Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(EXTRAA @ 2014 12 11, 13:29)
Ne, nu man jau nejuokina, dar viena deze atveze ka tik.
Ridzi, as neturiu tokiu galimybiu dalinimui, namie 4 dezes, 50 kvadratu ir du smalsuciai. Tikrai nebeturiu kur slepti, balkonas uzkrautas, jau ir ka atsiimti atejusioms sunku butu surasti. Kazkada rasiau, kad aplamai neturiu salygu dalinimui, o cia jau virsune schmoll.gif

Parasykite geriau el laiska, prie uzsakymo pvz ar atskira, ir po keliu dienu priminkite, ne nauja, o tiesiog prie to pacio prisegta, manau, tikrai ras ta info ir ateity tokiu nesusipratimu nekils 4u.gif
manau taip susideliojo del to, kad kai kurios dezutes velavo, kai kurios laiku atejo, plius jurinukai, todel susidubliavo, netikiu, kad Ridzis samoningai ignoruotu jusu galimybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 12 11, 13:29)
Ne, nu man jau nejuokina, dar viena deze atveze ka tik.
Ridzi, as neturiu tokiu galimybiu dalinimui, namie 4 dezes, 50 kvadratu ir du smalsuciai. Tikrai nebeturiu kur slepti, balkonas uzkrautas, jau ir ka atsiimti atejusioms sunku butu surasti. Kazkada rasiau, kad aplamai neturiu salygu dalinimui, o cia jau virsune schmoll.gif

doh.gif man jau 3 dezes buvo kosmaras... irgi pilnos zaislu ir du maziai su daug daug klausimu del tu zaislu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2014 12 11, 14:35)
doh.gif  man jau 3 dezes buvo kosmaras... irgi pilnos zaislu ir du maziai su daug daug klausimu del tu zaislu biggrin.gif

Tai va va, dar kokios smutkes jiems dzin, o cia tik barbes, frozes ir visi panasus groziai doh.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad reiktų ir atsiimančias paraginti, kuo skubiau atsiimti.
Atsakyti
Komanda, o vakar drugstore pirkote-negavau užsakyta-tai galvoju, ar neužsakinėjote dar ar meilas kur nuklydo rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 12 11, 14:06)
Aš tai  manau, kad reiktų ir atsiimančias paraginti, kuo skubiau atsiimti.

Tai kad jau daug kartu prasyta, kad atsiimtu visos kuo greiciau...Beto, nemanau, kad cia neturetu buti dalintojos reikalas dar ir raginti, siaip tai pacios turetu visos buti suinteresuotos pasiimti savo daiktus, nes daliname tai visos tik is solidarumo, jokiu privilegiju ar pan. uz tai negauname ( bent jau as biggrin.gif ), todel tai nera musu darbas ar hobis... 4u.gif
Bet siaip panevezietes tai visos labai pareigingos ir operatyvios atsiimti prekytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas prie belk prisijungtumėt, berods duoda 25 proc. nuolaidėlę - kodukas jų puslapy pasitikrinimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 12 11, 14:51)
Komanda, o vakar drugstore pirkote-negavau užsakyta-tai galvoju, ar neužsakinėjote dar ar meilas kur nuklydo rolleyes.gif ?

ir as negavau uzsakyta, ryte dar ramiai reagavau, o dabar kazkaip abejoju, ar beuzsakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2014 12 11, 14:55)
ir as negavau uzsakyta, ryte dar ramiai reagavau, o dabar kazkaip abejoju, ar beuzsakys g.gif

Tai, vadinas, neužsakinėjo dar ax.gif O kodėl turėtų nebeužsakyti-nuolaidėlė tai iki 12.13 galioja?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 12 11, 15:00)
Tai, vadinas, neužsakinėjo dar ax.gif  O kodėl turėtų nebeužsakyti-nuolaidėlė tai iki 12.13  galioja?

neisidemejau nuolaidos galiojimo laiko, todel ir suabejojau smile.gif
jei tiek galioja, tai belieka tik laukti smile.gif
Atsakyti
Ar jau nupirko drugstore? prisijungiau.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 12 11, 15:06)
Aš tai  manau, kad reiktų ir atsiimančias paraginti, kuo skubiau atsiimti.

Pritariu ir as. Pora dienu duot prekiu atsiemimui,o kas isvyke tai bent tegul informuoja kada atsiims.
Atsakyti