QUOTE(*Julija* @ 2014 12 11, 17:27)
o dėl dalinimo tai joooo . aš nemažai dėžių gaudavau, kol namie sėdėjau, tai ne problema buvo, bet kai kuriuos nick'us pamatydavai ir jau aišku, kad galima ant spintos kur kelti, nes tos pačios mamytės po 3-4 savaites nesugebėdavo atsiimti. o dabar kai į darbą grįžau, tai sudėtinga tapo - aiškiai parašau, kad namie tik po darbo būnu ir savaitgaliais, tai vis tiek skambina kiaurą dieną ir klausia, ar galima atvažiuoti atsiimti. vienos spalį parašo, kad sulauks gal dar kokio siuntinuko ir tada atvažiuos, nes mat kalėdinės dovanos ten, tai neskubu. kitos nuolat prašo į lauką išnešti, nes.. nežinau, lifto gal bijo. kitos mašinos neturi, o su autobusu nepatogu pasiimti (čia reikia suprasti irgi mano kaltė). dar labai patinka, kai kokią pusę 11 vakare paskambina ir paklausia ar už valandos galima atvažiuoti . žodžiu, dalinam iš iniciatyvos, o priekaištų gaunam kaip už algą
Ir ko jus mamos tokios piktos o man siuntinukai visiskai netrukdo
matau akmeneli i mano darza taip masinos nevairoju,nekaltinu jusu del to,bandziau paaiskinti situacija...Klaipeda miestas nedidelis,bet ilgas ir taip jau gavosi kad as viename gale,jus kitame,o vazioti sio mietu vakare per visa miesta su 3m vaiku(30-45min i viena gala) susitareme savaitgali ir kas,savaitgali skambinu,piktai atsakete kad turite savo reikalu,viskas suprantama,bet kodel tada pikstate,gi niekur nedingau,pasakiau galiu diena kol vaikas darzelije arba savaitgali...mes visi zmones visi turime reikalu,daznai neteketu ir neplanotu...o jei jau taip erzina dalinimas,nu atsisakikite,nepriimkite dezuciu