Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 13

Speedy nepazistu as nei Kirker nei Jusu bet karts nuo karto lankausi buitines technikos temose, Jusu arogancija ir puolimas is salies tikrai dazniausiai neparemti faktais(noneimas dar ne faktas) Ir niekuomet kaip pirkeja neiciau pas Jus nes greiciausiai isvadintumet mane ubage ir neisprususia, nes biudzetas ribotas, o norai nelogiski. O ateinu kaip vartotoja ir tik noriu patarimu, kazkas iesko iseities, o Jus tik puolate visuomet.Gal Jus ir patariat tiem pas ka kisenes placios, bet ne visi uzdirba ir gali leisti sau viska kas yra su patikrintu vardu. Ir duok dieve Jums visada teisingu pasirinkimu ir patausokit sveikata neverta daugiau komentuot ir nusileist iki mano lygio. Ir aplamai kur moderatoriai siose temose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 04 vasario 2015 - 10:38
QUOTE(lilget @ 2015 02 04, 12:37)
Speedy nepazistu as nei Kirker nei Jusu bet karts nuo karto lankausi buitines technikos temose, Jusu arogancija ir puolimas is salies tikrai dazniausiai neparemti faktais(noneimas dar ne faktas) Ir niekuomet kaip pirkeja neiciau pas Jus nes greiciausiai isvadintumet mane ubage ir neisprususia, nes biudzetas ribotas, o norai nelogiski. O ateinu kaip vartotoja ir tik noriu patarimu, kazkas iesko iseities, o Jus tik puolate visuomet.Gal Jus ir patariat tiem pas ka kisenes placios, bet ne visi uzdirba ir gali leisti sau viska kas yra su patikrintu vardu. Ir duok dieve Jums visada teisingu pasirinkimu ir patausokit sveikata neverta daugiau komentuot ir nusileist iki mano lygio. Ir aplamai kur moderatoriai siose temose  g.gif

Siūlomi "no neimai" dažnai būna brangesni nei brandiniai gaminiai. Deja, kai pamatai tą pačią kaitlentę su trim skirtingais pavadinimais, apie jos kokybę kalbėti nebesinori. Jūs galite pasinaudoti mano patirtimi, arba ne. Tai Jūsų reikalas.
O kalbėti ką aš, anot Jūsų, padaryčiau ar nepadaryčiau ... hmm ...
Atsakyti
Nelabai smagu kalbėti apie tai kai ne esi to produkto nei akyse gerėjąs nei realiai čiupinėjąs...geriau patylėti nei draskyti akis ...bet tai būdinga tokiam konsultantui...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 02 04, 13:08)
Nelabai smagu kalbėti apie tai kai ne esi to produkto nei akyse gerėjąs nei realiai čiupinėjąs...geriau patylėti nei draskyti akis ...bet tai būdinga tokiam konsultantui...

Daug gamyklų Kinijoje ir Turkijoje laukia tokių užsakymų lotuliukas.gif

"Trukt už vadžių - vėl iš pradžių"
... čia toks Lietuviškas priežodis jeigu ką ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 02 04, 11:16)
"Trukt už vadžių - vėl iš pradžių"
... čia toks Lietuviškas priežodis jeigu ką ...

Xiao LAN (Kinija) gamina ne tik ''nauneimus'' bet ir tokia firma kaip CATA ten gamina savo produktus.... todėl ponui speedy kartais reikėtu vietomis geriau patylėti nei kalbėti to ko nežino....
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2015 02 02, 17:26)
Sveiki, ekspertai!
Noriu viryklės su 5 skylėmis, plačios, bet kiek žiūrinėju yra tik atskirai montuojami paviršiai, arba profesionali kaip ši: siemens

Gal žinote pigesnių variantų pastatomų viryklių su dujiniu viršumi/elektrine orkaite? Ačiū!
user posted image

Jokių patarimų nebus dėl stacionarios viryklės? Tuomet laukčiau patarimų dėl montuojamų, bet vėlgi viršus - 5 skylių, plieno, dujos; orkaitė - elektra, plienas. Dėl orkaitės net nežinau į ką turėčiau atkreipti dėmesį, tikiuos nukreipsit tinkamai.
Biudžetas max 900 eur.
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2015 02 04, 17:33)
Jokių patarimų nebus dėl stacionarios viryklės? Tuomet laukčiau patarimų dėl montuojamų, bet vėlgi viršus - 5 skylių, plieno, dujos; orkaitė - elektra, plienas. Dėl orkaitės net nežinau į ką turėčiau atkreipti dėmesį, tikiuos nukreipsit tinkamai.
Biudžetas max 900 eur.

Kaitlentė PCQ715M90E + orkaitė HBG43T450 - pigesnis komplektas
Kaitlentė EGG7353NOX + orkaitė EOC5851AOX - taip pat nebrangus komplektas
Kaitlentė EC745RT90E (mandra) + orkaitė HB43GS540.
Kaitlentė EC745RB90E + orkaitė HB56GS560 (mandra).
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2015 02 04, 15:33)
Biudžetas max 900 eur.

Tai brangi serija....gal rimtai paieškojus ir galima rasti g.gif
Kaitlente galite pasižiūrėti SIEMENS EC745RB90E wub.gif
http://www.siemens-h...l?source=browse
Modeliukas Whirlpool AKF7522IXL\-Nesibraižančios ir nerūdijančios "iXelium" dangos
http://www.whirlpool...te-akf-7522-ixl
Orkaitės valymas reikalauja daug laiko tad renkantis šis aspektas turėtų būti labai svarbus.Kai jau žinosite kokio norite orkaitės apsivalymo sistemos bus lengva apsipręsti kokios norite orkaitės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 02 04, 12:08)

o tai kur būtų galima pažiūrėti tas nonamines kaitlentes Kaune? Išsirinkom brangesnę orkaitę, tad kaitlentė būtų gerai pigesnė rolleyes.gif

labiausiai patiko šita: http://www.whirlpool...nte-akt-6465-nb bet kad kaina kandžiojasi (norėjau baltos, bet kad orkaitė bus sidabrinė su juodu...).

Iš paveiksliuko mačiau ir daugiau visai nieko atrodančių "vardinių" orkaičių, pvz.,
http://www.whirlpool...te-aka-6422-ixl (bijau pameluoti,nes yra keli labai panašūs modeliai)
ar
http://www.aeg.lt/Pr...

Bet kad jų rankenėlės plastikinės, jau parduotuvėje apsitrynę doh.gif tai kas iš to jų vardo, už ką mokėti tuos pinigus (600-800 LT)??? taip kad jeigu rasiu patinkančią daugiau mažiau padoriai atrodančią kaitlentę už nekosminę kainą, tai "no name'as" nebus priežastis jos nepirkti.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 02 04, 18:14)
o tai kur būtų galima pažiūrėti tas nonamines kaitlentes Kaune? Išsirinkom brangesnę orkaitę, tad kaitlentė būtų gerai pigesnė rolleyes.gif

Važiuokite į baze, prie "traukinuko".
Tų gėrybių ten pilna. Ir vyrukai moka apie jas dar gražiau papasakoti, nei viena čia jas stumianti konsultantė.
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2015 02 04, 16:33)
Jokių patarimų nebus dėl stacionarios viryklės? Tuomet laukčiau patarimų dėl montuojamų, bet vėlgi viršus - 5 skylių, plieno, dujos;

Kadangi man irgi įdomu/ aktualu pagooglinau -Aristonas turi stacionarią http://www.hotpoint....A__HA_S/F080256
Kainas randu apie 1200 eur, arčiausiai Lenkijoj

Laisvai stovinčios 5 deg. nuo 90 cm, o kur Kikker montuojamos pasiulė 70-75 cm

Mane irgi domina montuojama 5-vietė, o dar geriau 4-vietė, bet su degikliais kuo toliau vienas nuo kito. Būtinai su WOK. Brandas, dizainas, medžiagos kol kas antraeilis reikalas.

Ir ką ekspertai pasakys apie Hoover-Candy? Ar speedy vėl keiksnos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 02 04, 16:14)

Na sunku pasakyti kur Kaune galima apžiūrėti bet jai esate Vilniuje daug kur rasite apžiūrėti....o va ne vardinių ir tikrai tvarkingų kaitlenčių ne tokių brangiu ...
Schlosser PGH 625 FFD, CB 615

QUOTE(Y2K @ 2015 02 04, 16:40)
Kadangi man irgi įdomu/ aktualu pagooglinau -Aristonas turi stacionarią http://www.hotpoint....A__HA_S/F080256
Kainas randu apie 1200 eur, arčiausiai Lenkijoj

Laisvai stovinčios 5 deg. nuo 90 cm, o kur Kikker montuojamos pasiulė 70-75 cm

Mane irgi domina montuojama  5-vietė, o dar geriau 4-vietė, bet su degikliais kuo toliau vienas nuo kito. Būtinai su WOK. Brandas, dizainas, medžiagos kol kas antraeilis reikalas.

Turi jas ARISTON....tik kad jų labai nedaug išleidžiama doh.gif todėl sunku rasti net toje pačioje Lenkijoje.....
Ši SIEMENS EC745RB90 man labai šauni....REKOMENDUOČIAU jai tik yra toks poreikis turėti kokia kaitlentę
Atsakyti