Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

aggree, kaip jums sekasi, gal jau davėte sūneliui varduką? smile.gif
Taip laukiu tavo gimdymo istorijos, gal nuteiks pozityviai, nes gimdymo jau dabar bijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 01 19, 18:00)
Labas, gal jau grizt i lenta :-D taip ar taip tikriausiai teks dietos laikytis, maziukas panasu turi problemu su pilveliu ir nebegali valgyti taip skaniai, kaip valgom dabar neribodami.

Palauk gi bent mėnesį, lentele Tu smile.gif. Man per mėnesį po gimdymo be jokių lentelių 10 kg prapuolė. Tiesa, aš ligoninėj tiek ėdžiau, kad kaip išvažiavau su 93 kg, taip ir grįžau su tiek doh.gif
Atsakyti
Aš ligoninėje nors ir neėdžiau, bet iš viso pamečiau tik 5kg, teko nusivilt, nes dauguma atsikratę 10-15kg grįžta, bet aš pagimdžiusi dar tris mėnesius tinau, tai gal ir tai įtakos tam svoriui turėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Draugiškai lieknėjame sunglasses2.gif

Kristule05 - 164cm/100kg – 111kg (liko 11)

rootha – 161cm/58kg – 62,5kg (liko 4,5)

Neraitė – 160cm/56kg – 57,8kg (liko 1,8)

jurgacka - 173cm/70kg – 81kg (liko 11)

pasakore - 172cm/54kg – 58kg (liko 4) -0,7

Atsakyti
Labutis, mergaitės, kaip laikotės? ko svorio nemetat? :-D aš sportuoju bet su maisto derinimu dar sunku..ir saldumynų dažnai prisikertu doh.gif nu sėdėčiau namie tai tikrai tie nevalgyčiau, dabar darbe pastoviai pyragai noragai blush2.gif o rimtai, dar kas nors meta svorį? biggrin.gif
Atsakyti
Ojej pamiršau prisiduot.Tas pats pas mane dar blush2.gif
O ryte pagalvojau grįšu iš pamokų parašysiu ernesin doh.gif
Atsakyti
As lb noreciau rinke nuo pilvo numest. Bet itariu tai beveik misija neimanoma be sporto, masazu.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 01 26, 22:42)
As lb noreciau rinke nuo pilvo numest. Bet itariu tai beveik misija neimanoma be sporto, masazu.

su sportu ir derinant maista tikrai imanoma ;-) tik po to del odos pertekliaus gali but problemu..nors jei svoris krenta po truputi ir tolygiai turetu susinormalizuot..
Atsakyti
labutis, grizau po komandiruotes, dvi sav galiu vel kovot su kg, po ju vel islekiu...
aggree, ar papasakosi, savo gimdymo istorija?
gal su svorio metimu dar lukterk, daba save i antra eile pastatyk, svarbu kad kudikelis, gautu skanaus pienelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 01 27, 15:07)
labutis, grizau po komandiruotes, dvi sav galiu vel kovot su kg, po ju vel islekiu...
aggree, ar papasakosi, savo gimdymo istorija?
gal su svorio metimu dar lukterk, daba save i antra eile pastatyk, svarbu kad kudikelis, gautu skanaus pienelio 4u.gif

Kur komandiruojies?

Tai kad maziukas pats ir koreguoja mano mityba. Turim priblemeliu su pilvuku, tai siandien meniu tik ryziai, jei nebepus jam tiek tai ryt dar koki banana pridesiu.

O gimdymo istorija tokia paprasta. Ryte prasidejo saremiai (tik as nesupratau kad tai saremiai) isvaziavau i konsultacija i santariskes (planine konsultacija buvo is anksto numatyta), paziurejo, pasake, kad cia paruosiamieji saremiai, trukt gali iki pat galo, vaikas aukstai mazas, vandenu uztenka... Zodziu dvi savaites negimdysiu dar tikriausiai. Grizau namo, saremiai toliau vis kankina, emiau nervuotis, nes nestumas buvo lengvas, o jei tie saremiai nesiliaus visa laika iki termino pabaigos??? Siaip ne taip pasildzius nugara pamiegojau kelisz valandas po 20-30 minuciu tarp saremiu. Grizo mb is darbo, liepiau jam nugara masazuot, nes man tik blogiau darosi. Na ir 22.30 val isvaziavom i priemima. Jei jai negimdau, tai tegul padaro, kad neskaudetu. Na ir... Kol dokus supildem, kol palaukem, kad mus priims... Atsidarymas 7 cm, epiduro negavau ir siaip ne taip 00.25 gime Tadukas. Teko panaudot vakuuma, ir visai jis nemazas gime 4 kg be keliu gramu. Tai tiek :-)
Atsakyti
buvau berlyne, poto isleksiu i danija... doh.gif
liuks tavo istorija, kad visoms taip greit pagimdyt... o Tadukui, kad greiciau praeitu pilvo skausmiukai 4u.gif
Atsakyti
aggree, tikrai liux, kai nežinai kad gimdymas, mažiau panikos smile.gif

Aš pasidžiaugsiu, susidariau sporto klube nėščiosios programą ir įsigijau trijų mėnesių abonentą, ten pratimai tiek kūno tvirtinimui, tiek paruošiamieji lengvesniam gimdymui, o dar gal ir svorį padės pakontroliuoti smile.gif
Atsakyti