Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai - 14 tema

QUOTE(Agniska @ 2014 12 21, 12:54)
Dekoju,bet ne schmoll.gif tas kuri kepiau,buvo apacia biskvitas,o ant virsaus riesutu mase lyg su medum grietinele g.gif Pameu,kad labai saldus,ir lyg brandinti reikejo 4u.gif

TAI GAL ŠITAS
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 12 21, 13:24)

Taip šitas,dėkoju Jums,kad padėjote 4u.gif 4u.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2014 12 21, 12:54)
Dekoju,bet ne schmoll.gif tas kuri kepiau,buvo apacia biskvitas,o ant virsaus riesutu mase lyg su medum grietinele g.gif Pameu,kad labai saldus,ir lyg brandinti reikejo 4u.gif

Turbut sitas: Sveicariskas riesutu pyragas. Pati ji kepiau pries keleta dienu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite įkelti išbandytą pop cake receptuką?ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, bandysiu kepti si torciuka.

aguonini

Kiek mazdaug mirkote tas aguonas, visa nakti, ar uztektu 6 val?

Jei as ji kepsiu tortineje formoje, tai man tuos migdolus uzberti tik ant virsaus, ant sonu jau nesigaus, ar man ji bandyti isjudinti is tos tortines formos..Bijau, kad jis praras savo forma..Kaip jus darote? Aciu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 12 21, 22:44)
Turbut sitas: Sveicariskas riesutu pyragas. Pati ji kepiau pries keleta dienu. 4u.gif

Ačiū,jau radom 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Amelita @ 2014 12 22, 09:06)

aguonini

Jei as ji kepsiu tortineje formoje, tai man tuos migdolus uzberti tik ant virsaus, ant sonu jau nesigaus, ar man ji bandyti isjudinti is tos tortines formos..Bijau, kad jis praras savo forma..Kaip jus darote? Aciu.  4u.gif  4u.gif

Manau galima pabandyti ir išimti iš formos apipjausčius kraštus,jei neišssima lengvai,tik ar prilips tos plokštels g.gif
Tortas manau nerealus,kas megsta aguonas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2014 12 22, 09:49)
Ačiū,jau radom  4u.gif  4u.gif
Manau galima pabandyti ir išimti iš formos apipjausčius kraštus,jei neišssima lengvai,tik ar prilips tos plokštels g.gif
Tortas manau nerealus,kas megsta aguonas bigsmile.gif

Pirma karta bandysiu. Mastau tik det cukraus siek tiek maziau. Ir desiu ant virsaus tiesiog suskaldytus migdolo riesutus. Nepirkau tu ploksteliu. Si karta pabandysiu su trupinukais. Ir supratau, kad geriau berti tik ant virsaus. smile.gif Dekui Jums. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 12 22, 10:06)

aguonini

Jei as ji kepsiu tortineje formoje, tai man tuos migdolus uzberti tik ant virsaus, ant sonu jau nesigaus, ar man ji bandyti isjudinti is tos tortines formos..Bijau, kad jis praras savo forma..Kaip jus darote? Aciu.  4u.gif  4u.gif

O sakykit, ar aguonas galima kaip nors kitaip sumalti...? Gal su blenderiu ar pan. g.gif Neturiu mesmales...
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2014 12 22, 10:59)
O sakykit, ar aguonas galima kaip nors kitaip sumalti...? Gal su blenderiu ar pan. g.gif  Neturiu mesmales...

Nezinau, as malsiu su mesmale. Ir dar 2 kartus.
Atsakyti
Galima su blenderiu. Tik skysčio turi būt nedaug
Atsakyti
Aš bandžau kartą su blenderiu,bet nesigavo man normaliai jas sumalti,gal kad sausas maliau lotuliukas.gif tai dabar visad perku jau sumaltas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2014 12 22, 10:59)
O sakykit, ar aguonas galima kaip nors kitaip sumalti...? Gal su blenderiu ar pan. g.gif  Neturiu mesmales...

Su blenderiu susimala geriau nei su mėsmale.
Atsakyti