaip. o nuotraukos atsakymas buvo- abiejų pusių plaučių uždegimas.
liepė lėkti į ligoninę. Ligoninėje pažiūrėję nuotraukas, sako, tai kad nėra čia jokio uždegimo, tik astminis fonas. O aš jau ir pamiršus buvau, kad jam astma būdavo. būčiau tiek nepanikavus. tą kart laimingai viskas baigėsi.
taip kad, jei kraujas geras, tai gal nereikia pulti antibiotikų kišti ir taip tiems vaikučiams nelengva ax.gif 4u.gif

Aš norėjau paklausti BEVARDĖS, kodėl jums netiko tartephedrilis?
duodu, tiksliau daviau savo mažiui, tai taip ir nesupratau ar jam tiko ar ne.

Ir dar, kaip suprasti ar mums netinka singulair?
prieš du metus tikrai tiko. O šiemet aš kažkaip nebesuprantu. užeina mums tie priepuoliai, bet gydytoja sako vis po trijų savaičių nutraukti Flixotidą, o singulair palikti. Tai jei užeidavo paūmėjimas su singulair, reiškia, jis neveikia, ar nutraukus F, singulair ir negali suveikti, tiesiog užeina paūmėjimas.
ačiū
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2015 02 01, 21:10)
Jau per vėlai parašysiu, bet gal ateičiai pravers kam nors.
Mano vyresniam vaikui buvo užėjęs baisus švilpimas. kadangi jam astma jau lyg buvo 'išaugta', aš jį nuvedžiau į polikliniką. gydytoja sako -plaučių uždegimas, padarė kraują ir nuotrauką.
Kraujo rezultatas buvo geras, sako nesijaudinkit, čia kažkas šiaip. o nuotraukos atsakymas buvo- abiejų pusių plaučių uždegimas.
liepė lėkti į ligoninę. Ligoninėje pažiūrėję nuotraukas, sako, tai kad nėra čia jokio uždegimo, tik astminis fonas. O aš jau ir pamiršus buvau, kad jam astma būdavo. būčiau tiek nepanikavus. tą kart laimingai viskas baigėsi.
taip kad, jei kraujas geras, tai gal nereikia pulti antibiotikų kišti ir taip tiems vaikučiams nelengva ax.gif  4u.gif

duodu, tiksliau daviau savo mažiui, tai taip ir nesupratau ar

prieš du metus tikrai tiko. O šiemet aš kažkaip nebesuprantu. užeina mums tie priepuoliai, bet gydytoja sako vis po trijų savaičių nutraukti Flixotidą, o singulair palikti. Tai jei užeidavo paūmėjimas su singulair, reiškia, jis neveikia, ar nutraukus F, singulair ir negali suveikti, tiesiog užeina paūmėjimas.
ačiū

Fleksotida reik kvepuot menesi laiko jai nori kad jis veiktu mano maziukas kaip sirgo pulmanologe rekomendavo bet kartu ir ventolina kvepavom;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura27: 01 vasario 2015 - 20:31
QUOTE(laura27 @ 2015 02 01, 10:36)
Nu idomei .os kur zinot tada kam vaikas alergiskas?

Darėm kitus tyrimus, kur ant rankos mėginius ima, o iš maisto, tai patys pastebėjom kam alergiška mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamytes ad cia per visas temas, pas ka registruotis antakalnyje alerg.cntr. norim issitirti, nes jau pavargau arba beria arba dustam, o tiksliu tyrimu niekas niekad nedare. Norim viska pagaliau pasiaiskinti.
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2015 02 01, 22:37)
Labas mamytes ad cia per visas temas, pas ka registruotis antakalnyje alerg.cntr. norim issitirti, nes jau pavargau arba beria arba  dustam, o tiksliu tyrimu niekas niekad nedare. Norim viska pagaliau pasiaiskinti.

Paprašykite šeimos gyd. Siuntimo į antakalnio alergologinį. Būtinai turi įrašyti : "stacionariam gydymui ir ištyrimui". Tuomet pasiskambinate į vaikų alergologinį ir paklausiate ar yra laisvų vietų bei kada galite atvažiuoti.
kitos, dažniausiai vietinės, eina pas ten dirbančius gyd. Į konsultacinę, o po to, jei būklė bloga, gyd. Patys pasiguldo į stacionarą.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2015 02 01, 20:10)
duodu, tiksliau daviau savo mažiui, tai taip ir nesupratau ar jam tiko ar ne.

Šis vaistas skatina kosėjimą, jei kvėpavimo takuose gausu šlapių karkalų, bet vaikas jš neiškosti tai tas vaistas tiesiog suskatina kosėjimo procesą. Jei tokių karkalų nėra, vaiką tas prievartinis kosulys gali iškankinti iki vėmimo. Maniškiui taip ir brontchalis veikia ir visi ambroksolio preparatai.

QUOTE(kristinuv @ 2015 02 01, 20:10)
ačiū

Singulairas turėtų veikti ir be F, tam jis ir skiriamas, kad leistų kuo ilgiau be F išbūti, bet jei jį vartojant priepuoliai kartojasi ir vis tiek be F neišsiverčiat, vadinasi Singulairas yra neveiksmingas.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 02 02, 07:04)
Paprašykite šeimos gyd. Siuntimo į antakalnio alergologinį. Būtinai turi įrašyti : "stacionariam gydymui ir ištyrimui". Tuomet pasiskambinate į vaikų alergologinį ir paklausiate ar yra laisvų vietų bei kada galite atvažiuoti.
kitos, dažniausiai vietinės, eina pas ten dirbančius gyd. Į konsultacinę, o po to, jei būklė bloga, gyd. Patys pasiguldo į stacionarą.

Tai sita tvarka as zinau man pavardziu reikia pas ka registruotis...
Atsakyti
Sveikos mamytes.
Ir mūsų mažoji serga bronchine astma. jai 2m. pradėjo sirgt nuo 3 mėn.
jau nežinau ką ir daryti scare.gif
atrodo kad viska išmėginom (Ventolina ir Fliksotida ir Rabunimila..ir t.t.) bet nekas nepadeda...jau nežinau ką ir daryt ..prašau labai labai patarkite???? Nes tikrai išprotesiu.... doh.gif
kaip sustiprint vaiko imunitėta???kaip pašalint ta prakeiktą lyga???kaip padėt vaikui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniush22: 02 vasario 2015 - 09:46
Na kai Jūsų išvardinti vaistai nepadeda, tai čia Jums reikia pas pulmonologus klaust, mes tikrai nepadėsim.
Atsakyti
žinokit visada konsultojames.Bet nėko nesako...pasako gal peraugs...bet irgi kaip mamai tai patis suprantat kaip cia smagu lauk...galvojau gal ingaliacijas ar dar kazka tai...
Atsakyti