Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

QUOTE(ernesin @ 2015 05 04, 01:42)
Esu metus be pieno produktų gyvenusi, du kartus, kai įpranti, labai paprasta, o ir gaunasi sveikiau maitintis smile.gif Bet va sugrįžus prie jų, kaip kokia priklausomybė įvyksta, atrodo didžiąją dalį patiekalų iš šių produktų ir vartoji doh.gif
Aplamai norėčiau visam gyvenimui pieno produktus iš raciono išbrauti, nes iš jų absoliučiai jokios naudos žmogaus organizmui, bet reikia tam tiesiog ryžtis, nes tas toks laikinas atsisakymas mano nuomone dar žalingesnis rolleyes.gif

Aš tai nesutinku dėl pieno produktų. Čia yra teorija. Viena iš. Yra ir kitokių, jai priešingų smile.gif.
Be to vien per mano pačios dar trumpą sąmoningą gyvenimėlį jau daug teorijų buvo paneigta, todėl aš visada esu už tai, kad kiekvienas žmogus tui žiūrėti individualiai, kas jam tinka, kas ne. Ir į visas tokias teorijas žiūrėti kritiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2015 05 04, 10:07)
Aš tai nesutinku dėl pieno produktų. Čia yra teorija. Viena iš. Yra ir kitokių, jai priešingų smile.gif.
Be to vien per mano pačios dar trumpą sąmoningą gyvenimėlį jau daug teorijų buvo paneigta, todėl aš visada esu už tai, kad kiekvienas žmogus tui žiūrėti individualiai, kas jam tinka, kas ne. Ir į visas tokias teorijas žiūrėti kritiškai smile.gif

drinks_cheers.gif

Taigi pažiūrėkim kaip mūsų seneliai maitinosi. Pagr produktai buvo pienas,mėsa ir daržovės 4u.gif Ale sveikesni už mus tikrai buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2015 05 04, 10:07)

Mano ir savijauta ir svoris be pieno produktų buvo 100 kart geresni nei vartojant, galiu tai teigt drąsiai, nes net du kart po metus buvau atsisakiusi, taigi aš iš tų, kuriems jis nėra naudingas.
Pritarčiau nebent nepasterizuoto pieno produktams, bet bent man tai šiuo metu nėra pasiekiama smile.gif

QUOTE(Kristule05 @ 2015 05 04, 12:06)
drinks_cheers.gif

Taigi pažiūrėkim kaip mūsų seneliai maitinosi. Pagr produktai buvo pienas,mėsa ir daržovės 4u.gif Ale sveikesni už mus tikrai buvo 4u.gif

Pasterizuotų pieno produktų tais laikais niekas net nebuvo girdėję, gyvulių hormonais ir antibijotikais nešėrė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 04 gegužės 2015 - 12:04
ernesin, tu negerei metus tik pieno? ar is vis nevartojai produktu, kuriuose yr pieno(jo produkto) pedsaku? nes as isvis si mėn turiu gyvent be jokios atmainos, visur kur tik yr pienas, pieno išrūgos ar kitas pieno elementas, as negaliu valgyt. be pieno aš išgyvenčiau, bet nerealiai megstu sūrius, visokius pelesinius ir brandintus, taip pat ledus megstu... tai va jei reiketu metus be to isgyventi neišgyvenciau blush2.gif o dabar mėnesį gal kaip nors... torta dariau is kokosu pieno, balinu sriubyte soju pieneliu, vietoj sviesto avokada tepuos. ir stengiuos daugiau mesos valgyt, kad kompensuot lotuliukas.gif bet siaip kadangi dabar atkreipiau demesi, lb daug produktuose yr pieno pedsaku, krekeriuose yr,net paštete yr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 05 04, 16:10)
ernesin, tu negerei metus tik pieno? ar is vis nevartojai produktu, kuriuose yr pieno(jo produkto) pedsaku? nes as isvis si mėn turiu gyvent be jokios atmainos, visur kur tik yr pienas, pieno išrūgos ar kitas pieno elementas, as negaliu valgyt. be pieno aš išgyvenčiau, bet nerealiai megstu sūrius, visokius pelesinius ir brandintus, taip pat ledus megstu... tai va jei reiketu metus be to isgyventi neišgyvenciau blush2.gif  o dabar mėnesį gal kaip nors... torta dariau is kokosu pieno, balinu sriubyte soju pieneliu, vietoj sviesto avokada tepuos. ir stengiuos daugiau mesos valgyt, kad kompensuot  lotuliukas.gif bet siaip kadangi dabar atkreipiau demesi, lb daug produktuose yr pieno pedsaku, krekeriuose yr,net paštete yr  doh.gif

Iš vis be pieno produktų, t.y. pieno, kefyro, jogurto, varškės, sūriu, kepiniu i kuriu sudėti įeina bent kas iš pieno ir t.t. Sunku tik pradzioj, nes atrodo nelieka ką valgyt, saldumynai daugumoj su pienu, o as tokia smaližė, tik juodas šokoladas belieka, bet palaipsniui isivaziuojama, savijautą pagerėja ir viskas ore smile.gif Tik sakau, jei grįžtama prie jų, tada kaip kokiam rukoriui, dar sunkiau mest smile.gif
Papildyta:

Draugiškai lieknėjame sunglasses2.gif

Kristule05 - 164cm/100kg – 109kg (liko 9)

rootha – 161cm/58kg – 62,5kg (liko 4,5)

Neraitė – 160cm/56kg – 57,8kg (liko 1,8)

jurgacka - 173cm/65kg – 73,1kg (liko 8,1) -0,7kg

pasakore - 172cm/54kg – 57,5kg (liko 3,5)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 04 gegužės 2015 - 17:32
Ir dėl pieno nesutinku. Lieku prie savo nuomonės, kad reikia žiūrėt individualiai smile.gif. Kas iš esmės tinka Ernesin pasakymui, kad jai atsisakyti pieno buvo sveika.

Ir dėl senelių nesutinku. Mūsų senelių laikais vidutinė gyvenimo trukmė buvo gal 20 metų trumpesnė smile.gif. Seniau kai žmogus susirgdavo, tai numirdavo. Užtat nebuvo besibėdavojančių kaip serga. Dabar gi gydo gydo gydo... tokie pusiau gyvi, bet bumba, skundžias. Tai taip ir atrodo, kad dabar maistas prastas ir visi blogai gyvenam. Iš tiesų tai žmonės dar niekada taip gerai negyveno, kaip dabar smile.gif. Net gi su visais GMO, hormonais ir pesticidais. Blogiau gyvena nebent žvėrys ir paukščiai, kurie nyksta nyksta nyksta sad.gif
Atsakyti
ernesin, jei tu metus laiko be jokio pieno ir jo produktu išgyvenai, tai tu šaunuole, as neisivaizduoju vasaros be šaltibarščių ir ledų, o gero vyno be skanaus sūrio blush2.gif
Atsakyti

Draugiškai lieknėjame sunglasses2.gif

jurgacka - 173cm/65kg – 72,5kg (liko 7,5) -0,6kg

p.s. Jurgacka, meti svorį už visas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 05 11, 18:59)
Draugiškai lieknėjame  sunglasses2.gif

jurgacka - 173cm/65kg – 72,5kg (liko 7,5) -0,6kg

p.s. Jurgacka, meti svorį už visas  thumbup.gif

O kas belieka smile.gif. Kitaip dar ir pavadinimą teks keisti biggrin.gif
po pabėgiojimo šįryt ir dar porą šimtų gramų nugaravo, bet jau to mažo rezultato nerašiau, kitaip kitą savaitę nebeturėsiu ką priduot smile.gif.

Labai svajoju pamatyt tą skaičiuką 6 priekyje, bet jaučiu ta svajonė anksčiau birželio vidurio neišsipildys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2015 05 11, 20:16)
O kas belieka smile.gif. Kitaip dar ir pavadinimą teks keisti biggrin.gif
po pabėgiojimo šįryt ir dar porą šimtų gramų nugaravo, bet jau to mažo rezultato nerašiau, kitaip kitą savaitę nebeturėsiu ką priduot smile.gif.

Labai svajoju pamatyt tą skaičiuką 6 priekyje, bet jaučiu ta svajonė anksčiau birželio vidurio neišsipildys wink.gif

Svarbiausia stumiesi pirmyn, o ne stumdaisi pirmyn-atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Senai jau čia bebuvau, žiūriu - tos pačios merginos, tai sakau bent pasisveikinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2015 05 17, 15:44)
Sveikutės  smile.gif Senai jau čia bebuvau, žiūriu - tos pačios merginos, tai sakau bent pasisveikinsiu smile.gif

Labas sandrul, kaip tu laikaisi, kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti