Nežinau, ziuriu čia tik mes dvi pliurpiam kaip az
as dar irgi esu, paskaitau, bet kadangi nejudu niekur su savo svoriu, todel nieko ir nerasau
QUOTE(rootha @ 2016 01 31, 16:26)
as dar irgi esu, paskaitau, bet kadangi nejudu niekur su savo svoriu, todel nieko ir nerasau
Ar jau nuslinko juodas debesis nuo jūsų padangės?
QUOTE(ernesin @ 2016 02 02, 21:24)
Ar jau nuslinko juodas debesis nuo jūsų padangės?
na prasisklaidė truputi, va nuo pirmad jau esu truputi laisvesnė, nes baigiau darbus prie medučio dabar labai norėčiau pakūsti... bet tinginystė ir valios neturėjimas užvaldęs mane
Jei tingi, tai nieko ir nedaryk, nes vargu ar bus rezultatas, geriau palauk įkvėpimo
Sveikos, kaip gyvenat?
Čia Neraitė nauju vardu, seno slaptažodis dingo
Čia Neraitė nauju vardu, seno slaptažodis dingo
QUOTE(WesternGirl @ 2016 03 02, 16:34)
Labukas. Mes po senovei. Dienos gan panašios, o laikas lekia žaibišku greičiu, gal juokingai nuskambės, bet pradedu bijoti senatves Man baisu, kai senjorai saujomis geria vaistus, norėčiau nugyventi ir senatvę sveikai, nu bet žodžiu, jau i lankas as cia, turbut dėl to, kad naktis
Gražus nikas Kaip pati gyveni, ar jau dirbi? Noriu paklausti iki kokio amžiaus buvai su vaikais VPA?
Aš su sunum beveik iki 3m, norėčiau ir su dukryte tiek būti, nes man ir 3m yra tiek mažai, bet aisku viskas priklausys nuo tuometinės finansinės padėties
I tema: baigusi 30 dienų iššūkį sportuoju tuos pratimus toliau, kiekvieną dieną, ir net jei praleidžiu dieną ar dvi, verčiu save už jas atidirbti Svoris kritęs sustojo, bet kūnas tvirteja Tikiuosi iki gegužės dar ir kg kažkiek nuridenti.
QUOTE(ernesin @ 2016 03 03, 02:25)
Labukas. Mes po senovei. Dienos gan panašios, o laikas lekia žaibišku greičiu, gal juokingai nuskambės, bet pradedu bijoti senatves Man baisu, kai senjorai saujomis geria vaistus, norėčiau nugyventi ir senatvę sveikai, nu bet žodžiu, jau i lankas as cia, turbut dėl to, kad naktis
Gražus nikas Kaip pati gyveni, ar jau dirbi? Noriu paklausti iki kokio amžiaus buvai su vaikais VPA?
Aš su sunum beveik iki 3m, norėčiau ir su dukryte tiek būti, nes man ir 3m yra tiek mažai, bet aisku viskas priklausys nuo tuometinės finansinės padėties
I tema: baigusi 30 dienų iššūkį sportuoju tuos pratimus toliau, kiekvieną dieną, ir net jei praleidžiu dieną ar dvi, verčiu save už jas atidirbti Svoris kritęs sustojo, bet kūnas tvirteja Tikiuosi iki gegužės dar ir kg kažkiek nuridenti.
Reiškias laisvo laiko daug turi jei apie senatvę jau galvoji Sūnelis eina į darželį?
O aš jau nepertraukiamai 7m. VPA, ir dar tris metus apie darbus negalvosiu, atostogausiu
Kaip smagu kad turi užsisipyrimo sportuot Mano arkliukas tai bėgimas Šaltuoju sezonu minu treniruoklį.
QUOTE(WesternGirl @ 2016 03 03, 10:15)
Reiškias laisvo laiko daug turi jei apie senatvę jau galvoji Sūnelis eina į darželį?
O aš jau nepertraukiamai 7m. VPA, ir dar tris metus apie darbus negalvosiu, atostogausiu
Kaip smagu kad turi užsisipyrimo sportuot Mano arkliukas tai bėgimas Šaltuoju sezonu minu treniruoklį.
Nepasakyčiau, kad laisvo laiko marios, kartais net rubu stalčiuose pasimetu, gal zindydama tik pailsiu ir tada turiu laiko mintims
Berniukas nuo rugsejo lanko darziuka, tik pabodo tos darzelines ligos, tai pora mėnesių sąmoningai nevedu.
Aš jau nieko nebesuprantu, o tu ne tris stebukliukus augini? Ar jau ketvirtas pakeliui?
Bėgimas ir mano arkliukas, pradėsiu pasukus laiką
WesternGirl tai vėl sveikinti galima tave
Merginos jei būsit Kaziuko mugėje yra proga susimatyti gyvai,mat savaitgalį dirbsiu mugėje
Merginos jei būsit Kaziuko mugėje yra proga susimatyti gyvai,mat savaitgalį dirbsiu mugėje
Net nuėjau ant Neraites profilio, nu pavarot tevukai
QUOTE(ernesin @ 2016 03 03, 12:45)
Net nuėjau ant Neraites profilio, nu pavarot tevukai
Ant liniuotės matosi Nu šaunuoliai