Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

Sveikos. Aš irgi vis apie jus pagalvoju. Nenuridenau as visų savo kg ir dar du prisiauginau, svenciu net nelaukiu, vien dėl svorio rolleyes.gif
Papildyta:
Aggree, kaip auga Tadukas? mirksiukas.gif Antro neplanuojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 12 07, 00:42)
Sveikos. Aš irgi vis apie jus pagalvoju. Nenuridenau as visų savo kg ir dar du prisiauginau, svenciu net nelaukiu, vien dėl svorio  rolleyes.gif
Papildyta:
Aggree, kaip auga Tadukas? mirksiukas.gif Antro neplanuojate? smile.gif

Nuridensi. Dar anksti reiskia.

Auga gerai, vyras visas, tipena po namus, katina gaudo. Labai faina. Planuok neplanaves, pas mus tik netyciukai gaunasi. O siaip po gero menesio griztu I darba. Nenoriu, bet reikia.

Tiesa, numeciau viska. Ir dar truputi.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 12 07, 09:34)
Nuridensi. Dar anksti reiskia.

Auga gerai, vyras visas, tipena po namus, katina gaudo. Labai faina. Planuok neplanaves, pas mus tik netyciukai gaunasi. O siaip po gero menesio griztu I darba. Nenoriu, bet reikia.

Tiesa, numeciau viska. Ir dar truputi.

Saunuole 4u.gif

O kodėl nenori iki dvieju bernuzelio paauginti? Dėl finansų?

Linkiu Kalėdinio netyčiuko mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif

Rootha, kaip jūs gyvenate paukstukai? mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 12 07, 11:38)
Saunuole 4u.gif

O kodėl nenori iki dvieju bernuzelio paauginti? Dėl finansų?

Linkiu Kalėdinio netyčiuko mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif

Rootha, kaip jūs gyvenate paukstukai? mirksiukas.gif  tongue.gif

Taip, del finansu. Isgyventume aisku, bet tektu lb spaustis. Be to, jei dabar negrisiu, gali tekt is naujo darbo ieskot... Ir tai pabandziau cv pasiuntinet, nei vieno skambucio! Po dvieju metu namie kvalifikacija isvis kris. Jei mb uzdirbtu daugiau butu gal kita kalba.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 12 07, 16:33)
Taip, del finansu. Isgyventume aisku, bet tektu lb spaustis. Be to, jei dabar negrisiu, gali tekt is naujo darbo ieskot... Ir tai pabandziau cv pasiuntinet, nei vieno skambucio! Po dvieju metu namie kvalifikacija isvis kris. Jei mb uzdirbtu daugiau butu gal kita kalba.

Supratau saule smile.gif

Na tada man su kvalifikacoja iš vis bus ne kas, nes grįšiu po 6m, bet aš optimistė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 12 08, 04:17)
Supratau saule smile.gif

Na tada man su kvalifikacoja iš vis bus ne kas, nes grįšiu po 6m, bet aš optimistė biggrin.gif

smile.gif optimiste. Na bet dar ziurint kokioj srity dirbi/dirbsi. Man jau va ir po metu reiktu laaabai daug mokytis.

Kaip kitos mergaites gyvenat?
Atsakyti
Su šventėmis visas 4u.gif
Atsakyti
sveikos, su šventėm visas...
aš kuo toliau tuo mažiau prisimenu lieknėjimą, nes per milijonus darbų nelieka laiko nei maisto derinimui, nei mini sportui ar bent jau kažkokiems sveikuoliškiškiems ar taisyklingiems patiekalams, dedu į burną viską, kad tik greičiau, nes nerealiai trūksta miego, o dar atėjęs šaltis išvis mane nori pribaigti. noriu atostogų ir vasaros karštos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 12 29, 15:59)
sveikos, su šventėm visas...
aš kuo toliau tuo mažiau prisimenu lieknėjimą, nes per milijonus darbų nelieka laiko nei maisto derinimui, nei mini sportui ar bent jau kažkokiems sveikuoliškiškiems ar taisyklingiems patiekalams, dedu į burną viską, kad tik greičiau, nes nerealiai trūksta miego, o dar atėjęs šaltis išvis mane nori pribaigti. noriu atostogų ir vasaros karštos. blush2.gif

Mergyt, kada ijungsi stabdi, visų pasaulio pinigų neuždirbsi, o ir sveikatos už juos nenusipirksi mirksiukas.gif
Papildyta:
Aggree, sausio viduryje grįši i darbą? Kas sūnelį prižiūrės? rolleyes.gif
Atsakyti
Ernesin, vyras ir mano mama augins maziuka. O nuo 1.5 eis i dienos centra. Nuo rudens i darzeli.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 12 31, 15:31)
Ernesin, vyras ir mano mama augins maziuka. O nuo 1.5 eis i dienos centra. Nuo rudens i darzeli.

Tuomet šaunu smile.gif

Visoms smagiai pasitikti 2016-uosius smile.gif
Atsakyti
su 2016metais, kad jie atneštų daug džiaugsmo Jūsų namams 4u.gif
QUOTE(ernesin @ 2015 12 31, 14:17)
Mergyt, kada ijungsi stabdi, visų pasaulio pinigų neuždirbsi, o ir sveikatos už juos nenusipirksi mirksiukas.gif

oj brangute, ne pinigus užkalinėju, jei užkalinėčiau pinigus būtų turbūt lengviau, bet šiaip labai daug rūpesčių ant mūsų pečių užgulę, todėl ir sukamės kaip voverės... bet tikiuos, kad 2016 metai bus mums lengvesni blush2.gif
Atsakyti