Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai - 14 tema

QUOTE(Tomienė @ 2015 11 20, 16:17)
Gal kuri bandėt kepti Šveicarišką riešutų pyragą? Kokie riešutai pasiteisino? Prieš du metus kepiau, dėjau riešutų mišinį (žemės, graikiški, lazdynas), riešutai buvo "pertušinti", neskanūs, ypač lazdyno  unsure.gif Gal per ilgai juos kaitinau, nes tikėjausi traškių riešutų unsure.gif

Dėjau migdolus, lazdyno ir žemės. Bet ir man traškūs nesigavo, tiek, kad ir nesitikėjau traškių, tai viskas man tiko ir patiko. Ir ne tik man, kepiau Kalėdinėm dovanom, visi liko sužavėti.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 20, 19:05)
Gal patarsit, mergaitės?  blush2.gif  pridirbau nesąmonių su tuo ilgo laukimo pyragu, tai dabar nebežinau, kaip suktis. Sakiau jau, kad vietoj recepte minėtų 200 ml romo sumirkinau į vaisius  ... visą 0,7 butėlaitį  doh.gif  O dabar iškilo klausimas - kuo jį laistyti? Antro tokio butelio už 18e nė už ką nebepirksiu. Ilgai trepsėjusi gėrimų skyriuje galiausiai nusipirkau mažą bobelinės buteliuką. O dabar vėl - abejoju, pilt jį ar geriau nemaišyt? ką manot? Ar geriau kažką kitą laistymui nusipirkt?  Ar visai nelaistyt, kaip kažkas minėjo? Bijau, kad per laiką alkoholis nugaruos, o be dezinfekcijos papildymo neimtų pelyt ar kitaip gest...  g.gif

Nebelaistyk niekuo. Vaisiai atiduos drėgmę pyragui.
Aš visuomet taip darau ir pyragas būna nuostabus.
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2015 11 20, 20:33)
As nelaistyciau visai nes visa geri jos sugere jau ir bresdamos i pyraga atiduos.suviniokit i kepimo popieriu ir i spintele
Man taip buvo tai visos razinos buvo ispampe nuo brendzio .negalejau vyro nuvyti nuo lekstes biggrin.gif

biggrin.gif Dėkui. Suvyniojau jau praeitą savaitę, o dabar jau nagai niežti laistyt biggrin.gif
Pas mus su mirkytais vaisiais irgi panašiai buvo biggrin.gif Žiūriu - pamažėjo biggrin.gif O vyras nekalto katinėlio žvilgsniu žiūri rolleyes.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2015 11 20, 21:55)
Nebelaistyk niekuo. Vaisiai atiduos drėgmę pyragui.
Aš visuomet taip darau ir pyragas būna nuostabus.

Dėkui. Tikiuosi kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 21 lapkričio 2015 - 06:53
QUOTE(likta @ 2015 11 20, 13:08)
Kepta iš tos normos kaip nuorodoje (NEDVIGUBINANT)
Pyragų daug, bet jie nelabai dideli ir neaukšti

Dabar aisku 4u.gif as taip pat is tokios normos kepsiu, tjk dalinsiu i dvi dalis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 11 21, 07:51)
Dabar aisku 4u.gif as taip pat is tokios normos kepsiu, tjk dalinsiu i dvi dalis bigsmile.gif

Labas rytas, ne aš viena, pasirodo, nemiegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 21, 06:54)
Labas rytas, ne aš viena, pasirodo, nemiegu  biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif pyragai rupi labai biggrin.gif is pat ryto kepsiu smile.gif
Atsakyti
as ir jau kepu wub.gif wub.gif wub.gif .tik noriu paklausti-galima turbut stai tokiose popierinese formose kept is karto ir laikyti,ania? g.gif ax.gif jos padengtos kepimo popieriumi....paprotinkit kas biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Nebandžiau, bet jei turėčiau - nė neabejočiau. Jos tikrai fainos atrodo ir kept, ir po to dovanot. Laiku nenusipirkau, o dabar - jau po laiko (jau iškepiau).
Tik manau, jas visvien reik dar dėt į skardeles atitinkamos formos. Kad bekildamas pyragas neišžargdintų.
Atsakyti
Neissizerge biggrin.gif -puikiai atlaike forma.pries pat sventes papuosiu dar ir i permatoma plevele suvyniosiu 000552.gif
Atsakyti
O kur tokiu gauti?
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2015 11 22, 16:27)
Neissizerge biggrin.gif -puikiai atlaike forma.pries pat sventes papuosiu dar ir i permatoma plevele suvyniosiu 000552.gif

bus puiki dovana drinks_cheers.gif ir skani thumbup.gif ir nereik galvot ipakavimo, bet ir as nemaciau ju pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Prasom:

http://www.arevitosi...s...roup=1&id=7

4u.gif
Atsakyti