QUOTE(saulyteee @ 2016 11 21, 12:38)
nešlakstau jo
parą laiko mirkau vaisius, tada kepu pyragą
mirkymui sunaudoju kažkur 1,5stiklinės
dar nuo vaisių kiekio priklauso, bet iki 0,5l spėju
kepsiu savaitgalį
Mirkau ir as para... vaisiu 1,3 kg pagal recepta...
Papildyta:
QUOTE(Manifesto @ 2016 11 21, 13:19)
Gal mirkote labai didelį kiekį vaisių? Mano stabili norma yra 1kg džiovintų vaisių/uogų mišinio - 200 ml brendžio. Užmerktus vaisius laikau ne mažiau nei tris paras šaldytuve, uždengtame inde, kurį porą kartų per dieną apverčiu. Pyragą sulaistau, dažniausiai, tik vieną kartą - tik iškeptą, nes man nepatinka labai šlapias.
O tai jusu kitas receptas... mano didesnis kiekis 1,3 kg vaisiu ir 0,5 brendzio reikia, aisku dar ir nuo vaisiu priklauso, o sulaistau iskepus ir likus dviem savaitem iki valgymo...
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2016 11 21, 21:06)
Man irgi nepakako receptuose nurodyto alkoholio kiekio
Čia pernykščiam pyragam. O šiemet ko gero nebekepsiu jų. Nusibodo
Gal prie riešutinio pasiliksiu. Nors tas brandinamas tuo ir geras, kad iš anksto galima pasiruošt, o po to tik dovanoji, dovanoji ir galvos nebesuki
Tikrai labai patogu issikepi is anksto... ir maniskiams sis pyragas tikrsi Nr.1, senai uzsakytas