QUOTE(agnedz @ 2014 12 18, 22:44)
labai gražu
iš kokios tešlos kepėt mažuliukus namelius? noriu pati šiemet tokių iškept, bet nežinau, kokią tešlą rinktis, kad nebūtų nei per minkšti, nei per trapūs
kepiau
http://agneskamara.b...mbieriniai.html pagal sita,tik visada dedu puse rudojo,puse baltojo cukraus :)Namukai trsakus,kol jie suvynioti sandariai,kai meduoliukai pastovi kambaryje suminksteja.bet as lakau snadariai dvi savaites net ir traskus labai net,o jau supakavs,padovanojus dar geriau,kad jie suminkstetu,nes tokio namuko nelabai kas ikas
Pagalvokit gerai ar tikrai norite kepti,nes darbo,tai sakes...isejo 21namukus,bet is teslos vien kiek reikejo krastiniu ispjaustyti,klijuoti,o ilgiausiai uztruko puosti
rasaru, nerealus namukai