Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(***Natalija*** @ 2014 12 09, 15:25)
Prisijungciau

sakykite o plaukams zemiau peciu kokio reikia g.gif Jumbo - tai pats didziausias?
ir kuom jis stebuklingas g.gif kiek bandziau su kitais, tai neiseina niekaip man dziovinti, gal su sio iseis bigsmile.gif

ir is kokios puslapio siunciate, kad nuolaidele butu, pasimieciau  blush2.gif

jei neigudus ranka, tai ir sepetys stebuklo nepadarys, viskas ateina su praktika 4u.gif
geras tuo, kad sereliai ne metaliniai, dratiniai o nyloniniai, gerai
prigauna' plauka, ji glotnina, nesivelia, pagrindas keraminis, apsaugo plauka nuo perkaitinimo, isdziuvimo, pazeidimo dziovinant, patogus rankenos dizainas, pritaikytas taip, kad butu smagu laikyti sepeti, nenuvarginant per daug rieso. smile.gif
svarbu zinoti, kokio rezultato siekiate, didelis prides daugiau apimties, geriau pakels nuo saknu, bangos bus dideles, stambios. jei plaukai zemiau peciu, reiketu didziausio, manau, jumbo dydzio, pati toki uzsisakiau, mano plaukai iki menciu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 09 gruodžio 2014 - 15:50
QUOTE(dives @ 2014 12 09, 14:59)
brushlab raso
free shipping on oders over 50

bigsmile.gif thumbup.gif o aš žiūrėjau ir niekur nemačiau blush2.gif ax.gif

QUOTE(kraziete @ 2014 12 09, 15:03)
Prisijungiau prie brushlab ir as  ax.gif

bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(***Natalija*** @ 2014 12 09, 15:25)
ir is kokios puslapio siunciate, kad nuolaidele butu, pasimieciau  blush2.gif

Iš brushlab mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2014 12 09, 15:35)
jei neigudus ranka, tai ir sepetys stebuklo nepadarys, viskas ateina su praktika 4u.gif
prigauna' plauka, ji glotnina, nesivelia, pagrindas keraminis, apsaugo plauka nuo perkaitinimo, isdziuvimo, pazeidimo dziovinant, patogus rankenos dizainas, pritaikytas taip, kad butu smagu laikyti sepeti, nenuvarginant per daug rieso.
svarbu zinotki, kokio rezultato siekiate, didelis prides daugiau apimties, geriau pakels nuo saktu, bangos bus dideles, stambios. jei plaukai zemiau peciu, reiketu didziausio, manau, jumbo dydzio, pati toki uzsisakiau, mano plaukai iki menciu.

aciu labai, reikes pabandyti, tik dabar pasimieciau - is kokios puslapio siunciate nuolaidai?
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2014 12 09, 15:35)
prigauna' plauka, ji glotnina, nesivelia, pagrindas keraminis, apsaugo plauka nuo perkaitinimo, isdziuvimo, pazeidimo dziovinant, patogus rankenos dizainas, pritaikytas taip, kad butu smagu laikyti sepeti, nenuvarginant per daug rieso.
svarbu zinotki, kokio rezultato siekiate, didelis prides daugiau apimties, geriau pakels nuo saktu, bangos bus dideles, stambios. jei plaukai zemiau peciu, reiketu didziausio, manau, jumbo dydzio, pati toki uzsisakiau, mano plaukai iki menciu.

drinks_cheers.gif 100% - lygiai tą patį norėjau rašyti. aš irgi nelabai įgudusi, bet pasiryžau įgust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 12 09, 15:42)
aciu labai, reikes pabandyti, tik dabar pasimieciau - is kokios puslapio siunciate nuolaidai?

is brushlab 4u.gif

QUOTE(Ditele @ 2014 12 09, 15:44)
drinks_cheers.gif 100% - lygiai tą patį norėjau rašyti. aš irgi nelabai įgudusi, bet pasiryžau įgust biggrin.gif

svarbiausia, noras yra, visa kita ateis su laiku ir praktika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2014 12 09, 15:52)

Nu, žiūrėsim, kaip ten bus tongue.gif
Atsakyti
Laba diena, o kur perkate vaikams kuprines? Reikia smulkiam pirmokui, gal tos dėžutės norėčiau, bet ne sunkios g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2014 12 09, 15:52)
is brushlab 4u.gif

Mergaites, o ten kitaip dydziai surasyti, tai JUMBO bus 3,5 barrel g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 12 09, 10:21)
Mergaites, gal GYMBOREE renkat , ar koduka turite? 4u.gif
Aciu.

Kadangi i laiskus nereaguojate, rasau viesai.
Kada zadate pasiimti savo siuntinuka, nes is Senamiescio kur buvo laikomas jusu siuntinys jau atkeliavo i Partizanu g.?
Atsakyti
Deima15, aciu uz uzsakyta sepeti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 12 09, 16:26)
Mergaites, o ten kitaip dydziai surasyti, tai JUMBO bus 3,5 barrel g.gif

Padekite prasau unsure.gif

Nepirko dar g.gif
Atsakyti
Ar būtų dar prisijungiančių prie šepečio? biggrin.gif blush2.gif
PAsidalintumėm shipuką ax.gif
Atsakyti