Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

QUOTE(rootha @ 2016 01 02, 13:10)
su 2016metais, kad jie atneštų daug džiaugsmo Jūsų namams  4u.gif

oj brangute, ne pinigus užkalinėju, jei užkalinėčiau pinigus būtų turbūt lengviau, bet šiaip labai daug rūpesčių ant mūsų pečių užgulę, todėl ir sukamės kaip voverės... bet tikiuos, kad 2016 metai bus mums lengvesni  blush2.gif

Tuomet palinkesiu, kad tie rūpesčiai aplenktų jūsų namus 4u.gif
Atsakyti
Rootha, linkiu ramesniu 2016 metu.
Ir siaip visoms sekmingu, laimingu ir idomiu metu.

As per sventes tiek atsipalaidavau, kad turiu vel +3 kg. Ir sporta apleidau. Nuo ryt sportuot pradedu jei pavyks istaikyt laika, o kalorijas jau nuo vakar skaiciuoju. Ryt kaupiuosi iskrovos dienai.
Atsakyti
Aggree, ar grizai i darbus, kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2016 01 17, 00:02)
Aggree, ar grizai i darbus, kaip sekasi? smile.gif

Grizau. Pirmos dvi dienos buvo puikios. Ryt einu i seminara, tai vel savaite bus trumpesne. O savaitgali ziemos balius. Smagu darbe. Aisku, gal todel, kad tik dvi dienas buvau. Ir pasipuost labai gera :-)
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2016 01 17, 11:01)
Grizau. Pirmos dvi dienos buvo puikios. Ryt einu i seminara, tai vel savaite bus trumpesne. O savaitgali ziemos balius. Smagu darbe. Aisku, gal todel, kad tik dvi dienas buvau. Ir pasipuost labai gera :-)

O kaip sūneliui pirmosios dienos be mamos? Ar jau ir anksciau ilgesniam laikui palikdavai? smile.gif
Papildyta:
Tiesa, nusprendžiau vėl grįžti prie 30d iššūkio plius atsisakyti saldainių, šokoladu, sausainiu, bandeliu ir tortų. Per savaitę -2.3kg smile.gif Nenuleisiu ranku, nors toliau tokio staigaus kritimo ir nesitikiu, bet iki vasaros pasieksiu savo, gal net ir daugiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2016 01 19, 01:32)
O kaip sūneliui pirmosios dienos be mamos? Ar jau ir anksciau ilgesniam laikui palikdavai? smile.gif
Papildyta:
Tiesa, nusprendžiau vėl grįžti prie 30d iššūkio plius atsisakyti saldainių, šokoladu, sausainiu, bandeliu ir tortų. Per savaitę -2.3kg smile.gif Nenuleisiu ranku, nors toliau tokio staigaus kritimo ir nesitikiu, bet iki vasaros pasieksiu savo, gal net ir daugiau. smile.gif

Palikdavau ir anksciau. Aisku, jaucu kad pasiilgsta manes labiau. Bet grizus daugiau nieko nedarau tik skiriu laika vaikui.

Saunuole! Koki sporta sportuosi 30 dienu?

Man reiktu saldumynus ribot... Svoris nustojo krist, o tikslas tai dar nepasiektas.
Atsakyti
Ryt ikelsiu lentute, šiandien ne namie smile.gif
Atsakyti
Aggree, lentutė, tik aš praleidžiu laisvas dienas, man taip didesnis stimulas daryti smile.gif Šiandien buvo 14 diena, o tiksliau tai 11-a be tų laisvadienių smile.gif Smagu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2016 01 21, 19:41)
Aggree, lentutė, tik aš praleidžiu laisvas dienas, man taip didesnis stimulas daryti smile.gif Šiandien buvo 14 diena, o tiksliau tai 11-a be tų laisvadienių smile.gif Smagu smile.gif
user posted image

Saunuole! Reik imt pavyzdi is taves.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2016 01 22, 22:58)
Saunuole! Reik imt pavyzdi is taves.

Imk Imk! Man toks azartas, kad šiandien ryte padariau savo normą, o vakare norėjau jau ir rytdienos daryti, tik kad laiko pritrūkau smile.gif Ta lenta sunkiausia, bet galiu pasakyti, kad jau jaučiu poveikį, o tai labai užveda smile.gif
Atsakyti
Auuu, kur visos pradingusios, kuo užsiėmę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2016 01 27, 12:33)
Auuu, kur visos pradingusios, kuo užsiėmę? smile.gif

As dirbu. Ten ir uzsiemus. Toks jausmas, kad darbe nebuvau labai trumpai. Neteko nieko mokytis is naujo. Kaifuoju nuo isejimo namo ir aisku dziaugiuos jau gavus pirma alga.
Dietos laikytis sunkoka, be to ir nesportuoju dabar. Stengiuos skaiciuoti kalorijas. Kol kas svoris stovi vietoje.
O kitos kur?
Atsakyti