Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

QUOTE(ernesin @ 2016 06 15, 20:26)
Įdomu kaip Aggree, kaip Rootha laikosi ax.gif

laba, paskaitau as jus vis, laikaus geriau, dar biski paskendusi darbuose, bet turbut musu toks gyvenimo tipas, niekada neislipti is darbu... apie kleckus pagalvojam, bet dar nedirbam ta linkme norim pirma namus sutvarkyt. dar labai noriu saules ir silumos, nes tokie orai mane varo i nevilti... blush2.gif
ernesin, o tu dar mamytes atostogose?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2016 06 15, 20:26)
Mano akimis nedaug smile.gif, nors pati trečio nėštumo metu nenorėčiau daugiau nei 8kg priaugt, nes nors su sunum ir 20kg uzsiridenau, su dukra 12kg, man ir jų atrodė per daug smile.gif Pažįstama 8kg tepriaugo, tai tik pilvukas ir buvo smile.gif
O tai kiek su pirmais pliuso turėjai? mirksiukas.gif

Įdomu kaip Aggree, kaip Rootha laikosi ax.gif

Kaip suprast: trečio nėštumo metu nenorėčiau...? Ar galima sveikinti bigsmile.gif

Man su visais labai skirtingai: 28kg., 14kg. ir 7kg. Kiek bus dabar neaišku, bet pradinis svoris gerokai mažesnis nei antro ir trečio laukiantis, tai ir prieaugis manau bus didesnis. Bet vistiek per visą vasarą man nešiot, tai keliais daugiau ar mažiau koks skirtumas, vistiek turėsiu nemažai laiko iki kitos vasaros formas atgaut biggrin.gif
Atsakyti
Rootha, šaunu, kad reikalai pagerejo mirksiukas.gif Taip, dar vaiko priežiūros atostogose, dukrytei tik metukai suėjo.

Neraite, gal dar ankstoka su sveikkinimais, nes nebuvau pas gydytoją ir eisiu tik po triju savaičių, bet taip, laukiuosi trečio vaikelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2016 06 16, 12:48)
Neraite, gal dar ankstoka su sveikkinimais, nes nebuvau pas gydytoją ir eisiu tik po triju savaičių, bet taip, laukiuosi trečio vaikelio smile.gif

Kaip smagu wub.gif
O kiek dabar laiko?
Atsakyti
Mergos nu jūs šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Sveikinimai ir WesternGirl ir ernesin 4u.gif
Atsakyti
ernesin, sveikinimai, baltai pavydziu blush2.gif kai buvau jauna, sakiau, kad istekesiu 21neriu, vaikus gimdysiu nuo 25 ir norejau net 5, daba kai laikas eina taip greit ir aš senstu, tai realybė tokia, ištekėjau 29, tikiuosi vaikų susilaukti iki 33, ir noras turėti bent 2, kaip bus pamatysim blush2.gif
Atsakyti
Rootha, tai užsiimkit gamybos procesu pagaliau ax.gif O visi namai ir darbai susitvarkys savaime ir labai greit, pamatysi 4u.gif
Ernesin, o kaip vyras į trečią nėštumą reaguoja? Įkalbinėjai? 4u.gif
Atsakyti
Rootha, dekui. Kaip Kristulia sako, reik užsiimti gamybos procesu, o reikalai savaime susidelios mirksiukas.gif
Mums abiems čia buvo netikėtumas, tai ir reakcija kaip suprantant abiejų pradžioje buvo stulbinanti, bet dabar jau viskas tarsi taip ir turėjo būti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 17 birželio 2016 - 10:23
QUOTE(Kristule05 @ 2016 06 16, 13:52)
Rootha, tai užsiimkit gamybos procesu pagaliau  ax.gif O visi namai ir darbai susitvarkys savaime ir labai greit, pamatysi  4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2016 06 17, 11:22)
Rootha, dekui. Kaip Kristulia sako, reik užsiimti gamybos procesu, o reikalai savaime susidelios mirksiukas.gif

oj kaip norėčiau, kad viskas savaime susidėliotų ir nereiktų sukti galvos dėl ateities... šiaip tikiu ateis laikas ir tikrai pradėsim gamybos procesus, dabar dar reik truputi sudėlioti viską į savo stalčiukus blush2.gif

ernesin, na tai staigmena abiem, gal net ir geriau nei įkalbinėti vyrą buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2016 06 17, 18:07)
oj kaip norėčiau, kad viskas savaime susidėliotų ir nereiktų sukti galvos dėl ateities... šiaip tikiu ateis laikas ir tikrai pradėsim gamybos procesus, dabar dar reik truputi sudėlioti viską į savo stalčiukus blush2.gif

ernesin, na tai staigmena abiem, gal net ir geriau nei įkalbinėti vyrą buvo  bigsmile.gif

Patikek, tie dėliojimaisi niekada nesibaigs, kaip ir dabar jau n metų rolleyes.gif Atsiradus vaikams, atsiranda kiti prioritetai, į kai kuriuos dalykus imama žiūrėti paprasčiau, kai kas išmokstama pasidaryti greičiau, nei būnant be jų ir pan.

Aš jau net nebūčau įkalbinėjusi, bent kol kas, nes dukrytė dar tokia kruopa, nežinau, kaip reiks spėt suktis, kol ir ji dar paaugs smile.gif Rankos bus dvi, o apkabinti reiks tris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WesternGirl @ 2016 06 16, 13:15)
Kaip smagu  wub.gif
O kiek dabar laiko?

Kažkaip prašomi man tavo ir Kristule zinutes.

16sav dabar mirksiukas.gif

Kristulia, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2016 06 21, 04:41)
16sav dabar mirksiukas.gif

Oho bigsmile.gif
Tai jau ir lytį pasakyt galės kai nueisi pirmo vizito. O gal dar ir ne vienas, o du biggrin.gif

Aš šiandien einu pas gydytoją ax.gif
Atsakyti