Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė

Aggree, ar dideli pliusa parsivezei iš ligoninės? Kai kurios daug pameta, 10 ir daugiau, as tik 5, tai grįžus teko rident apie 17 smile.gif Tiesa, pradzioj kokius 3men labai nekrito, organizmas laikė skysčius rolleyes.gif
Atsakyti
Nedideli salyginai. Apie 5 kg. Buvau juos pametus per pirma menesi nuo streso, bet jie beveik visi sekmingai grizo i papus. Nesioju db 80g doh.gif
Atsakyti
Su šventom, mielosios!
Ar tvirti margučiai Jūsų buvo? Ar gerai visos atšventėt?

Na o dabar baliai baigti - marš visos pajudėt, pasportuot, išpurtyt viską, kas per šventes ant šonų nusėdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2015 04 06, 16:51)
Su šventom, mielosios!
Ar tvirti margučiai Jūsų buvo? Ar gerai visos atšventėt?

Na o dabar baliai baigti - marš visos pajudėt, pasportuot, išpurtyt viską, kas per šventes ant šonų nusėdo smile.gif

Mes buvom isleke i kaima, pirma ilgesne kelione mazajam. Bet jam visai patiko, plius as aukliu turejau, tai galejau prie stalo pasedeti. Nustebino tai, kad jokio pliuso neparsiveziau tongue.gif saikingai megavausi maistu. Kadangi siandien "sekmadienis" tai iskrova bus ryt.

Kaip, tu jurgacka?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 04 06, 17:11)
Mes buvom isleke i kaima, pirma ilgesne kelione mazajam. Bet jam visai patiko, plius as aukliu turejau, tai galejau prie stalo pasedeti. Nustebino tai, kad jokio pliuso neparsiveziau tongue.gif saikingai megavausi maistu. Kadangi siandien "sekmadienis" tai iskrova bus ryt.

Kaip, tu jurgacka?

Aš sumotyvavus tėvus, tai valgėm sveikas velykas. Salotas, orkaitėj keptą vištos krūtinėlę ir kiaušus su krienais. Tai irgi pliuso neturiu. O auklės gerai. Mano abu tėvai anūkėlę savo ganė smile.gif
Atsakyti
sveikutes, su velykom, kaip pavydziai skaitau apie jusu nepersivalgymus... kad man taip... vakar tiek prikisau, kad net skrandis sustojo, o siandien vel taspats... ryt bandysiu maziau jau est, o poryt gal issivirsiu grikiu ir alia iskrova darysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 04 06, 20:42)
sveikutes, su velykom, kaip pavydziai skaitau apie jusu nepersivalgymus... kad man taip... vakar tiek prikisau, kad net skrandis sustojo, o siandien vel taspats... ryt bandysiu maziau jau est, o poryt gal issivirsiu grikiu ir alia iskrova darysiu blush2.gif

Nepavydėk smile.gif. Aš va guliu ir apie ėdimą galvoju. Laukiu pusryčių biggrin.gif

Šiandien mažai valgiau, nelabai ir norėjau... nu bet gi neisiu dabar 10tą vakaro ėst...
Atsakyti

Draugiškai lieknėjame sunglasses2.gif

Kristule05 - 164cm/100kg – 109,5kg (liko 9,5)

rootha – 161cm/58kg – 62,5kg (liko 4,5)

Neraitė – 160cm/56kg – 57,8kg (liko 1,8)

jurgacka - 173cm/70kg – 75,7kg (liko 5,7) -0,8kg

pasakore - 172cm/54kg – 57,5kg (liko 3,5)

Pavėluotai su Šv.Velykomis! smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, atsikeliau visai nenusiteikus iskrovai. Sukimsau tris bananus vietoj grikiu.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 04 07, 07:31)
Labas rytas, atsikeliau visai nenusiteikus iskrovai. Sukimsau tris bananus vietoj grikiu.

Nieko keisto. Aš kasryt su apetitu atsikeliu smile.gif
Atsakyti
Nu mergelkos, kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti
Jurgacka, gerai varai, kas savaitę po riebų minusą bigsmile.gif thumbup.gif
Mes po biškiuką, laukiam normalaus pavasario, nes tokie orai veda iš proto rolleyes.gif

Draugiškai lieknėjame sunglasses2.gif

Kristule05 - 164cm/100kg – 109,5kg (liko 9,5)

rootha – 161cm/58kg – 62,5kg (liko 4,5)

Neraitė – 160cm/56kg – 57,8kg (liko 1,8)

jurgacka - 173cm/70kg – 74,4kg (liko 4,4) -1,3

pasakore - 172cm/54kg – 57,5kg (liko 3,5)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 13 balandžio 2015 - 23:05