QUOTE(jurgacka @ 2015 02 05, 21:26)
Ale Kristulė kad pavarė
Aš tai žiūriu kad čia tikslą net 70 užsidėjus optimistė . Į Noom Coach programulką tai 72 įsivedžiau. Programulka prognozuoja, kad iki balandžio 9 turėčiau tiek ir būt jei neėsiu daugiau nei galima. Kol kas sukūdau iki to 81 kuris čia lentelėj (nes buvau gal iki 86 pririnkus kol neprisidavinėjau). Tai dabar galėsiu sau ramiai toliau prisidavinėt
Aš tai žiūriu kad čia tikslą net 70 užsidėjus optimistė . Į Noom Coach programulką tai 72 įsivedžiau. Programulka prognozuoja, kad iki balandžio 9 turėčiau tiek ir būt jei neėsiu daugiau nei galima. Kol kas sukūdau iki to 81 kuris čia lentelėj (nes buvau gal iki 86 pririnkus kol neprisidavinėjau). Tai dabar galėsiu sau ramiai toliau prisidavinėt
Aš ir pati apakus buvau Užlipau ryte ant svarstyklių,sakau vėl bus + 2,ale žiūriu minusiukas Išeinu į pamokas,būna kad per dieną 2 kartus iki mokyklos nueimni ir pareini.Laiptais pavaksuoji.Kai pamokose nėra kada užkandžiauti .Dar vakare anksčiau gult nueini Šiandien tai ''griešiju''.Taip sumuštiako su dešryte ir marinuotu agurku užsimaniau tai suvalgiau.Ir obuolių dar priei to pačio kelis sukirtau