Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

QUOTE(Kristule05 @ 2015 06 17, 11:00)
O mūsų mokykloje mokoma mechanine ir mūsų mašina mehaninė pavarų dėžė.Automato man nieks nepirks,teks išmokt doh.gif

Kai pradėsi dažniau važinėti - išmoksi mirksiukas.gif Nebijok užgesti ir nepanikuok, su laiku įsivažiuosi 4u.gif
O man labai patinka mechaninė, nenorėčiau automato, teisybę pasakius net nežinau ar sugebėčiau vairuot, nes nei kart nevairavusi smile.gif
Atsakyti
prasidėjus metams daviau sau ir vyrui pažada kad išsilaikysiu šimet teises ir aš, bet su tokiu darbu tempu, matau kad niekaip jau nespesiu šiais metais, teks kitais laikytis, beto bijau, kad nespesiu ir i savo vestuves, taip laikas bega, net pamiegot kartais ner kada doh.gif bet užtat jau turiu 10litru braskiu padarius, ir dar tiek noreciau, bet kažin ar pajegsiu jau....
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 06 17, 17:09)
prasidėjus metams daviau sau ir vyrui pažada kad išsilaikysiu šimet teises ir aš, bet su tokiu darbu tempu, matau kad niekaip jau nespesiu šiais metais, teks kitais laikytis, beto bijau, kad nespesiu ir i savo vestuves, taip laikas bega, net pamiegot kartais ner kada doh.gif  bet užtat jau turiu 10litru braskiu padarius, ir dar tiek noreciau, bet kažin ar pajegsiu jau....

Saunuole smile.gif
Aš prisipažinsiu, dar nesu aplamai nei vieno stiklainio uzvakavusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 06 18, 14:08)
Saunuole smile.gif
Aš prisipažinsiu, dar nesu aplamai nei vieno stiklainio uzvakavusi blush2.gif

As siemet dar nieko nedariau. Bet jau esu suplanavus daug visko, kad tik derlius butu. Vaikui I mazus stiklainiukus suvakuosiu jei uzteks kantrybes. Jis toks spiegalas pasidare... Arba spiegia, arba zirzia, arba miega.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 06 18, 17:02)
As siemet dar nieko nedariau. Bet jau esu suplanavus daug visko, kad tik derlius butu. Vaikui I mazus stiklainiukus suvakuosiu jei uzteks kantrybes. Jis toks spiegalas pasidare... Arba spiegia, arba zirzia, arba miega.

Aš tau patarčiau geriau šaldyti vaisius ir daržoves kurias gali,mažiau terlionės ir laiko sutaupysi 4u.gif Išėmei atšilo ir verdi,paskum blenderiu sumakaluoji.Aš būdavo net tokiom porcijom maišeliuose sudedu morkas kalafijoro cukinijos 4u.gif
Nebent tyrelių vaisinių pasidaryti nori g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristule05: 18 birželio 2015 - 18:01
Darzoves taip ir saldysiu. Uogas trinsiu ir saldysiu. Taip pat planuoju daryt tyreles a la uogienes vaikui ir sultis. Tai va cia reiks vakuot.
Atsakyti
Pirmadienis smile.gif sveriamės ir prisiduodam
Atsakyti
Draugiškai lieknėjame sunglasses2.gif

Kristule05 - 164cm/100kg – 107,5kg (liko 7,5) -0,5 kg

rootha – 161cm/58kg – 62,5kg (liko 4,5)

Neraitė – 160cm/56kg – 57,8kg (liko 1,8)

jurgacka - 173cm/65kg – 69,5kg (liko 4,5) -0,2 kg

pasakore - 172cm/54kg – 57,5kg (liko 3,5)

ernesin - 168cm/66kg – 72,0kg (liko 6,0) -0,5 kg
Atsakyti
sveikos, su svoriu visai nesusitvarkau, reik imtis rimtu priemoniu, bet vis ner valios doh.gif
Atsakyti
Atrode, kad siandien nesportuosiu. Keliaus ziauriai sunkiai, nakti mazai miegojau, nes mazius vis vartes ir niurnejo, bet... valanda veliau nei iprastai pasidariau treniruote. Jauciuos super smile.gif Poryt tureciau gaut svarstykles, idomu labai smile.gif Tiesa, as nesusitvarkau su maistu doh.gif zo, yra kur tobulet.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, moterytės, mamos 4u.gif

Daugiau nei prieš savaitę išėjau atostogų ir nusprendžiau daugiau nebeatidėlioti ir susitvarkyti savo gyvenimą - bent jau svorio klausimu. Seniai tam kaupiausi, ruošiausi, o dabar startuoju.
Trumpai apie save: man 35 metai, esu dviejų dukryčių mama, tikrai "didelio" vyro žmona ir amžinai darbuose prapuolusi moterytė. Mano idealus svoris, apie 62 kg., paskutinį kartą su manimi buvo kokiais 2004 m. Po to, santuoka, darbai, gerbuvio kūrimas, du vaikiukai... ir 2015 metus pasitikau perkopusi 80 kg. (ūgis 168 cm) Su rūbais sudėtinga, aukštas krauspūdis - mano "draugas", skaudanti nugara - irgi nepuošia gyvenimo, o veidrodžiai visi - kažkokie kreivi doh.gif
Paskaitinėjau forumus, temas ir pas jus pasirodė šilčiausia ir jaukiausia 4u.gif Ar priimsite naujokę?
Atsakyti
QUOTE(mylymylu @ 2015 06 25, 20:44)
Sveikos, mergaitės, moterytės, mamos  4u.gif

Paskaitinėjau forumus, temas ir pas jus pasirodė šilčiausia ir jaukiausia  4u.gif Ar priimsite naujokę?

Būtinai priimsim 4u.gif
Atsakyti