Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

Nežinau, ziuriu čia tik mes dvi pliurpiam kaip az biggrin.gif
Atsakyti
as dar irgi esu, paskaitau, bet kadangi nejudu niekur su savo svoriu, todel nieko ir nerasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2016 01 31, 16:26)
as dar irgi esu, paskaitau, bet kadangi nejudu niekur su savo svoriu, todel nieko ir nerasau blush2.gif

Ar jau nuslinko juodas debesis nuo jūsų padangės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2016 02 02, 21:24)
Ar jau nuslinko juodas debesis nuo jūsų padangės? rolleyes.gif

na prasisklaidė truputi, va nuo pirmad jau esu truputi laisvesnė, nes baigiau darbus prie medučio blush2.gif dabar labai norėčiau pakūsti... bet tinginystė ir valios neturėjimas užvaldęs mane blush2.gif
Atsakyti
Jei tingi, tai nieko ir nedaryk, nes vargu ar bus rezultatas, geriau palauk įkvėpimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip gyvenat?

Čia Neraitė nauju vardu, seno slaptažodis dingo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(WesternGirl @ 2016 03 02, 16:34)
Sveikos, kaip gyvenat?

Čia Neraitė nauju vardu, seno slaptažodis dingo  blush2.gif

Labukas. Mes po senovei. Dienos gan panašios, o laikas lekia žaibišku greičiu, gal juokingai nuskambės, bet pradedu bijoti senatves smile.gif Man baisu, kai senjorai saujomis geria vaistus, norėčiau nugyventi ir senatvę sveikai, nu bet žodžiu, jau i lankas as cia, turbut dėl to, kad naktis biggrin.gif

Gražus nikas smile.gif Kaip pati gyveni, ar jau dirbi? Noriu paklausti iki kokio amžiaus buvai su vaikais VPA?
Aš su sunum beveik iki 3m, norėčiau ir su dukryte tiek būti, nes man ir 3m yra tiek mažai, bet aisku viskas priklausys nuo tuometinės finansinės padėties rolleyes.gif

I tema: baigusi 30 dienų iššūkį sportuoju tuos pratimus toliau, kiekvieną dieną, ir net jei praleidžiu dieną ar dvi, verčiu save už jas atidirbti smile.gif Svoris kritęs sustojo, bet kūnas tvirteja smile.gif Tikiuosi iki gegužės dar ir kg kažkiek nuridenti.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2016 03 03, 02:25)
Labukas.  Mes po senovei. Dienos gan panašios, o laikas lekia žaibišku greičiu, gal juokingai nuskambės, bet pradedu bijoti senatves smile.gif Man baisu, kai senjorai saujomis geria vaistus, norėčiau nugyventi ir senatvę sveikai, nu bet žodžiu, jau i lankas as cia, turbut dėl to, kad naktis biggrin.gif

Gražus nikas smile.gif Kaip pati gyveni, ar jau dirbi? Noriu paklausti iki kokio amžiaus buvai su vaikais VPA?
Aš su sunum beveik iki 3m, norėčiau ir su dukryte tiek būti, nes man ir 3m yra tiek mažai, bet aisku viskas priklausys nuo tuometinės finansinės padėties rolleyes.gif

I tema: baigusi 30 dienų iššūkį sportuoju tuos pratimus toliau, kiekvieną dieną, ir net jei praleidžiu dieną ar dvi, verčiu save už jas atidirbti smile.gif Svoris kritęs sustojo, bet kūnas tvirteja smile.gif Tikiuosi iki gegužės dar ir kg kažkiek nuridenti.

Reiškias laisvo laiko daug turi jei apie senatvę jau galvoji biggrin.gif Sūnelis eina į darželį?

O aš jau nepertraukiamai 7m. VPA, ir dar tris metus apie darbus negalvosiu, atostogausiu ax.gif

Kaip smagu kad turi užsisipyrimo sportuot thumbup.gif Mano arkliukas tai bėgimas wub.gif Šaltuoju sezonu minu treniruoklį.
Atsakyti
QUOTE(WesternGirl @ 2016 03 03, 10:15)
Reiškias laisvo laiko daug turi jei apie senatvę jau galvoji  biggrin.gif  Sūnelis eina į darželį?

O aš jau nepertraukiamai 7m. VPA, ir dar tris metus apie darbus negalvosiu, atostogausiu  ax.gif

Kaip smagu kad turi užsisipyrimo sportuot  thumbup.gif  Mano arkliukas tai bėgimas  wub.gif  Šaltuoju sezonu minu treniruoklį.

Nepasakyčiau, kad laisvo laiko marios, kartais net rubu stalčiuose pasimetu, gal zindydama tik pailsiu ir tada turiu laiko mintims smile.gif

Berniukas nuo rugsejo lanko darziuka, tik pabodo tos darzelines ligos, tai pora mėnesių sąmoningai nevedu.

Aš jau nieko nebesuprantu, o tu ne tris stebukliukus augini? g.gif Ar jau ketvirtas pakeliui? bigsmile.gif

Bėgimas ir mano arkliukas, pradėsiu pasukus laiką smile.gif
Atsakyti
WesternGirl tai vėl sveikinti galima tave bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Merginos jei būsit Kaziuko mugėje yra proga susimatyti gyvai,mat savaitgalį dirbsiu mugėje ax.gif
Atsakyti
Net nuėjau ant Neraites profilio, nu pavarot tevukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2016 03 03, 12:45)
Net nuėjau ant Neraites profilio, nu pavarot tevukai thumbup.gif

Ant liniuotės matosi thumbup.gif Nu šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti