Kaledini pyraga kepu jau antras Kaledas,jis nuostabus Pjuvio neturiu,nes bijojau nueiti nors truputi i sona,pyragas dingo akimirksniu kitais metais manau jau teks is dvigubos normos kepti
truputi per daug nutekejo sonai,tikriausiai tirsciau reikejo pavirt grietinele,bet tas skoniui visiskai nepamaise...
Koks cia pyragas?
QUOTE(Amelita @ 2014 12 26, 15:49)
Koks cia pyragas?
Cia aguonu pyragas,pamirsau paminet
QUOTE(poniajurate @ 2014 12 26, 19:20)
Cia aguonu pyragas,pamirsau paminet
mano seimai irgi aguoninis pyragas Nr. 1
Mergaites o pagal kuri recepta kepat aguonini pyraga? Nes tu receptu yra begale internete.
QUOTE(AJIRA @ 2014 12 26, 20:26)
mano seimai irgi aguoninis pyragas Nr. 1
Mums irgi šis pyragas - super
Kepu jau nebe pirmą kartą pagal šį receptą, visada puikiai gaunasi:
Aguonų pyragas
O as siemet patingejau grietinele virint ir uzpyliau kondensuotu,tai labai sugadinau visa reikala
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 12 27, 08:36)
O as siemet patingejau grietinele virint ir uzpyliau kondensuotu,tai labai sugadinau visa reikala
as antri metai uzpilu pasildytu kond.pienu-ir praktiskai jokio skirtumo nematau-tikrai paprastesnis,bet ne prastesnis variantas
QUOTE(Twixx @ 2014 12 27, 10:47)
as antri metai uzpilu pasildytu kond.pienu-ir praktiskai jokio skirtumo nematau-tikrai paprastesnis,bet ne prastesnis variantas
matyt kaip kam,mūsų su grietinėle išgaravo per vakarą,o šitas nuo Kalėdų dar pusė
Atsiverčiau norėdama pamatyti ir pasigrožėti būriu Kalėdinių namelių. Ir...? Nieks nieko?
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 12 27, 08:36)
As pirma karta kepiau (su kondensuotu pinu), neturiu su kuo palyginti, tai man per saldu buvo...
QUOTE(pašnekutė @ 2014 12 27, 19:57)
Atsiverčiau norėdama pamatyti ir pasigrožėti būriu Kalėdinių namelių. Ir...? Nieks nieko?
na jei nepatingetumet keliais puslapiais atgal atsiversti , tai galetumet pasigrozeti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 12 28, 14:56)
na jei nepatingetumet keliais puslapiais atgal atsiversti , tai galetumet pasigrozeti
Nepatingėjau ir peržiūrėjau. Dar kartą. Šiuos grožius jau mačiau. 4 šeimininkės. O kitos? Tikėjausi, kad po švenčių žmonės atsipūs, ras daugiau laiko ir noro pasidalinti kūryba