Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai - 14 tema

QUOTE(rasaru @ 2014 12 19, 01:44)
Sveiki. Čia mano šiemetiniai:

Nuostabūs meno kūriniai.
Ar tais nėrinių tinkleliais puoši jau suklijuotą namelį, ar ruošinius? Ir kaip tau pavyksta nupiešti tokias tiesias linijas?
Pieši iš karto glajumi, ar pirmiau išsipieši ant meduolinės plokštės?
Atsakyti
QUOTE(agnedz @ 2014 12 18, 22:44)
labai gražu  4u.gif  iš kokios tešlos kepėt mažuliukus namelius? noriu pati šiemet tokių iškept, bet nežinau, kokią tešlą rinktis, kad nebūtų nei per minkšti, nei per trapūs  blush2.gif

kepiau http://agneskamara.b...mbieriniai.html pagal sita,tik visada dedu puse rudojo,puse baltojo cukraus :)Namukai trsakus,kol jie suvynioti sandariai,kai meduoliukai pastovi kambaryje suminksteja.bet as lakau snadariai dvi savaites net ir traskus labai net,o jau supakavs,padovanojus dar geriau,kad jie suminkstetu,nes tokio namuko nelabai kas ikas smile.gif
Pagalvokit gerai ar tikrai norite kepti,nes darbo,tai sakes...isejo 21namukus,bet is teslos vien kiek reikejo krastiniu ispjaustyti,klijuoti,o ilgiausiai uztruko puosti smile.gif

rasaru, nerealus namukai smile.gif

Atsakyti
rasaru, tai jau ne tik Kalėdiniai namukai, bet tikri meno kūriniai, atspindintys Lietuvių kultūros tradicijas bigsmile.gif Aš apšalusi nuo tokio grožio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2014 12 18, 23:44)

KOkie grazuuuus wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 12 19, 00:30)

Aguonų pyragą esu kepus, man jis nerealus, kas nebande-pabandykit būtinai.

Kažin ar išeitų aguonų pyragas, jei vietoj cukraus saldiklį dėčiau, ar cukrus būtinas, kad kiašiniai geriau išsiplaktų ar dar kam nors g.gif
Atsakyti
Mano kaledinukai

desinej minksti kaip meduoliai smile.gif kairej kieti kaip sausainukai vyrui kieti patiko na o mazyliui minksti zinoma

Atsakyti
Kokios jus saunuoles. smile.gif
Atsakyti
Ačiū, aš piešiu ant plokščių, kol nesuklijuota. Kitų būdų nežinau, kaip klausiat, ar pirma susibraižau. O su kuo būtų galima susižymėti? Aišku, būtų lengviau. Bet su kuo, su pieštuku nepieši, o ir matosi tuoj visos linijos pašalinės.
Tiesumas linijų nėra idealus, bet vaizdas išgautas, Visas kreivumas pasimato, kai pradedi raštą piešt, iki to atrodo gerai. Žodžiu, piešiu iš "rankos", kur nukreivoju galima pataisyti, nuvalau ir iš naujo.
Darbo daug, per dieną nenupiešiu, dar sienos, varpeliai virš durų...
Atsakyti
Rasaru, super kepiniai, tiksliau ne kepiniai, o meno kūriniai. Šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 12 17, 19:43)

Nežinau, kepiau pagal šį receptą, dantis išsiversti galima. Gal storiau kočioti? Bet tada man reikėtų kokių 5-6 normų, nes dariau visą dvarą. Kas keisčiausia, pirmą namą kepant pamiršau padvigubinti kiaušinių, tai tešla buvo plastiška. O antrą vakarą kepant viską sudėjau kaip reikiant, bet tešla labai lipo prie rankų, prie volo. Tik ištepus viską aliejumi galima buvo dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 12 19, 16:09)
Nežinau, kepiau pagal šį receptą, dantis išsiversti galima. Gal storiau kočioti? Bet tada man reikėtų kokių 5-6 normų, nes dariau visą dvarą. Kas keisčiausia, pirmą namą kepant pamiršau padvigubinti kiaušinių, tai tešla buvo plastiška. O antrą vakarą kepant viską sudėjau kaip reikiant, bet tešla labai lipo prie rankų, prie volo. Tik ištepus viską aliejumi galima buvo dirbti.

As kepu kokiu 2-3 ml storio ir laikau sandariai tai maniskiai minkstuciai buna, ypac svieziai kepti. O kad neliptu tai miltais pabarstau ir nera taip kad ju reiktu labai daug. Mieline tesla man labiau limpa nei si ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2014 12 19, 02:44)

Nu šaunuolė, tikri, lietuviški nameliai. Darbo įdėjai labai daug. Turbūt tokius ir gaila valgyti?
Atsakyti