Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

QUOTE(ernesin @ 2015 05 22, 09:56)
Nieko blogo neturėjau omenyje 4u.gif Tiesiog nebeužsukdavai pas mus, pralėkė ir 9mėn nėštumas ir atžalėlei jau pusmetukas, tai ir pajuokavau mirksiukas.gif

Tai, kad aš čia visai jau ne į temą būčiau verysad.gif Bet vat sakau užsuksiu bent trumpam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 05 22, 00:01)
O ar jauti kokius pokyčius sveikatos atžvilgiu? smile.gif

Kodėl tokią ribą nusistatei, 33m? mirksiukas.gif

na pokyčių realiai jokių nejaučiu, spuogai kaip kilo taip kyla... tik kad toks didelis noras yra produktų, kurių dabar negaliu, taip noriu kefyro, sūrio, ledų, bet kenčiu...
riba tokia, nes jei iki tiek nesusilauksiu, tai kažin ar poto sulauksiu vaikų pilnametystės, šiaip kai buvau pauglė, norėjau iki21 ištekėt, iki 23pagimdyt, bet gavau tokį vyrą, kuris vest manęs neskubėjo, tai su vaikais neskubėjau ir aš. atvirai pasakius, norėčiau pagyvent dėl savęs, bet kaip neišeina taip neišeina.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2015 05 22, 10:12)
Tai, kad aš čia visai jau ne į temą būčiau  verysad.gif Bet vat sakau užsuksiu bent trumpam smile.gif

i tema i tema smile.gif

QUOTE(rootha @ 2015 05 22, 10:39)
na pokyčių realiai jokių nejaučiu, spuogai kaip kilo taip kyla... tik kad toks didelis noras yra produktų, kurių dabar negaliu, taip noriu kefyro, sūrio, ledų, bet kenčiu...
riba tokia, nes jei iki tiek nesusilauksiu, tai kažin ar poto sulauksiu vaikų pilnametystės, šiaip kai buvau pauglė, norėjau iki21 ištekėt, iki 23pagimdyt, bet gavau tokį vyrą, kuris vest manęs neskubėjo, tai su vaikais neskubėjau ir aš. atvirai pasakius, norėčiau pagyvent dėl savęs, bet kaip neišeina taip neišeina.... doh.gif

o dabar del ko gyveni? As kol neturejau mazojo gyvenau del saves, nesvarbu dirbau ar atostogavau, dabar gyvenu del musu abieju. Aisku jis koreguoja visus planus, bet ir mano poreikiai dabar visai kiti.

Labas smile.gif ziurejot eurovizija? Man visai graziai musiskiai pasirode.

Siandien jau geriau. Mazasis jau beveik sveikas, lyg dar girdejau snargli, bet net nesu tikra. As dar sergu... balsas baisus, kosulys dar baisesnis. O ir nuritintas 1,5 kg grizo doh.gif
Atsakyti
aggree, na aš gyvenimą dėl savęs kitaip suprantu, noriu gerbuvio namie, kad tikrai juose jausčiaus tikra namų šeimininkė, noriu uždirbtus pinigėlius išleisti taip kaip aš noriu, o dabar tos galimybės nėra, noriu, kad tie rupesčiai kuriuos turime bent per pusę sumažėtų ir tada nebūtų tiek streso ir nervų, kad para per trumpa, va kai šito pasieksiu, tada pradėsiu galvot ir apie leliukus, kad noriu dalintis su jais viskuom, ką turiu pati aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 05 22, 12:51)
aggree, na aš gyvenimą dėl savęs kitaip suprantu, noriu gerbuvio namie, kad tikrai juose jausčiaus tikra namų šeimininkė, noriu uždirbtus pinigėlius išleisti taip kaip aš noriu, o dabar tos galimybės nėra, noriu, kad tie rupesčiai kuriuos turime bent per pusę sumažėtų ir tada nebūtų tiek streso ir nervų, kad para per trumpa, va kai šito pasieksiu, tada pradėsiu galvot ir apie leliukus, kad noriu dalintis su jais viskuom, ką turiu pati aš blush2.gif

Tada tau reikia laimet milika euru biggrin.gif

Taip as irgi noriu gyvent graziai, ramiai, be rupesciu, bet tai kazin ar kada bus.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 05 22, 12:58)

Taip as irgi noriu gyvent graziai, ramiai, be rupesciu, bet tai kazin ar kada bus.

Tipo su miliku rūpesčių nebus. Bus gal dar daugiau, tik kitokių smile.gif. Man rodos čia žmogaus kraujyje tie rūpesčiai. Kitaip netobulėtume. Ir šiaip nevykit Dievo medin - gyvi, sveiki, protingi, gyvenam geroj šaly, turim daug galimybių, ne tik stogą virš galvos ir duonos. Viskas gi super pas mus smile.gif.

Aš neprisiduodu šiandien. Nes sveriu (ačiū dievui) tiek pat kiek ir praeitą pirmadienį. Labai laukiu pasibaigusių mmmmm kad dar kokie du kg nuriedėtų smile.gif

Praeitą savaitę jau net vieną rytą mačiau savo išsvajotą šešetuką svarstyklėse - 69,9 biggrin.gif bet kilogramas kaio buvo netikėtai pabėgęs taip ir grįžo. Dabar radikulitas susukęs. Tai negaliu bėgiot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgacka: 25 gegužės 2015 - 08:23
QUOTE(aggree @ 2015 05 22, 11:58)

QUOTE(jurgacka @ 2015 05 25, 08:21)
Tipo su miliku rūpesčių nebus. Bus gal dar daugiau, tik kitokių smile.gif. Man rodos čia žmogaus kraujyje tie rūpesčiai. Kitaip netobulėtume. Ir šiaip nevykit Dievo medin - gyvi, sveiki, protingi, gyvenam geroj šaly, turim daug galimybių, ne tik stogą virš galvos ir duonos. Viskas gi super pas mus smile.gif.

oj merginos man miliku nereik, man reik paroj daugiau laiko, ir kad kiti zmones nekrautu tiek daug savo bedu ant musu peciu, arba kitaip pasakius, kad visi aplinkiniai butu labiau atsakingesni...
Atsakyti

Draugiškai lieknėjame sunglasses2.gif

Kristule05 - 164cm/100kg – 108kg (liko 8) -0,5kg

rootha – 161cm/58kg – 62,5kg (liko 4,5)

Neraitė – 160cm/56kg – 57,8kg (liko 1,8)

jurgacka - 173cm/65kg – 70,9kg (liko 5,9)

pasakore - 172cm/54kg – 57,5kg (liko 3,5)

O as prisiduodu, kad šiandien pagimdziau dukryte, taigi grįžtu į lieknejanciu gretas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 05 25, 23:49)
O as prisiduodu, kad šiandien pagimdziau dukryte, taigi grįžtu į lieknejanciu gretas smile.gif

Sveikinimai dideliausi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ernesin sveikinimai wub.gif wub.gif
user posted image

Nu va turėsi porelę wub.gif
Atsakyti
Ernesin, kokios naujienos wub.gif
Aukit ir stiprėkit 4u.gif

Sandrul, matau ir tave sveikinti galima thumbup.gif

Kaip nuostabu tie maži žmogučiai, net graudu kaip greitai jie auga...
Atsakyti
ernesin, dideliausi sveikinimai, saldaus pienelio tavo princesytei 4u.gif
Atsakyti