Šiemet, ko gero, nebekepsiu namelių. Pabodo. Galvoju apie brandintą pyragą. Bet prieš 2 mėn., kaip kažkas, tai nenoriu kept. Užteks ir mėnesiuko Jei fortūna (ir trečia bandoma orkaitė) bus palanki, gal pagaliau pavyks iškept macaronsų
Namelio jau trečius metus nebekepsiu, pernai nekepiau brandinto, šiemet dar neapsisprendžiau.
Bet 100 proc. bus meduoliai, labai populiarus jie pas mus, visiems patinka, kiekvienam prie dovanos pridedu butinai. Jei kas į svečius ateina, irgi padovanuoju, simboliškai supakuoju po 2-3 į maišelius, labai kalėdiškai atrodo. Dar užmačiau daro tokius užrašus ant meduolių "ką myliu - tam dovanuoju" arba palinkėjimus kokius, galima tik vieną žodį "meilė", "sveikata" ir t.t. taip ir darysiu
Bet 100 proc. bus meduoliai, labai populiarus jie pas mus, visiems patinka, kiekvienam prie dovanos pridedu butinai. Jei kas į svečius ateina, irgi padovanuoju, simboliškai supakuoju po 2-3 į maišelius, labai kalėdiškai atrodo. Dar užmačiau daro tokius užrašus ant meduolių "ką myliu - tam dovanuoju" arba palinkėjimus kokius, galima tik vieną žodį "meilė", "sveikata" ir t.t. taip ir darysiu
Būtinai kepsiu- džiovintų vaisių pyragai, meduoliai, imbieriniai sausainiai, mini stollen
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 09, 21:16)
Šiemet, ko gero, nebekepsiu namelių. Pabodo. Galvoju apie brandintą pyragą. Bet prieš 2 mėn., kaip kažkas, tai nenoriu kept. Užteks ir mėnesiuko Jei fortūna (ir trečia bandoma orkaitė) bus palanki, gal pagaliau pavyks iškept macaronsų
Kepiau aš jį prieš 2 metus, nu nesužavėjo jis manęs nors tu ka, , tai nebekepu, o imbierinius sausainius su glajum kepam jau 3 metus iš eilės patinka visiems
Laba diena,
gal galima tų meduolių receptą?
gal galima tų meduolių receptą?
QUOTE(egluze2 @ 2015 11 10, 09:08)
Kepiau aš jį prieš 2 metus, nu nesužavėjo jis manęs nors tu ka, , tai nebekepu, o imbierinius sausainius su glajum kepam jau 3 metus iš eilės patinka visiems
Na, mus tai žavėjo Ir visus, ką jais apdovanojau Pas vienus dar vis stovi ... jau gal 3 metus Pradžioj gailėjo valgyt, paskui - jau gal ir nebelaikas buvo
Tik man pačiai jau norisi kažko kito. Tešlikę tai tą pačią maišysiu, tik formos bus kitos
Papildyta:
QUOTE(_Only_ @ 2015 11 10, 10:47)
Kurio tiksliau recepto norėjot?
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 10, 17:12)
tų, kur aukštėliau Desert apie juos kalbėjo
QUOTE(Desert @ 2015 11 09, 22:37)
Namelio jau trečius metus nebekepsiu, pernai nekepiau brandinto, šiemet dar neapsisprendžiau.
su kuo tuos uzrasus padaro-israizo,ispiesia?
QUOTE(Twixx @ 2015 11 10, 19:34)
su kuo tuos uzrasus padaro-israizo,ispiesia?
Aš tai tik žinau švirkštą ar maišelį tam tikslui.
Bet man tai aukštasis pilotažas Kad gražiai užrašyt, tai ranką "atmušt" reik gerai.
Dar su formelėm išspaudinėja raideles ir klijuoja, bet čia jau kita technologija. Ir nemačiau meduolių dar taip puoštų.
As jei rasiu laiko tai namelius kepsiu. Jau turiu ne viena uzsakyma
Mano vaisinis pyragas jau bręsta balkono spintelėj. Visuomet kepu tuoj po Visų šventų.
QUOTE(Aurute @ 2015 11 11, 06:58)
Mano vaisinis pyragas jau bręsta balkono spintelėj. Visuomet kepu tuoj po Visų šventų.
Čia tas laistomas kartą per savaitę? Nepermirksta per tiek laiko? Man atrodo, kad tiek laiko vis pilant, ten bala pasidarys jame... Kaip jūs darot? Gal receptu pasidalintumėt?