Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai - 14 tema

QUOTE(_Only_ @ 2015 11 10, 18:18)
tų, kur aukštėliau Desert apie juos kalbėjo  4u.gif

receptas standartinis, iš pirmo puslapio, pagal Cipciuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 11, 06:23)
Čia tas laistomas kartą per savaitę? Nepermirksta per tiek laiko? Man atrodo, kad tiek laiko vis pilant, ten bala pasidarys jame... Kaip jūs darot? Gal receptu pasidalintumėt?

Aš jo iš vis niekuo nelaistau. Džiovintus vaisius per naktį išmirkau rome (brendžio nemėgstu, o romo aromatas puikus) ir kepu. Ataušusį suvynioju į kepimo popierių, dedu š maišelį ir užmirštu iki Kalėdų.
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2015 11 11, 22:37)
receptas standartinis, iš pirmo puslapio, pagal Cipciuką  4u.gif

dėkui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 11 12, 21:10)
Aš jo iš vis niekuo nelaistau. Džiovintus vaisius per naktį išmirkau rome (brendžio nemėgstu, o romo aromatas puikus) ir kepu. Ataušusį suvynioju į kepimo popierių, dedu š maišelį ir užmirštu iki Kalėdų.

Įdomiai.
Receptuko neišduosit? blush2.gif
O aš pernai turėjau tokį laistomą kartą per sav. Tai irgi visai toks įdomus buvo.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 12, 23:34)
Įdomiai.
Receptuko neišduosit?  blush2.gif
O aš pernai turėjau tokį laistomą kartą per sav. Tai irgi visai toks įdomus buvo.

Tas pats receptas iš interneto. Dviračio neišradau. Tik romo perku visą butelį ir juo užpilu džiovintus vaisius. Likutį ryte nupilu (labai jau gardus jis lieka) ir tuos išmirkytus vaisius dedu į pyragą. Nebereikia prisiminti jį sulaistyti, nes sugėrę vaisiai per brandinimą "maitina" visą pyragą.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 11 13, 17:18)
Tas pats receptas iš interneto. Dviračio neišradau. Tik romo perku visą butelį ir juo užpilu džiovintus vaisius. Likutį ryte nupilu (labai jau gardus jis lieka) ir tuos išmirkytus vaisius dedu į pyragą. Nebereikia prisiminti jį sulaistyti, nes sugėrę vaisiai per brandinimą "maitina" visą pyragą.

As tapati dariau tik su brendziu,mirkiau vaisius per nakti ir tiek,bet vistiek kelis kart pries pabauga likus kelioms savaitem palaisciau truputi,susigere puikiai:)
Atsakyti
As jau kelinti metai kepu ji .ir uzpernai as ji per daug gal mylejau tad laistyti nepagailejau .na buvo labai dregnas ir jautesi brendis man nepatiko.tad pernai mirkiau .viskas buvo liuks.tik dabar ir as galvoju su romu daryti .nes brendis man nepatinka.nors nexinau ar patiks romas nesu jo skanavus lotuliukas.gif
Atsakyti

Man tai su romu labai patinka. Per tuos du mėnesius alkoholis tikrai išgaruoja, o aromatas lieka nuostabus.
Atsakyti
Romo radau vyro bare 0,7l butėlaitį su dideliu ženklu 50proc nuolaida biggrin.gif Įpyliau pagal receptą - pasirodė viiiiiiiiisiškai mažai. Ai, vyras sako, pilk visą. biggrin.gif Kas man - šmakšt ir supyliau. O paskui pardėj kai pamačiau, kad jis... 18e kainuoja blink.gif Tai nors imk ir gręžk atgal tuos vaisius doh.gif lotuliukas.gif Gi buvo ir pigesnio galima pasipirkt pyragui o tą gudriai kam nors padovanot Kalėdoms doh.gif Nu ką, sako vyras, pyragas bus itin prabangus biggrin.gif
O tu rupena... Jau ir rankos ima drebėt doh.gif neduok die - nesigaus, pasvils, dar kas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 15 lapkričio 2015 - 09:02
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 15, 08:59)
Romo radau vyro bare 0,7l butėlaitį su dideliu ženklu 50proc nuolaida biggrin.gif Įpyliau pagal receptą - pasirodė viiiiiiiiisiškai mažai. Ai, vyras sako, pilk visą.  biggrin.gif  Kas man - šmakšt ir supyliau. O paskui pardėj kai pamačiau, kad jis... 18e kainuoja  blink.gif  Tai nors imk ir gręžk atgal tuos vaisius  doh.gif  lotuliukas.gif  Gi buvo ir pigesnio galima pasipirkt pyragui o tą gudriai kam nors padovanot Kalėdoms  doh.gif  Nu ką, sako vyras, pyragas bus itin prabangus  biggrin.gif
O tu rupena... Jau ir rankos ima drebėt  doh.gif  neduok die - nesigaus, pasvils, dar kas...  unsure.gif

Nesigalėsi. Aš irgi kepu grangiai, bet pyragas to vertas. Rome išmirkyti vaisiai duoda itin gerą aromatą.
Atsakyti
Kalėdiniai pyragai

user posted image

Belieka saugiai įpakuoti, retkarčiais „palaistyti” ir laukti Šv. Kalėdų
Atsakyti
Oho kiek pyragų bigsmile.gif Iš dvigubos normos kepėte?
Atsakyti