Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(lormil @ 2014 12 09, 12:25)
Prisijungiu.

QUOTE(migonė @ 2014 12 09, 12:37)
prisijungiu

bigsmile.gif thumbup.gif kaip netikėtai kompanija greitai renkasi biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif Laukiam užsakyta tada ir, gavę šepečius, galėsim kedent savo garbanas visos patenkytos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 09 gruodžio 2014 - 12:41
QUOTE(deima15 @ 2014 12 08, 15:39)

PUMA -50%, uzsakinesime su free shipu;

Ar dar galioja ši nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(lormil @ 2014 12 09, 12:25)
Prisijungiu.

bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(migonė @ 2014 12 09, 12:37)
prisijungiu

bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(Ditele @ 2014 12 09, 12:39)
bigsmile.gif  thumbup.gif kaip netikėtai kompanija greitai renkasi  biggrin.gif  thumbup.gif 4u.gif Laukiam užsakyta tada ir, gavę šepečius, galėsim kedent savo garbanas visos patenkytos  tongue.gif

aha, tikrai nesitikejau smile.gif
kai praeita karta pirko, praziopsojau, o dabar tiek nudziugau, kad bus norinciu smile.gif
o jei dar koduka pritaikys bus is viso super!
Tik kiek ziuriu, shipukas ten yra, nesiulo free ship, ar klystu?
jei bus shipas, kiek jis? nezinau Ridzio zip koduko...
ir tax lyg prisidet turetu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 09 gruodžio 2014 - 13:14
QUOTE(*Mila* @ 2014 12 09, 13:13)
aha, tikrai nesitikejau smile.gif
kai praeita karta pirko, praziopsojau, o dabar tiek nudziugau, kad bus norinciu smile.gif
o jei dar koduka pritaikys bus is viso super!
Tik kiek ziuriu, shipukas ten yra, nesiulo free ship, ar klystu?
jei bus shipas, kiek jis? nezinau Ridzio zip koduko...
ir tax lyg prisidet turetu? g.gif

drinks_cheers.gif aš gi irgi išsiunčiau, kad man vienai užsakytų, nes tikrai negalvojau, kad susirinks kompanijos ir tik paskui brūkštelėjau nieko negalvodama-ir še Tau, kokia kompanija biggrin.gif thumbup.gif
Kaip suprantu, Taxų nėra, nes nepriklausomai nuo sumos nekinta man Shippingo ir tax suma-6.50$ -tai visai nedaug ten mums prisidės už tą shippą, nes free, tai nematau, kad būtų rolleyes.gif O kodukas GLAM20 - minusuoja 20% thumbup.gif Ridzio ZIP 60540 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 09 gruodžio 2014 - 13:37
QUOTE(Ditele @ 2014 12 09, 13:36)
drinks_cheers.gif aš gi irgi išsiunčiau, kad man vienai užsakytų, nes tikrai negalvojau, kad susirinks kompanijos ir tik paskui brūkštelėjau nieko negalvodama-ir še Tau, kokia kompanija biggrin.gif  thumbup.gif
Kaip suprantu, Taxų nėra, nes nepriklausomai nuo sumos nekinta man Shippingo ir tax suma-6.50$ -tai visai nedaug ten mums prisidės už tą shippą, nes free, tai nematau, kad būtų rolleyes.gif O kodukas GLAM20 - minusuoja 20%  thumbup.gif Ridzio ZIP 60540  mirksiukas.gif

aciu uz info, dabar belieka laukti 'uzsakyta' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 12 09, 14:36)
drinks_cheers.gif aš gi irgi išsiunčiau, kad man vienai užsakytų, nes tikrai negalvojau, kad susirinks kompanijos ir tik paskui brūkštelėjau nieko negalvodama-ir še Tau, kokia kompanija biggrin.gif  thumbup.gif
Kaip suprantu, Taxų nėra, nes nepriklausomai nuo sumos nekinta man Shippingo ir tax suma-6.50$ -tai visai nedaug ten mums prisidės už tą shippą, nes free, tai nematau, kad būtų rolleyes.gif O kodukas GLAM20 - minusuoja 20%  thumbup.gif Ridzio ZIP 60540  mirksiukas.gif

anksciau free ship budavo, tik nepamenu nuo kokios sumos -ar 50 ar 75

radau...nuo 50 free
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 09 gruodžio 2014 - 14:30
QUOTE(dives @ 2014 12 09, 14:25)
anksciau free ship budavo, tik nepamenu nuo kokios sumos -ar 50 ar 75
radau...nuo 50 free

Mes iš brushlab, o ne iš brushlove siuntėm užsakymukus ax.gif Brushlove vieno mano norimo šepečio nėra blush2.gif ax.gif O ir šepečiai ten doleriu brangesni nei brushlabe, tai, pridėjus dar turimą nuolaidėlę, labai panašiai gaunasi, jei ne pigiau, su padalintu shippu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 12 09, 15:56)
Mes iš brushlab, o ne iš brushlove siuntėm užsakymukus ax.gif Brushlove vieno mano norimo šepečio nėra blush2.gif  ax.gif O ir šepečiai ten doleriu brangesni nei brushlabe, tai, pridėjus dar turimą nuolaidėlę, labai panašiai gaunasi, jei ne pigiau, su padalintu shippu  ax.gif

brushlab raso
free shipping on oders over 50
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 12 09, 14:59)
brushlab raso
free shipping on oders over 50

dabar ir as pamaciau, tai liux, free shipui jau yra, plius nuolaida 20%, visai gera kainike gausis thumbup.gif
Atsakyti
Prisijungiau prie brushlab ir as ax.gif
Atsakyti
Sveikos

gal tur teko pamatyt panasiu rinkinuku magiclips lelyciu gera kaina?

http://www.walmart.c...ft-Set/36704377
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 12 09, 11:22)
Ačiū, pasiėmiau Large, nes kirpykloj kirpėja irgi ne su visai mažu džiovina  ax.gif
Mergaitės, jei kas norit, prisijunkit prie brushlab shippuko pasidalijimui greitai, kol dar neužsakė, nes aš išsiunčiau, kad man vienai užsakytų, bet jei kas prisijungtumėt, tai nesupykčiau tongue.gif -su koduku dar -20% duoda thumbup.gif

Prisijungciau

sakykite o plaukams zemiau peciu kokio reikia g.gif Jumbo - tai pats didziausias?
ir kuom jis stebuklingas g.gif kiek bandziau su kitais, tai neiseina niekaip man dziovinti, gal su sio iseis bigsmile.gif

ir is kokios puslapio siunciate, kad nuolaidele butu, pasimieciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Natalija***: 09 gruodžio 2014 - 15:28