Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(*Julija* @ 2014 12 11, 17:27)

o dėl dalinimo tai joooo  doh.gif . aš nemažai dėžių gaudavau, kol namie sėdėjau, tai ne problema buvo, bet kai kuriuos nick'us pamatydavai ir jau aišku, kad galima ant spintos kur kelti, nes tos pačios mamytės po 3-4 savaites nesugebėdavo atsiimti. o dabar kai į darbą grįžau, tai sudėtinga tapo - aiškiai parašau, kad namie tik po darbo būnu ir savaitgaliais, tai vis tiek skambina kiaurą dieną ir klausia, ar galima atvažiuoti atsiimti. vienos spalį parašo, kad sulauks gal dar kokio siuntinuko ir tada atvažiuos, nes mat kalėdinės dovanos ten, tai neskubu. kitos nuolat prašo į lauką išnešti, nes.. nežinau, lifto gal bijo. kitos mašinos neturi, o su autobusu nepatogu pasiimti (čia reikia suprasti irgi mano kaltė). dar labai patinka, kai kokią pusę 11 vakare paskambina ir paklausia ar už valandos galima atvažiuoti  thumbup.gif . žodžiu, dalinam iš iniciatyvos, o priekaištų gaunam kaip už algą  biggrin.gif

Ir ko jus mamos tokios piktos 4u.gif o man siuntinukai visiskai netrukdo biggrin.gif

matau akmeneli i mano darza blush2.gif taip masinos nevairoju,nekaltinu jusu del to,bandziau paaiskinti situacija...Klaipeda miestas nedidelis,bet ilgas ir taip jau gavosi kad as viename gale,jus kitame,o vazioti sio mietu vakare per visa miesta su 3m vaiku(30-45min i viena gala) doh.gif susitareme savaitgali ir kas,savaitgali skambinu,piktai atsakete kad turite savo reikalu,viskas suprantama,bet kodel tada pikstate,gi niekur nedingau,pasakiau galiu diena kol vaikas darzelije arba savaitgali...mes visi zmones visi turime reikalu,daznai neteketu ir neplanotu...o jei jau taip erzina dalinimas,nu atsisakikite,nepriimkite dezuciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 12 gruodžio 2014 - 00:24
Mergaites, gal kas pirko ALTERNA is Amazon g.gif nebus skiesto ar neoriginaliu g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2014 12 12, 01:10)
...o jei jau taip erzina dalinimas,nu atsisakikite,nepriimkite dezuciu

tai ne dalinimo reikia atsisakyt, o pirkimo, nei vienai cia tas dalinimas nera malonumas, pareiga tiesiog....tik idomu dabar pasidare, cia pas mus Panevezy tai nuolat tos pacios dalina, o kaip kitos perkancios, gal man tik nepasitaike...
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2014 12 12, 00:10)
taip masinos nevairoju,nekaltinu jusu del to,bandziau paaiskinti situacija...

gaila tik, kad nepaskaičiavote, kiek kartų, įvertinus tą jūsų situaciją, siuntinukai jums buvo atvežti į namus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2014 12 12, 00:10)
Ir ko jus mamos tokios piktos  4u.gif  o man siuntinukai visiskai netrukdo  biggrin.gif

matau akmeneli i mano darza  blush2.gif  taip masinos nevairoju,nekaltinu jusu del to,bandziau paaiskinti situacija...Klaipeda miestas nedidelis,bet ilgas ir taip jau gavosi kad as viename gale,jus kitame,o vazioti sio mietu vakare per visa miesta su 3m vaiku(30-45min i viena gala)  doh.gif  susitareme savaitgali ir kas,savaitgali skambinu,piktai atsakete kad turite savo reikalu,viskas suprantama,bet kodel tada pikstate,gi niekur nedingau,pasakiau galiu diena kol vaikas darzelije arba savaitgali...mes visi zmones visi turime reikalu,daznai neteketu ir neplanotu...o jei jau taip erzina dalinimas,nu atsisakikite,nepriimkite dezuciu

Manau tada geriausia prašykite komandos kad jūsų siuntuką įdėtų kažkur į persiuntinėjamus arba iš vieno klaipėdos rajono jums persiūstų į kitą už papildomą mokestį smile.gif Ir jums bus arčiau šalia namų pasiimti ir kitai puse neužsistovės siuntinukas smile.gif
Atsakyti
Gal kas jungtumėtės prie LOFT - automatiškai sale prekytėm krepšiuke nukrenta 60 proc. bigsmile.gif 4u.gif
http://www.loft.com/sale/catl00008
Atsakyti
QUOTE(Panda @ 2014 12 12, 09:27)
Gal kas jungtumėtės prie LOFT - automatiškai sale prekytėm krepšiuke nukrenta 60 proc. bigsmile.gif  4u.gif
http://www.loft.com/sale/catl00008

as prie ANNTAYLOR gal prisijungciau, ten irgi 60 % nuo sale 4u.gif

o tax nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 12 12, 10:23)
as prie ANNTAYLOR gal prisijungciau, ten irgi 60 % nuo sale 4u.gif

o tax nera g.gif

Aš irgi norėčiаu iš Ann taylor. ar būtų dar prisiijungiančių free shipui?
sale nemazas papildymas, tik dydžių mažėja greitai...
Atsakyti
Gal kas zino Mattel yra taxai?
Atsakyti
Labai laukiu sveciuose Rasai ir Greta222, kiekvienai yra po asmenine deze biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes, gal kuri turit savo mergytei gap pukinuke is toddler skyriaus 5t siu metu kolekcijos ir galetumet parasyt ismatavimus i az? Buciau labai dekinga. Isivaizdavau, kad columbia whirlinator berods kombis tikrai bus super, bet visa sia sav rytais i darza einant vaikas skundzias,kad labai salta rankom(ne delnam), reik kazko siltesnio
Atsakyti
parduodu per Ridzi pirktas puikios bukles sniego kelnes. Uzdetos pora kartu , siemt mums mazokos jau.
http://www.carters.c...y...der&start=3

Kaina 35 lt. Dydis 3T

Atsakyti