

Debesuota, 03 Gru 2014 - 13:06, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Debesuota, 03 Gru 2014 - 13:06, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
As jau keleta metu kepu toki pyraga. Is puses nomos kepu avalioj 16cm diametro skardoj. Man jis toks aukstas gaunasi 7cm. Tai jei is visos normos kepsit, tai daryciau 25cm skardoj, butu truputi zemesnis arba 27cm, butu dar zemesnis.
O del kepimo laiko as savo 16cm skarda apsuku ir iskloju dugna bent kokiais 6 sluoksniais kepimo popieriaus, o antvirsaus ir dar daugiau. Perku pati pigiausia arba esu dariusi isorinius soksnius su tuo rudu pakavimo popierium. Tada 150 laipsniu 2,5 val. Gal galima ir nevynioti ir trumpiau kepti, bet man cia Airijoje, kur situos pyragus tradiciskai nuo senoves kepa, sake, kad taip reikia daryti
O del kepimo laiko as savo 16cm skarda apsuku ir iskloju dugna bent kokiais 6 sluoksniais kepimo popieriaus, o antvirsaus ir dar daugiau. Perku pati pigiausia arba esu dariusi isorinius soksnius su tuo rudu pakavimo popierium. Tada 150 laipsniu 2,5 val. Gal galima ir nevynioti ir trumpiau kepti, bet man cia Airijoje, kur situos pyragus tradiciskai nuo senoves kepa, sake, kad taip reikia daryti

Tikrai taip

Kepiau vakar: Kad dauiau kada daryciau dvigubą porciją

sigita, 03 Gru 2014 - 19:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
sigita, 03 Gru 2014 - 19:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Debesuota, koks idomus kepimo budas.
Kepiau vakar: Kad dauiau kada daryciau dvigubą porciją![]()
Kepiau vakar: Kad dauiau kada daryciau dvigubą porciją

Iskepiau diena, atveso , paslaksciau bendziu ir suvyniojau i folija ir lauks kaledu


sigita, 03 Gru 2014 - 18:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
sigita, 03 Gru 2014 - 18:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Debesuota, koks idomus kepimo budas.
Kepiau vakar: Kad dauiau kada daryciau dvigubą porciją. Man labiau patiko kepti pailgose formose (kaip duonos kepimui) šitose kepiau apie valanda ir 20min. 170laipsnių ir dar palikau karštoj orkaitėj nakčiai, tik pridengiau folija. Dabar suvyniojau ir lauksiu kokias dvi savaite, kad galėčiau paragauti.
Kepiau vakar: Kad dauiau kada daryciau dvigubą porciją

Na cia ne as sugalvojau


AJIRA, 03 Gru 2014 - 20:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
AJIRA, 03 Gru 2014 - 20:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Iskepiau diena, atveso , paslaksciau bendziu ir suvyniojau i folija ir lauks kaledu
![]()
, galvojau, kad daugiau pyrago bus, kita karta irgi kepsiu dviguba.


Nu zinok neapsigauk, kad nedidelis atrodo, bet ten tikra cukraus ir kaloriju bomba


Debesuota, 03 Gru 2014 - 22:41, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Debesuota, 03 Gru 2014 - 22:41, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Na cia ne as sugalvojau
Bet man taip skaniausia
![]()
Nu zinok neapsigauk, kad nedidelis atrodo, bet ten tikra cukraus ir kaloriju bombaMaziuko gabaliuko uztenka ir jau sotus


Nu zinok neapsigauk, kad nedidelis atrodo, bet ten tikra cukraus ir kaloriju bomba


tikiu

as panasu kepdavau su dziovintais vaisiais, riesutais tik dar obuoliai ieina ir be brendzio. Bet iskeptas taip pat atrodo, tai irgi labai sotus. Ziuresiu ar skoniu skirsis

Terroriste, 03 Gru 2014 - 16:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Terroriste, 03 Gru 2014 - 16:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
gal turit recepta sausainiu, kur ivairuom formom galima "ispjauti", tik, kad nebutu medaus, imbiero ir visko is egzotikos. Na, kuo paprastesnio recepto

as kepu is sviestines teslos, cia imetu viena is variantu

http://kristinooshke...ainiai-290.html
Man skaniausi ir pagal si recepta:
90 g. sveisto, 80-90 g. cukraus (kaip kas megsta saldziau ar ne), 1 kiaušinis, 225 miltu, 1 saukstelis kepimo milteliu.
Sviesta su cukrupu isplakti, imusti kiausini isplakti. palaipsniui sudeti i mase miltus ir uzminkyti tesla. Tesla ideti i saldytuva minimum 30 min. As padalinu i kelis gabaliukus, kad patogiau butu kocioti. Atsalusios teslos gabaliukus imam ir iskociojas (man kuo ploniau, tuo skaniau) ir darome figureles is formeliu. Kepu 5 min. 180 laipsniu, tada padidinu iki 190, kai pagelsta isimti. Visada darau is dvigubos porcijos. Labai grazu papuosti spalvotais glaistais, kartais perku, kartais pati pasigaminu - cukraus pudra+slakelis vandens ar citrinos ar kitu sulciu, del spalvos idedu kokios uogienos.
norvegija, 04 Gru 2014 - 15:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
norvegija, 04 Gru 2014 - 15:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Ir mūsų namai šiandien pakvipo Kaledomis
Receptas ištestuotas, sausainukai tikras skanumelis



kokie grazuciai



AJIRA, 04 Gru 2014 - 17:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
AJIRA, 04 Gru 2014 - 17:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
kokie grazuciai
koks receptas
gal ir mes isbandysium



Aciu aciu

Kepiau pagal si recepta: http://viskodara.blo...-meduoliai.html
Tik dejau 1 kiausini vietoje 2, o puosiau: puses citrinos sultys + cukraus pudra + valgomi dazai.