Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

Labas,

QUOTE(ernesin @ 2015 07 27, 14:28)

Rootha, kaip tau sekasi ruoštis didžiajai dienai?  mirksiukas.gif

Kokia ta didžioji diena? Aš kaip naujokė nesusigaudau blush2.gif O smalsumas nerealus doh.gif

ernesin puikūs rezultatai thumbup.gif Kaip pavyko?
Atsakyti
QUOTE(mylymylu @ 2015 07 29, 08:50)
Labas,
Kokia ta didžioji diena? Aš kaip naujokė nesusigaudau blush2.gif O smalsumas nerealus doh.gif

oj prajuokinot,didzioji diena, kai pase atsiras irašas su -iene lotuliukas.gif realiai, tai nieko nekeičia tadiena, labau laukiu dominikos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylymylu @ 2015 07 29, 08:50)
Labas,

ernesin puikūs rezultatai thumbup.gif Kaip pavyko?

Vestuvės ta dam bigsmile.gif

Realiai nieko nedariau, tik šokoladu ir bulku atsisakiau, nes dukrytei pilviuka skauda, tai bandau atrinkt nuo ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 07 29, 11:13)
oj prajuokinot,didzioji diena, kai pase atsiras irašas su -iene lotuliukas.gif realiai, tai nieko nekeičia tadiena, labau laukiu dominikos  lotuliukas.gif

Dominikos as irgi labiau laukciau wub.gif wub.gif wub.gif kiek laiko kopinesit medu?

Neprisidaviau, nes buvau istizus - valgiau sokolada, bandeles ir baisejausi savim. Apemus mane apatija, depresija ar velnias zino kas...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 07 29, 17:08)
Dominikos as irgi labiau laukciau  wub.gif  wub.gif  wub.gif kiek laiko kopinesit medu?

atostogos bus 9dienos, bet ten tik 7naktis praleisim, kitą laiką suvalgo kelionė... blush2.gif
aš iš viso nedraugauju su svarstyklėm... vakarais taip noriu valgyti, net pačiai nervas jama, o ryte vos puse sumuštinio sukišu doh.gif mat soti iš vakaro turbūt būnu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms,
QUOTE(rootha @ 2015 07 29, 19:07)
atostogos bus 9dienos, bet ten tik 7naktis praleisim, kitą laiką suvalgo kelionė... blush2.gif

Nu kaip smagu bigsmile.gif O šventė bus, ar minėsite kukliai? Medaus mėnuo pavydėtinas blush2.gif
O mums jau dvylika metų po medaus mėnesio wub.gif Dieve, kaip viskas greitai lekia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylymylu @ 2015 08 01, 10:31)
Labas visoms,

Nu kaip smagu  bigsmile.gif O šventė bus, ar minėsite kukliai? Medaus mėnuo pavydėtinas  blush2.gif
O mums jau dvylika metų po medaus mėnesio  wub.gif Dieve, kaip viskas greitai lekia doh.gif

šventė bus kukli, nedarom jokių tradicinių balių,, darom vestuvinę popietę ax.gif
ne mėnuo, tik savaite, jei būtų mėnuo, va tada tikrai pailsėčiau blush2.gif
Atsakyti
Rrrrrrrr, aš irgi norėčiau atostogų, bet žinau, kad su dviem pipirais jau niekada jos nebus tokios kaip galėdavom sau ilsėtis dviese. Tik nepagalvokit, kad skundžiuosi, tiesiog kas turite vaikų suprasite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 02 rugpjūčio 2015 - 01:12
QUOTE(ernesin @ 2015 08 02, 02:11)
Rrrrrrrr, aš irgi norėčiau atostogų, bet žinau, kad su dviem pipirais jau niekada jos nebus tokios kaip galėdavom sau ilsėtis dviese. Tik nepagalvokit, kad skundžiuosi, tiesiog kas turite vaikų suprasite smile.gif

Kaip aš suprantu tave doh.gif Žiauriai suprantu rolleyes.gif Su dviem vaikais atostogos virsta greičiau iššūkių išgyventi, o ne pailsėti lotuliukas.gif
Kiek tavo vaikams metų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylymylu: 02 rugpjūčio 2015 - 09:08
As kaifuoju nuo atostogu kaime. Atsiatostogavau iki mazulio atsiradimp, dabar mes pazindinames tik su musu krastu.

As vis dar isejus is dietu ir sporto ritmo.
Atsakyti
ernesin, viskas suprantama, turiu draugę, kuri po 5metų pertraukos(nes irgi turi 2vaiku) šįmet pirmą kartą be vaikų išėjo į koncertą, tai sakė nerealus jausmas... o mes kadangi dar neturim kleckų tai visur ir važinėjam, būtų mano valia, aš kas mėn bent keliom dienom ištrūkčiau į užsienį, geriau padirbčiau kelias savaites be išeiginių, o poto keliom dienom atsigaučiau svetur... kai atsiras vaikučiai tikrai to nebus, nors kol dar vienas ir su juo tikrai žinau, kad lėksim visur, gal aišku ne į tokias tolimas, bet latvija, lenkija tikrai bus pasiekiamos mums...
Atsakyti
QUOTE(mylymylu @ 2015 08 02, 10:04)
Kaip aš suprantu tave doh.gif Žiauriai suprantu rolleyes.gif Su dviem vaikais atostogos virsta greičiau iššūkių išgyventi, o ne pailsėti lotuliukas.gif
Kiek tavo vaikams metų?

Aš su trim atostogauju doh.gif
Atsakyti