Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai - 14 tema

Sveikos, svarstau koki pyragą ar sausainius galėčiau iškepti dovanoms pries keletą dienų? Gal turit kokiu minčių? Paprastus įvairius pyragus per anksti dar, o koki brandinta vaisiu jau per vėlu, meduoliai jau pridovanoti...
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 12 18, 01:15)
Sveikos, svarstau koki pyragą ar sausainius galėčiau iškepti dovanoms pries keletą dienų? Gal turit kokiu minčių? Paprastus įvairius pyragus per anksti dar, o koki brandinta vaisiu jau per vėlu, meduoliai jau pridovanoti...

Kepkite karamelinį riešutų pyragą, gali pastovėti, skanus, kalėdiškai atrodo, receptų pilnas internetas, galima šiek tiek mažesnius kepti, vos ne keksiukų formelėse.
Atsakyti

Galima aguonų tortą kepti, po dviejų dienų sako dar skanesnis būna: http://www.15min.lt/...nis-tortas-3875

galima vietoj kondensuoto pieno grietinėlę virti : http://medejos.blogs...-seed-cake.html
Atsakyti
Kaip cia viskas skaniai atrodo...smile.gif Reiks pabandyt ta aguonini torta pagal pirma recepta. smile.gif
Atsakyti
user posted image vakar nakties darbelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 12 18, 09:28)
Galima aguonų tortą kepti, po dviejų dienų sako dar skanesnis būna:

drinks_cheers.gif liko tik gabalėlis antrai dienai,bet labai skanus visas pyragas doh.gif rolleyes.gif tik ten kolorijų bomba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2014 12 18, 14:56)
vakar nakties darbelis smile.gif

bigsmile.gif Labai grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2014 12 18, 14:56)
vakar nakties darbelis smile.gif

labai gražu 4u.gif iš kokios tešlos kepėt mažuliukus namelius? noriu pati šiemet tokių iškept, bet nežinau, kokią tešlą rinktis, kad nebūtų nei per minkšti, nei per trapūs blush2.gif
Atsakyti
Kokie groziai, net gaila butu valgyti...smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Galite iskepti mini stollen'us.
Atsakyti
Dekui už patarimus 4u.gif
Aguonų pyragą esu kepus, man jis nerealus, kas nebande-pabandykit būtinai. Tai rinksiuosi tarp riešutu ir ministolenu, viliojantis abu biggrin.gif
O nameliai ant puodeliu nuostabus thumbup.gif Vienais metais bandžiau, bet ne su mano kantrybe doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Čia mano šiemetiniai:
user posted image

user posted image
Atsakyti