Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

QUOTE(mylymylu @ 2015 06 25, 20:44)
Sveikos, mergaitės, moterytės, mamos  4u.gif

Daugiau nei prieš savaitę išėjau atostogų ir nusprendžiau daugiau nebeatidėlioti ir susitvarkyti savo gyvenimą - bent jau svorio klausimu. Seniai tam kaupiausi, ruošiausi, o dabar startuoju.
Trumpai apie save: man 35 metai, esu dviejų dukryčių mama, tikrai "didelio" vyro žmona ir amžinai darbuose prapuolusi moterytė. Mano idealus svoris, apie 62 kg., paskutinį kartą su manimi buvo kokiais 2004 m. Po to, santuoka, darbai, gerbuvio kūrimas, du vaikiukai... ir 2015 metus pasitikau perkopusi 80 kg. (ūgis 168 cm) Su rūbais sudėtinga, aukštas krauspūdis - mano "draugas", skaudanti nugara - irgi nepuošia gyvenimo, o veidrodžiai visi - kažkokie kreivi  doh.gif
Paskaitinėjau forumus, temas ir pas jus pasirodė šilčiausia ir jaukiausia  4u.gif Ar priimsite naujokę?

sveika prisijungus!

As irgi panasaus svorio esu... Irgi uzgyvenau geru gyvenimu biggrin.gif nors kiek pamenu maziausiai sveriau 70. Dabar esu uzsibrezus mazesni tiksla. Pradzioj 80. Sportuoju 5 kartus per savaite. Mityba sunku ziuret, bet stengiuos atsisakyt miltiniu geriu ir saldumynu.

Kokiais budais mesi svori?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 06 27, 16:33)
sveika prisijungus!

As irgi panasaus svorio esu... Irgi uzgyvenau geru gyvenimu biggrin.gif nors kiek pamenu maziausiai sveriau 70. Dabar esu uzsibrezus mazesni tiksla. Pradzioj 80. Sportuoju 5 kartus per savaite. Mityba sunku ziuret, bet stengiuos atsisakyt miltiniu geriu ir saldumynu.

Kokiais budais mesi svori?

Ačiū už priėmimą 4u.gif
Vakar 3 valandos ant dviračio... Šiandien sunkiai iš lovos pakylu. Kojos net dreba blush2.gif
Svorį ruošiuosi susireguliuoti naudodamasi Ievos Gercienes rekomendacijomis. Dar prieš gerą pusmetį isigijau jos el knygą "Liekneju paskutinį kartą". Man jos tinka ir patinka. Pirmas bandymas nepavyko, nes labai skubejau, o dabar darau viską ramiai, sąmoningai, tai kažkaip ir nesunku, ir pavyksta. Per pirmą savaitę nukrito 1,5 kg ir iš viso sumažėjau 8 cm. Laukiu rytojaus, sversiuoss ir matuosiuos.
O jūs kažkaip prisiduodate rezultatus? Kam ir kada reikia prisiduoti?
Atsakyti
QUOTE(mylymylu @ 2015 06 28, 10:35)
Ačiū už priėmimą 4u.gif
Vakar 3 valandos ant dviračio... Šiandien sunkiai iš lovos pakylu. Kojos net dreba blush2.gif
Svorį ruošiuosi susireguliuoti naudodamasi Ievos Gercienes rekomendacijomis. Dar prieš gerą pusmetį isigijau jos el knygą "Liekneju paskutinį kartą". Man jos tinka ir patinka. Pirmas bandymas nepavyko, nes labai skubejau, o dabar darau viską ramiai, sąmoningai, tai kažkaip ir nesunku, ir pavyksta. Per pirmą savaitę nukrito 1,5 kg ir iš viso sumažėjau 8 cm.  Laukiu rytojaus, sversiuoss ir matuosiuos.

Gal galėtum pagr principus aprašyt metodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylymylu @ 2015 06 25, 20:44)
Sveikos, mergaitės, moterytės, mamos  4u.gif

Daugiau nei prieš savaitę išėjau atostogų ir nusprendžiau daugiau nebeatidėlioti ir susitvarkyti savo gyvenimą - bent jau svorio klausimu. Seniai tam kaupiausi, ruošiausi, o dabar startuoju.
Trumpai apie save: man 35 metai, esu dviejų dukryčių mama, tikrai "didelio" vyro žmona ir amžinai darbuose prapuolusi moterytė. Mano idealus svoris, apie 62 kg., paskutinį kartą su manimi buvo kokiais 2004 m. Po to, santuoka, darbai, gerbuvio kūrimas, du vaikiukai... ir 2015 metus pasitikau perkopusi 80 kg. (ūgis 168 cm) Su rūbais sudėtinga, aukštas krauspūdis - mano "draugas", skaudanti nugara - irgi nepuošia gyvenimo, o veidrodžiai visi - kažkokie kreivi  doh.gif
Paskaitinėjau forumus, temas ir pas jus pasirodė šilčiausia ir jaukiausia  4u.gif Ar priimsite naujokę?

Mielai smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Ačiū už priėmimą 4u.gif
Svorį ruošiuosi susireguliuoti naudodamasi Ievos Gercienes rekomendacijomis. Dar prieš gerą pusmetį isigijau jos el knygą "Liekneju paskutinį kartą". Man jos tinka ir patinka. Pirmas bandymas nepavyko, nes labai skubejau, o dabar darau viską ramiai, sąmoningai, tai kažkaip ir nesunku, ir pavyksta. Per pirmą savaitę nukrito 1,5 kg ir iš viso sumažėjau 8 cm.  Laukiu rytojaus, sversiuoss ir matuosiuos.

Prisidavinėjame pirmadieniais Jurgackai az mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už priėmimą 4u.gif

Atsiųsk man pm savo ūgį, dabartinį svorį ir siekiamą svorį. Įtrauksiu į lentelę. O paskui tik savo svorį reikės atsiųst. Prisiduodam pirmadieniais. Sveika atvykusi smile.gif
Atsakyti
naujokei 4u.gif sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Vakare per planseta bandau rasyti, tai kazkaip neiseina normaliai pacituoti blink.gif
Aciu visoms uz silta priemima 4u.gif
Apie metoda Liekneju paskutini karta - yra internetine svetaine, elektronine knyga, o neseniai knygynuose pasirode ir popierine knyga. Patinka tai, kad patarimus dalina ne kokie uzkieteje sveikuoliai ar fitneso treneriai, bet pati storuliuke buvusi moteris, kuri is patirties zino, kaip jauciasi tokie zmones, su kokiais sunkumais susiduria bandydami liekneti. Man asmeniskai si metodika patinka ir tinka.
O jos esme tokia - kas savaite yra pateikiama po viena rekomendacija trijose srityse: mityba, mastymas, fizine veikla. Daug praktiniu patarimu, kaip tai padaryti.
Ka domins, issamiau galesiu papasakoti per az smile.gif

Saldziu sapnu visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

As po 35 minuciu sporto nuostabiai skaniai pusryciauju braskiu kokteiliu su varske smile.gif

Jurgacka jau gali ir mane itraukti i lentele. Per menesi pasiekiau ta svori, su kuriuo kazkada cia paskutini karta buvau. Turiu svarstykles ir esu pasiryzus nusikratyti keliu kg. Pradzioj mesiu tik 5 kg smile.gif
Atsakyti
aggree, nu šaunuolė, kaip pavydžiu kai kurioms iš jūsų valios, aš tikra tinginė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 06 29, 09:39)
aggree, nu šaunuolė, kaip pavydžiu kai kurioms iš jūsų valios, aš tikra tinginė sad.gif

Na as visgi ji pries pat nestuma ir per nestuma uzsiauginau, tai gal kiek lengviau ir nukrito. Nors saziningai sportuoju visa menesi. Va tik su valgymu beda... Ir apimtys ne tos - riebalas maziau nei raumuo sveria. Tiesa, jau bent ilindau i vienus dzinsus, kuriuos laikau kaip tiksla. Reik dabar tik baranka nusiritint.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Aš tai tiek, kiek dabar sveriu, svėriau gal būdama 7 klasėj, kai ūgis 156 cm buvo biggrin.gif. Užtat dabar seniai matyti žmonės praeina kaip pro nepažįstamą ir nesisveikina biggrin.gif

Aš dabar net su savo lelia ant rankų sveriu 14 kg mažiau, nei kad grįžau pagimdžiusi iš ligoninės. Tiesa mano lelia lengva biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, mano darbo dienelė šiandien trumpa ir greitai baigiasi. Jau įkeliu lentelę, kol prie kompo esu, nes nebesugraibysiu paskui telefone. Jei atsiras dar prisiduodančių - drąsiai man į PM, atnaujinsiu.

Sveikinu mylumylu prisijungus, o aggree - grįžus į lentelę 4u.gif

Draugiškai lieknėjame sunglasses2.gif

Kristule05 - 164cm/100kg – 107,5kg (liko 7,5)

rootha – 161cm/58kg – 62,5kg (liko 4,5)

Neraitė – 160cm/56kg – 57,8kg (liko 1,8)

jurgacka - 173cm/65kg – 68,9kg (liko 3,9) -0,6 kg

pasakore - 172cm/54kg – 57,5kg (liko 3,5)

ernesin - 168cm/66kg – 71,6kg (liko 5,6) -0,4 kg

mylumylu - 168cm/64kg – 86,0kg (liko 22,0)

aggree - 172cm/83kg – 88,0kg (liko 5,0)
Papildyta:
Mano pačios tikslas turėjo būti pasiektas iki liepos 4 d. Taip buvo programėlės paskaičiuota. Bet matau, kad jau nepavyks smile.gif. Ir kažkaip nepergyvenu biggrin.gif

p.s. kur visos dingusios, aš čia viena su savim jau bendrauju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgacka: 29 birželio 2015 - 13:48