Negaliu patekti į temą
kazkas su SM pasidare, ar cia tik man taip pakliuna, kad kartais kaikuriu temu neleidzia atidaryt...
ernesin, tu vis dar 2in1?
QUOTE(rootha @ 2016 12 13, 12:34)
kazkas su SM pasidare, ar cia tik man taip pakliuna, kad kartais kaikuriu temu neleidzia atidaryt...
Nu ir man jau ne pirmas kartas
Aha, dar čia as
Gimė dukrytė 2016.12.14 Abi sveikos ir laimingos
sveikinimai aukit sveikos ir gražios, bučkiai
QUOTE(rootha @ 2016 12 15, 11:18)
sveikinimai aukit sveikos ir gražios, bučkiai
Ačiū
Ernesin, sveikinimai
Kaip vyresnieji reaguoja į sesytę? Ar vardą jau išrinkot?
Kaip vyresnieji reaguoja į sesytę? Ar vardą jau išrinkot?
QUOTE(WesternGirl @ 2016 12 20, 09:06)
Ačiū
Gerai, myli, nors dukrytė dar nesupranta, kodėl kai tik užsinori dėmesio, ne iš kart kartais gali gaut Pavadinime po ilgų svarstymų ir nuomonių nesutapimo Ema
QUOTE(ernesin @ 2016 12 21, 02:57)
Ačiū
Gerai, myli, nors dukrytė dar nesupranta, kodėl kai tik užsinori dėmesio, ne iš kart kartais gali gaut Pavadinime po ilgų svarstymų ir nuomonių nesutapimo Ema
Labai gražus vardas
QUOTE(WesternGirl @ 2016 12 27, 12:34)
Labai gražus vardas
Ačiū Aš jį sugalvojusi buvau dar paaugle, t.y. prieš mazdaug 18m Ir vyrui kažkada dar prieš gimstant pirmam vaikui pasakiusi buvau, tai va jis tiek uzsiciklino, kad nesutiko su kitais, norejo tik Emutes O man taip buvo su antru vaiku, jis irgi jau seniai buvo pasakęs jam patinkanti vardą, man pradzioj keistas, neįprastas atrode, bet su metais tiek prilipo, kad kai gime pirmoji dukra, dar gimdykloje paklausiau ar nieko prieš, jei duosim ta vardą
Kaip jis fvnate, turbūt nelengva su keturiais pametinukais?
Su 2017-aisiais visas
Kažkas temai negerai, jau ne pirmą kartą neatidaro