jurgacka, kokia programele tu savo tiksla skaiciavai?
As savo 5 esu tiesiog uzsibrezus iki rugpjucio 3 nusimest. Iki 3, nes ta diena pirmadienis naujo starto pradzia.
QUOTE(aggree @ 2015 06 29, 14:56)
As savo 5 esu tiesiog uzsibrezus iki rugpjucio 3 nusimest. Iki 3, nes ta diena pirmadienis naujo starto pradzia.
Noom Coach, bet ten nieko ypatingo - užsiduodi kiek per savaite numeti, o ji tiesiog aritmetiškai paskaičiuoja. Aš turėjau planą po 800 g mest
jurgacka, viena viena
Siaubas
QUOTE(jurgacka @ 2015 06 29, 16:23)
Noom Coach, bet ten nieko ypatingo - užsiduodi kiek per savaite numeti, o ji tiesiog aritmetiškai paskaičiuoja. Aš turėjau planą po 800 g mest
Mano ismanusis per senas kiek visokiu fainu programeliu yra, o jis nepavelka. Nauja pirkt gaila, nes pagrindines funkcijas maniskis puikiai atlieka. Internetas, FB, Gmail veikia. Ai, dar palauksiu, gal grizus i darba gausiu nauja tel
Sian su sazines grauzimu nesportuoju. Nesim sysiu i poliklinika, tai puse ryto gaudziau ir vos kelis ml tesugavau. Tikiuos uzteks.
QUOTE(aggree @ 2015 06 30, 09:12)
Sian su sazines grauzimu nesportuoju. Nesim sysiu i poliklinika, tai puse ryto gaudziau ir vos kelis ml tesugavau. Tikiuos uzteks.
Yra spec rinktuvų pirkti vaistinėse tam reikalui
Va tokie
http://www.farmapliu...100ml-20119.htm
Labas rytas
Pas mane pusė drabužinės tokių rūbų Išmesti ar atiduoti gaila, nes labai mieli rūbeliai, o įlįst - neįlendu
Baltai pavydžiu juodu pavydu
Yra visai nebloga skaičiuokle www.kilo.lt Ten ir KMI, ir kalorijas skaičiuoja ir šiaip visokių treniruočių filmukų yra.
Vakar vakare palūžau Prisivalgiau bananinių ledų su šokoladu Šoksiu šiandien ant treniruoklio - nuodėmę išpirksiu.
QUOTE(aggree @ 2015 06 29, 09:43)
Tiesa, jau bent ilindau i vienus dzinsus, kuriuos laikau kaip tiksla.
Pas mane pusė drabužinės tokių rūbų Išmesti ar atiduoti gaila, nes labai mieli rūbeliai, o įlįst - neįlendu
QUOTE(jurgacka @ 2015 06 29, 10:02)
Aš dabar net su savo lelia ant rankų sveriu 14 kg mažiau, nei kad grįžau pagimdžiusi iš ligoninės. Ti
QUOTE(aggree @ 2015 06 29, 14:56)
Yra visai nebloga skaičiuokle www.kilo.lt Ten ir KMI, ir kalorijas skaičiuoja ir šiaip visokių treniruočių filmukų yra.
Vakar vakare palūžau Prisivalgiau bananinių ledų su šokoladu Šoksiu šiandien ant treniruoklio - nuodėmę išpirksiu.
QUOTE(Kristule05 @ 2015 06 30, 09:22)
i toki ir surinkinejau, bet gi mano kavalierius sysioja pries pat keiciant pampi. Pasakau "einam keist pampio" ir jis pasysioja, o paskui jau gaudyk...
QUOTE(mylymylu @ 2015 06 30, 09:33)
Labas rytas
pas mane irgi kruva tokiu rubu. Iki isejimo i darba privalau numest pilva
Daug visur visko yra, bet fainiausia naudotis telefonu pc tingisi jungtis.
Sveikos, mergytės
Mėgaujatės gerais orais, kad visos dingusios Mes su panelėm tai kol kas ant miesto asfalto trinamės. Bet šį savaitgalį išvažiuosim į Rygą, į Zoologijos sodą, o po savaitės išdumsim į senelių sodybą kaime. Laukiu nesulaukiu
Vasarą gerai lieknėti - karšti orai, nesinori valgyti. Esu pati nustebusi, kiek nedaug reikia maisto pasisotinti ir nesijausti alkanai. Anksčiau mano porcijos buvo kone tris kartus didesnės nei dabar Tai va iš kur tie lašiakai
Gal kuri iš jūsų esate alergiškos, ar auginate alergiškus vaikiukus? Būtų smagu pasitarti. Nes panašu, kad mano mažoji kažkam įsialergizavo Keliausim pas gydytoją
Mėgaujatės gerais orais, kad visos dingusios Mes su panelėm tai kol kas ant miesto asfalto trinamės. Bet šį savaitgalį išvažiuosim į Rygą, į Zoologijos sodą, o po savaitės išdumsim į senelių sodybą kaime. Laukiu nesulaukiu
Vasarą gerai lieknėti - karšti orai, nesinori valgyti. Esu pati nustebusi, kiek nedaug reikia maisto pasisotinti ir nesijausti alkanai. Anksčiau mano porcijos buvo kone tris kartus didesnės nei dabar Tai va iš kur tie lašiakai
Gal kuri iš jūsų esate alergiškos, ar auginate alergiškus vaikiukus? Būtų smagu pasitarti. Nes panašu, kad mano mažoji kažkam įsialergizavo Keliausim pas gydytoją
Pas mus nieko nauja. Gyvenam savo ritmu. Siandien atvaziuos sveciu iki sestadienio, sekmadieni mes pagaliau i kaima vaziuosim. Pavargau nuo asfalto ir sudetingo isejimo is namu - tris dienas neveike liftas
Svoris stabiliai stovi, tikiuosi tai mm itaka, nes porcijas emiau mazinti pagaliau
Svoris stabiliai stovi, tikiuosi tai mm itaka, nes porcijas emiau mazinti pagaliau
Sveikos, galvoju gal ir man jau reikia grįžt į lentelę
Naujokei
O aš miesto vaikas, į kaimus netraukia, tik kad namie kondicionierių kas įstatytų
Naujokei
O aš miesto vaikas, į kaimus netraukia, tik kad namie kondicionierių kas įstatytų
nesuprantu kaip jums norisi kai karšta mažiau valgyt? aš atrodo kaip tik dažniau noriu ka vėsaus įsimest, tai koki arbūza kertu, tai braškes, tai leda išsitraukiu, tai žiek agurką nusiskinu -sukertu, o per pietus man reik mesos betkokiu atveju