man tai iš vis namie treniruokliai atrodo naudingi tik pradžioj, kol naujas, o vėliau naudojami kaip drabužių kabykla :-)
aš ir žinau pratimus bet namie niekaip neprisiruošou daryt, o dar vaikas lipa, dėmesio prašo tai jau geriau valandėlę skirt sporto klube :-)
TAI KADA PRISIDUODAM?
QUOTE(pasakore @ 2015 01 06, 19:03)
man tai iš vis namie treniruokliai atrodo naudingi tik pradžioj, kol naujas, o vėliau naudojami kaip drabužių kabykla :-)
aš ir žinau pratimus bet namie niekaip neprisiruošou daryt, o dar vaikas lipa, dėmesio prašo tai jau geriau valandėlę skirt sporto klube :-)
TAI KADA PRISIDUODAM?
TAI KADA PRISIDUODAM?
Pirmadieniais
Aš pati prie tų slidžių linkstu,vyras prie dviratuko
Bet jaučiu bus kaip visad,kol nuspręsim ir pavasaris ateis ir nebesinorės jokių treniruoklių
pasakore, pirmadieniais, tik kad mėnuo kaip jau niekas neprisidavinėja
Mano anyta vienas slides suslidinėjo, varė gal 5m diena dienon
Mano anyta vienas slides suslidinėjo, varė gal 5m diena dienon
QUOTE(ernesin @ 2015 01 06, 18:01)
Be to su dviračiu tik kojos dirba, o dupcė sau patogiai sėdi ir cm nejuda nei iš vietos
Drisciau priestarauti. Issijudina ir uzpakalis. Aisku su slidem gal labiau. Bet jei vienu, ar kitu treniruokliu uzsiimiu bent po 45 minutes nukris dupce.
QUOTE(pasakore @ 2015 01 06, 19:03)
ernesin, as savo dvirati irgi sumyniau... tik gal ne per 5 metus, o per kokius 3. Slides atsibodo greiciau. Bet gal su amzium tiesiog susiradau kitu idomesniu veiklu
Ane? tai gal per šventinį laikotarpį merginos atsipalaidavo, dabar jai prisidavinės :-D
Aš tai žinau kad negalėčiau namie turėt slidžių o tai būtų greit sučiužytos vaiko, gi kokia pramoga ir dar namie! :-D
Aš tai žinau kad negalėčiau namie turėt slidžių o tai būtų greit sučiužytos vaiko, gi kokia pramoga ir dar namie! :-D
Mano tai dviračiui gal 12 metu. Anas kaip naujas. Tik sėdynė įtrūkus - dupcėn gnybi
a .
O šiaip visi kardio treniruokliai, jei dirbi nuo dūšios, nuritina centimetrus nuo visur. Kitas klausimas - kur augina raumenis.
Ir šiaip asmeniškai man geriausiai svoris krenta mažiau ėdant
a .
O šiaip visi kardio treniruokliai, jei dirbi nuo dūšios, nuritina centimetrus nuo visur. Kitas klausimas - kur augina raumenis.
Ir šiaip asmeniškai man geriausiai svoris krenta mažiau ėdant
Mazai mynei arba tiesiog gera turi. Nes as buvau gavus dovanu toki labai labai paprasta is pigiuju. Myniau beveik kasdien. Ir trosai neatlaike ir sedyne, galiausiai pedalai...
Dabar jau truputi laukiu, kada galesiu ir sportuoti, ir dietos pasilaikyti. Nes jau totaliai atsipalaidavau paskutini menesi.
Dabar jau truputi laukiu, kada galesiu ir sportuoti, ir dietos pasilaikyti. Nes jau totaliai atsipalaidavau paskutini menesi.
Aggree bet kaip greit jau jūsų susitikimas leliuku
QUOTE(aggree @ 2015 01 08, 00:52)
Mazai mynei arba tiesiog gera turi. Nes as buvau gavus dovanu toki labai labai paprasta is pigiuju. Myniau beveik kasdien. Ir trosai neatlaike ir sedyne, galiausiai pedalai...
Myniau myniau. Bet pirkau ketlerį už brangiai. Tai jis nesuminamas
Aggree, kada tau darė paskutinį skaną, kai žiūrima leliuko padėtis?
QUOTE(ernesin @ 2015 01 12, 10:37)
Aggree, kada tau darė paskutinį skaną, kai žiūrima leliuko padėtis?
Siandien :-) zemyn galvyte jau.
Draugiškai lieknėjame
Kristule05 - 164cm/100kg 111kg (liko 11) +1,0
rootha 161cm/58kg 62,5kg (liko 4,5)
Neraitė 160cm/56kg 57,8kg (liko 1,8)
jurgacka - 173cm/70kg 81kg (liko 11)
pasakore - 172cm/54kg 58,8kg (liko 5,8) -0,2
Kaip faina Kaip jautiesi?
Kristule05 - 164cm/100kg 111kg (liko 11) +1,0
rootha 161cm/58kg 62,5kg (liko 4,5)
Neraitė 160cm/56kg 57,8kg (liko 1,8)
jurgacka - 173cm/70kg 81kg (liko 11)