Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai - 14 tema

Vau, likta kokia produktyvi. Šitiek pyragų drinks_cheers.gif Kalėdos bus gardžios.
Atsakyti
Ačiū, kepiau iš dvigubos normos
Atsakyti
As ji kepu gruodzio pirmomis dienomis.nes esu kepusi lapkriti tai jau labai brandus ir sodrus skonis gavosi . Tad dabar gruodi kepu .uztenka ir pilnai subresta.
Atsakyti
Aš šitą pyragą kepiau dvejus metus iš eilės ir negalėčiau sakyti, kad labai skanus.. Vienas giminaitis net neseniai "maloniai" priminė, kad paprastas pyragas būtų skaniau nei šitas brandintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvanarama @ 2015 11 17, 10:42)
Aš šitą pyragą kepiau dvejus metus iš eilės ir negalėčiau sakyti, kad labai skanus.. Vienas giminaitis net neseniai "maloniai" priminė, kad paprastas pyragas būtų skaniau nei šitas brandintas biggrin.gif

Del skonio nesigincisim. ax.gif man patinka dz vaisiai tai ir pyragas skanus smile.gif
Atsakyti
Imbieriniai sausainiai:
user posted image
user posted image

Nezinau ar galima deti nuorodas, bet daugiau mano ideju: https://www.facebook.com/sausainiaidekoruoti/timeline
Atsakyti
QUOTE(canbera @ 2015 11 17, 17:01)

Labai grazus ,kepu ir as tokiu ,bet piesti as nemoku taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2015 11 17, 15:07)
Labai grazus ,kepu ir as tokiu ,bet piesti as nemoku taip lotuliukas.gif

4u.gif
Aš tai nei kept tokių nemoku, nei taip piešti... Reik gal kaip nors pabandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2015 11 17, 18:26)
4u.gif
Aš tai nei kept tokių nemoku, nei taip piešti... Reik gal kaip nors pabandyt  blush2.gif

kepti tai lengva, tik reikia susirasti recepta ir nusipirkt formeles ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(canbera @ 2015 11 17, 15:01)
Imbieriniai sausainiai:

Sausainiai tai labai grazus, bet recepto neparasysite? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2015 11 17, 16:41)
kepti tai lengva, tik reikia susirasti recepta ir nusipirkt formeles ir viskas mirksiukas.gif

Kad jų visa galybė... Man kažkaip visi lb kieti gaunas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2015 11 17, 19:11)
Kad jų visa galybė... Man kažkaip visi lb kieti gaunas...  unsure.gif

Kad pastoveje sav visi suminksteja. Jei norit greiciau, i dezute idekit obuoli, skaiciau toki patarima.
Atsakyti