Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai - 14 tema

QUOTE(vivulyte @ 2015 11 17, 23:11)
Kad jų visa galybė... Man kažkaip visi lb kieti gaunas...  unsure.gif

jie turi pastovėti mažiausiai 2-3 savaites ir tada būna labai puikaus skonio mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas bandete vaisiu pyraga sulaistyti ne brendziu ar romu .o kokiu kitu gerimu pav amaretu.domintu atsiliepimas apie skoni.
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2015 11 19, 08:46)
Gal kas bandete vaisiu pyraga sulaistyti ne brendziu ar romu .o kokiu kitu gerimu pav amaretu.domintu atsiliepimas apie skoni.


Rase merginos, kad romas labai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2015 11 19, 08:37)
Rase merginos, kad romas labai tinka  mirksiukas.gif

Jau su romu girdejau kad tinka tik kad brangokas jis .as va sakau amaretas lyg ir pigesnis ir gana kvapnus gerimas .gal turetu tikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2015 11 16, 09:04)
Kalėdiniai pyragai

user posted image

Belieka saugiai įpakuoti, retkarčiais „palaistyti” ir laukti Šv. Kalėdų



Koki cia kepete? Gal recepta galima ?
Atsakyti
kepiau pagal šį, tik mano užrašuose norma padalinta per pusę, tai dariau iš dvigubos normos. Kepiau neaukštoje temperatūroje 120-130 C, apie 4,5 val.
Praėjusiais metais kepiau 100 C apie 7 val. Vaisius galima dėti kokius mėgstate, svarbu išlaikyti proporcijas, aš labai mažai dėjau razinų. Šiemet laistau brendžiu, pernai romu. Amaretu nebandžiau, manau jis duotų papildomą saldumą, o jo šiam pyragui užtenka nuo vaisių.
Receptai beveik visi daug maž vienodi, šiek tiek skiriasi proporcijos
http://www.supermama...?...st&p=657049
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 20 lapkričio 2015 - 06:47
QUOTE(likta @ 2015 11 20, 06:45)
kepiau pagal šį, tik mano užrašuose norma padalinta per pusę, tai dariau iš dvigubos normos. Kepiau neaukštoje temperatūroje 120-130 C,  apie 4,5 val.
Praėjusiais metais kepiau 100 C apie 7 val. Vaisius galima dėti kokius mėgstate, svarbu išlaikyti proporcijas, aš labai mažai dėjau razinų. Šiemet laistau brendžiu, pernai romu. Amaretu nebandžiau, manau jis duotų papildomą saldumą, o jo šiam pyragui užtenka nuo vaisių.
Receptai beveik visi daug maž vienodi, šiek tiek skiriasi proporcijos
http://www.supermama...?...st&p=657049

likta, oho kiek pyragu smile.gif bet vistiek nesupratau jusu normu doh.gif ką iš vienos tos normos (kadangi rašote, kad užrašuose norma padalinta per pusę, tai darėte iš dvigubos normos) tiek pyragu prikepete g.gif

o aš vėluoju su kalėdiniais pyragais, tik siandien uzmerkiau vaisius ir riesutus brendziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 20 lapkričio 2015 - 11:52
Kepta iš tos normos kaip nuorodoje (NEDVIGUBINANT)
Pyragų daug, bet jie nelabai dideli ir neaukšti
Atsakyti
Gal kuri bandėt kepti Šveicarišką riešutų pyragą? Kokie riešutai pasiteisino? Prieš du metus kepiau, dėjau riešutų mišinį (žemės, graikiški, lazdynas), riešutai buvo "pertušinti", neskanūs, ypač lazdyno unsure.gif Gal per ilgai juos kaitinau, nes tikėjausi traškių riešutų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2015 11 20, 15:17)
Gal kuri bandėt kepti

Si pyraga esu kepusi minimum 3 - 4 kartus. Man jis ypatingo skonio, visad gaudavosi labai skanus. Ne ka maziau jis patiko ir kitiems seimos nariams ir sveciams. Vadovavausi siuo receptu, bet man atrodo, kad ir jusu idetas yra identiski, nebent gaminimo eiliskumas skiriasi ar kt. As naudojau graikinius, migdolu ir anakardziu riesutus. Bet kartais pakaitalioju riesutus, tokius, kokius tuo metu turiu arba kokius megstu.
Atsakyti
Gal patarsit, mergaitės? blush2.gif pridirbau nesąmonių su tuo ilgo laukimo pyragu, tai dabar nebežinau, kaip suktis. Sakiau jau, kad vietoj recepte minėtų 200 ml romo sumirkinau į vaisius ... visą 0,7 butėlaitį doh.gif O dabar iškilo klausimas - kuo jį laistyti? Antro tokio butelio už 18e nė už ką nebepirksiu. Ilgai trepsėjusi gėrimų skyriuje galiausiai nusipirkau mažą bobelinės buteliuką. O dabar vėl - abejoju, pilt jį ar geriau nemaišyt? ką manot? Ar geriau kažką kitą laistymui nusipirkt? Ar visai nelaistyt, kaip kažkas minėjo? Bijau, kad per laiką alkoholis nugaruos, o be dezinfekcijos papildymo neimtų pelyt ar kitaip gest... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 20, 19:05)
Gal patarsit, mergaitės?  blush2.gif  pridirbau nesąmonių su tuo ilgo laukimo pyragu, tai dabar nebežinau, kaip suktis. Sakiau jau, kad vietoj recepte minėtų 200 ml romo sumirkinau į vaisius  ... visą 0,7 butėlaitį  doh.gif  O dabar iškilo klausimas - kuo jį laistyti? Antro tokio butelio už 18e nė už ką nebepirksiu. Ilgai trepsėjusi gėrimų skyriuje galiausiai nusipirkau mažą bobelinės buteliuką. O dabar vėl - abejoju, pilt jį ar geriau nemaišyt? ką manot? Ar geriau kažką kitą laistymui nusipirkt?  Ar visai nelaistyt, kaip kažkas minėjo? Bijau, kad per laiką alkoholis nugaruos, o be dezinfekcijos papildymo neimtų pelyt ar kitaip gest...  g.gif

As nelaistyciau visai nes visa geri jos sugere jau ir bresdamos i pyraga atiduos.suviniokit i kepimo popieriu ir i spintele
Man taip buvo tai visos razinos buvo ispampe nuo brendzio .negalejau vyro nuvyti nuo lekstes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 20 lapkričio 2015 - 19:35