QUOTE(likta @ 2015 11 20, 06:45)
kepiau pagal šį, tik mano užrašuose norma padalinta per pusę, tai dariau iš dvigubos normos. Kepiau neaukštoje temperatūroje 120-130 C, apie 4,5 val.
Praėjusiais metais kepiau 100 C apie 7 val. Vaisius galima dėti kokius mėgstate, svarbu išlaikyti proporcijas, aš labai mažai dėjau razinų. Šiemet laistau brendžiu, pernai romu. Amaretu nebandžiau, manau jis duotų papildomą saldumą, o jo šiam pyragui užtenka nuo vaisių.
Receptai beveik visi daug maž vienodi, šiek tiek skiriasi proporcijos
http://www.supermama...?...st&p=657049
likta, oho kiek pyragu
bet vistiek nesupratau jusu normu
ką iš vienos tos normos (kadangi rašote, kad užrašuose norma padalinta per pusę, tai darėte iš dvigubos normos) tiek pyragu prikepete
o aš vėluoju su kalėdiniais pyragais, tik siandien uzmerkiau vaisius ir riesutus brendziu