Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai - 14 tema

Sveikutes. O isduokit paslapti, koki iranki naudojant meduoliams dekoruoti glajumi, juk tuti but plona linija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mymi @ 2014 12 13, 06:28)
Sveikutes. O isduokit paslapti, koki iranki naudojant meduoliams dekoruoti glajumi, juk tuti but plona linija  g.gif

As naudoju Wilton round tip 1 ir 2nr. http://www.ebay.com/...=item4868ecb90e

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(poniajurate @ 2014 12 12, 19:31)
Cypsiuko meduoliai,pabandziau papuost su mase,visai patiko ir greitai gaunasi ir neblogai atrodo

Nuostabios snnaiges wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mymi @ 2014 12 13, 08:28)
Sveikutes. O isduokit paslapti, koki iranki naudojant meduoliams dekoruoti glajumi, juk tuti but plona linija  g.gif

Naudoju paprsatus vienkartinius konditerinius maiselius. Nukerpu galiuka ir viskas, jokiu antgaliu nededu ax.gif
poniajurate tikrai labai dailiai atrodo sausainiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norvegija @ 2014 12 12, 23:35)
OMG kaip grazu  bigsmile.gif
Kokia cia mase?

Panaudojau pastilazo likuti,tortu dengimui smile.gif
Papildyta:
[quote=tute28,2014 12 13, 12:31]
A
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:

Svajoniu meduoliai,labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Poniajurate, o pastilažas lengvai prilimpa prie meduoliukų ar reikia su kuonors tept??
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 12 13, 20:58)
Poniajurate, o pastilažas lengvai prilimpa prie meduoliukų ar reikia su kuonors tept??

Mergaites, prasau, apsvieskite mane nezinancia, kaip ta pastilaza gauti? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2014 12 12, 22:31)
user posted image
Cypsiuko meduoliai,pabandziau papuost su mase,visai patiko ir greitai gaunasi ir neblogai atrodo

Labai labai ! O cukraus glajum puost ne per anksti butu ? Nepages ? smile.gif taip pat ir pastilazas nesuges ?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2014 12 13, 22:32)
Labai labai ! O cukraus glajum puost ne per anksti butu ? Nepages ? smile.gif taip pat ir pastilazas nesuges ?

Drauge paprase dekoruot,nese dovanu,tai kad greiciau butu pabandziau su pastilazu padaryt :)ji prilipinau vos vos dzemo patepus biggrin.gif prilipo labai gerai smile.gif o pastilaza pati darau,receptas yra cia http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2014 12 12, 21:31)
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2014 12 13, 21:32)

Mano namai ir sausainiai jau beveik 2 sav stovi papuosti. O ir pernai ilgiau nei men isstovejo. Kazkaip net minties nebuvo, kad gali pagest unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 12 14, 23:16)
Mano namai ir sausainiai jau beveik 2 sav stovi papuosti. O ir pernai ilgiau nei men isstovejo. Kazkaip net minties nebuvo, kad gali pagest  unsure.gif

namai tai suprantama, bet sausainiai ( suprantu nesugenda) bet tik iskepti yra skaniau, aisku cia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 12 15, 10:36)
namai tai suprantama, bet sausainiai ( suprantu nesugenda) bet tik iskepti yra skaniau, aisku cia tik mano nuomonė  smile.gif

o man kaip tik pastoveje tokie minkstuciai buna ax.gif
Vakaryksciai ax.gif
user posted image
Atsakyti