Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(uogelle @ 2014 12 16, 13:15)
kiek pagal atsiliepimus skaičiau, tai ne viskas yra didinta...  noriu kelnių, bet bijau su dydžiu nepataikyt  doh.gif

suknelių turiu keletą, tai sakyčiau didinta

Aš turiu marškinukus, tai atitinka, sakyčiau ax.gif Išsiunčiau megztulį dabar įprastinio M dydžio-žiūrėsim, kaip bus rolleyes.gif
Atsakyti
https://www.childrensplace.com viskam -50% ir dar su kodu -20%, free ship

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ar childrensplace atitinka dydzius? Nera padidinti ar mazinti?
Atsakyti
Mergiukai, idomu, kaip tusai is Nordstrom, kur pirkom 3uz 2 kaina? Cia tik man "pasiseke" gauti sena ar ir kitoms ne kazka... g.gif Gi issitraukiau dabar nauja pasidazyti pries rengini, o jis tirstas, kone trupa blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 12 16, 13:54)
Mergiukai, idomu, kaip tusai is Nordstrom, kur pirkom 3uz 2 kaina? Cia tik man "pasiseke" gauti sena ar ir kitoms ne kazka... g.gif Gi issitraukiau dabar nauja pasidazyti pries rengini, o jis tirstas, kone trupa blink.gif  schmoll.gif

apie kuri konkreciai kalba? as labai patenkinta-laaaabai wub.gif mano YSL .Pirma karta kai daziaus-atrode sausokas,bet antra-jau buvo thumbup.gif
Atsakyti
Mano Lancôme Hypnose. Seniau, kiek pamenu, tai ji sman pradzioj per daug skystas budavo, paskui kiek patirstedavo ir super dazydavo. O dabar is karto tirstas toks per daug.
Atsakyti
QUOTE(Donatas33 @ 2014 12 16, 13:28)
https://www.childrensplace.com viskam -50% ir dar su kodu -20%, free ship

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man krepšelyje pritaiko 30% nuolaidą, o jūs turite papildomą 20%? o kainos ale jau su nuolaida? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2014 12 16, 13:56)
apie kuri konkreciai kalba? as labai patenkinta-laaaabai  wub.gif mano YSL .Pirma karta kai daziaus-atrode sausokas,bet antra-jau buvo  thumbup.gif

Man nelabai jis, jokio ispudzio nepaliko, sakyciau clinico graziau dazo.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 12 16, 15:01)
Mano Lancôme Hypnose. Seniau, kiek pamenu, tai ji sman pradzioj per daug skystas budavo, paskui kiek patirstedavo ir super dazydavo. O dabar is karto tirstas toks per daug.

QUOTE(Kirila @ 2014 12 16, 15:03)
Man krepšelyje pritaiko 30% nuolaidą, o jūs turite papildomą 20%? o kainos ale jau su nuolaida?  ax.gif

Kurio tiesa dabar?
Atsakyti
Junkites prie macys. Nedaug truksta iki free.
Atsakyti
6PM -15%, FREE SHIPAS;
Atsakyti
Labas vakaras. Kreipiuosi į visus kas dar nepasiėmė savo siuntų iš manęs.
Labai prašau, paskubėti atsiimti!!! Šią savaitę atkeliauja naujos dėžutės, būtų smagu atlaisvinti plotą.
Ypatingai prašau atsiimti žaislus, nes turiu vieną smalsutį, kuriam rūpi kas tose dėžutėse gyvena. Tikiuosi, Jūsų kalėdinių dovanų iki Kalėdų nesandėliuoti
ax.gif
Atsakyti