Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(dives @ 2014 12 09, 10:59)
sis is tiesu labai geras, dabar kita nusipirkau, siek tiek mazesnes apimties, tai nezinau-ar nemoku naudot, bet ne tas, kad savo funkcija atlieka-tas tai taip, bet man lyg pesa plaukus
http://brushlove.com...riant=863256163

4u.gif imsiu tą pirmąjį - tik galvoju-imt medium ar large dydį-jumbo tai tikrai nereik, manau, nes mano neilgi plaukai ax.gif
Atsakyti
as JUmbo turiu, tiks plaukams tokiems iki peciu, nera jis baisiai didelis, noreciau as ir gal dar mazesnio ax.gif

yotubej paziurekit, buvau radus ir su trumpesniais plaukais vaizdu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 09 gruodžio 2014 - 11:07
QUOTE(dives @ 2014 12 09, 11:04)
as JUmbo turiu, tiks plaukams tokiems iki peciu, nera jis baisiai didelis, noreciau as ir gal dar mazesnio ax.gif

yotubej paziurekit, buvau radus ir su trumpesniais plaukais vaizdu

Ačiū, pasiėmiau Large, nes kirpykloj kirpėja irgi ne su visai mažu džiovina ax.gif
Mergaitės, jei kas norit, prisijunkit prie brushlab shippuko pasidalijimui greitai, kol dar neužsakė, nes aš išsiunčiau, kad man vienai užsakytų, bet jei kas prisijungtumėt, tai nesupykčiau tongue.gif -su koduku dar -20% duoda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 12 09, 11:59)
tai va, dar syki trigrasi ikisiu-stebuklu nebuna gi, aisku-jei 94 tai ir dydis 4, kaip ir size charte daugmaz nurodyta, todel nereikia klaidint zmoniu, sakant, jog su 105cm tiks 6 dydis-cia kalbant apie standartine figura, nebent tai isimtinis atvejis klubai 105, liemuo 60-70koks ir kojos laibos

Bandyk isivaizduoti klubai 105 o liemuo 60 rolleyes.gif fainiai eila ilinkis beveik 45 laipsniu kampu doh.gif gal cia turi buti apatiniai sonkauliai isoperuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 12 09, 11:22)
Ačiū, pasiėmiau Large, nes kirpykloj kirpėja irgi ne su visai mažu džiovina  ax.gif
Mergaitės, jei kas norit, prisijunkit prie brushlab shippuko pasidalijimui greitai, kol dar neužsakė, nes aš išsiunčiau, kad man vienai užsakytų, bet jei kas prisijungtumėt, tai nesupykčiau tongue.gif -su koduku dar -20% duoda thumbup.gif

prisijungiau su didziausiu dydziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2014 12 09, 11:32)

bigsmile.gif thumbup.gif friends.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 12 09, 12:31)
Bandyk isivaizduoti klubai 105 o liemuo 60  rolleyes.gif fainiai eila ilinkis beveik 45 laipsniu kampu  doh.gif gal cia turi buti apatiniai sonkauliai isoperuoti  g.gif

nusisnekejau, parasiau negalvodama, bet jau plonas turi but labai liemuo..
Atsakyti
DISNEY ranksluostukai, kaina po 35Lt, jie Kaune, jei reikia issiusime:

user posted image
user posted image
user posted image
GYMBOREE sumustiniu krepsiukai, kaina tik 20Lt.
user posted image

http://public.fotki.com/StDiana/
Atsakyti
Mergaites, gal GYMBOREE renkat , ar koduka turite? 4u.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 12 09, 11:22)
Ačiū, pasiėmiau Large, nes kirpykloj kirpėja irgi ne su visai mažu džiovina  ax.gif

QUOTE(*Mila* @ 2014 12 09, 11:32)

Prisijungiu.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 12 09, 10:21)
Mergaites, gal GYMBOREE renkat , ar koduka turite? 4u.gif
Aciu.

GYMBOREE - uzsakinejame su free shipu, koduko neturime.
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 12 09, 12:22)

prisijungiu
Atsakyti