Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

Laba.
Aš tai su minusu šįkart thumbup.gif Daržai savo darbą daro thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi vaikščiojantis balionėlis 4u.gif
Atsakyti
As neprisidavinesiu kol nenumesiu 5 kg.
Atsakyti

Draugiškai lieknėjame sunglasses2.gif

Kristule05 - 164cm/100kg – 109kg (liko 9) -1,0kg

rootha – 161cm/58kg – 62,5kg (liko 4,5)

Neraitė – 160cm/56kg – 57,8kg (liko 1,8)

jurgacka - 173cm/65kg – 73,8kg (liko 8,8)

pasakore - 172cm/54kg – 57,5kg (liko 3,5)

Atsakyti
O aš jau dabar laukiu, kada galėsiu pradėti startuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 04 28, 20:12)
O aš jau dabar laukiu, kada galėsiu pradėti startuoti smile.gif

Kiek jau priaugai?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 04 28, 22:14)
Kiek jau priaugai?

11kg 300g smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 04 28, 22:47)

Tai visai nedaug, tau berods pora menesiu dar like, ar ne?
Atsakyti
o as nuo geguzes 1d. turiu menesiui laiko atsisakyt pieno ir jo produktu ir kur yra bent kazkiek pieno baltymo... bus kaip mini dieta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 04 29, 07:12)
Tai visai nedaug, tau berods pora menesiu dar like, ar ne?
Jau kaip minėjau su pirmu nėštumu pastojau sverdama 5kg mažiau, ne su antruoju(tada besiruošdama vestuvėms gerai apkūdus buvau - bet ne esmė), už tai dabar labai stengiausi prisilaikyti, kad vėl virš 21kg neprisiauginčiau ax.gif Ir tai dar matau daug spragų, kur sveikiau galėčiau maitintis, o ir sporto klube dar likę trys apsilankymai, jei pavyks nueiti.
Man likęs mėnesiukas iki gimdymo mirksiukas.gif

QUOTE(rootha @ 2015 04 29, 09:51)
o as nuo geguzes 1d. turiu menesiui laiko atsisakyt pieno ir jo produktu ir kur yra bent kazkiek pieno baltymo... bus kaip mini dieta blush2.gif

Pati nusprendei, ar dėl sveikatos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 04 29, 09:29)
Pati nusprendei, ar dėl sveikatos? smile.gif

tvarkausi veidelio oda, darysiu menesio eksperimenta, jei paaisekes, kad pienas baltymas kelia man spuogus, teks pieno visai atsisakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 04 29, 10:49)
tvarkausi veidelio oda, darysiu menesio eksperimenta, jei paaisekes, kad pienas baltymas kelia man spuogus, teks pieno visai atsisakyt doh.gif

Esu metus be pieno produktų gyvenusi, du kartus, kai įpranti, labai paprasta, o ir gaunasi sveikiau maitintis smile.gif Bet va sugrįžus prie jų, kaip kokia priklausomybė įvyksta, atrodo didžiąją dalį patiekalų iš šių produktų ir vartoji doh.gif
Aplamai norėčiau visam gyvenimui pieno produktus iš raciono išbrauti, nes iš jų absoliučiai jokios naudos žmogaus organizmui, bet reikia tam tiesiog ryžtis, nes tas toks laikinas atsisakymas mano nuomone dar žalingesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 04 gegužės 2015 - 00:43