Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 13

QUOTE(alionke @ 2014 12 02, 16:42)
Ar baldu plokstes atlaiko ta 500 C temperatura,kai ijugiama ta pirolize?

"Ta temperatūra" būna viduje. Išorėje - kai bet kurios kitos orkaitės.
Atsakyti
Vistiek nesuprantu doh.gif Juk orkaite buna imontuota i baldus,na buna tarp ploksciu baldiniu.O juk temperatura nemaza,tai kur ji isgaruoja?
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2014 12 02, 16:36)
Vistiek nesuprantu doh.gif Juk orkaite buna imontuota i baldus,na buna tarp ploksciu baldiniu.O juk temperatura nemaza,tai kur ji isgaruoja?

Įmontuojama orkaitė tai prietaisas kuris neišleidžia savo vidinės šilumos todėl kartu naudojama aušinimo/vėsinimo sistema. Tokios orkaitės konstrukcijos dėka, greta jos galima statyti bet kokius baldus ir prietaisus, net šaldytuvus, nors vidinė orkaitės temperatūra gali siekti ir 250-280 C, o kartais net iki 500 C. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2014 12 02, 18:36)

Orkaitės su pirolize turi geresnę termoizoliaciją.
Atsakyti
Sveiki. Klausimas ekspertams.
Naujai virtuvei renkamas komlektas.
Kol kas toks pasirinkimas - AEG HK654070XB; Gorenje BO75SY2B; Jetair CH Optima SL-S 60INX.
Gal kas nors pakomentuos tokio pasirinkimo pliusus ir minusus.
Aišku, apie techniką ir aš šiek tiek išmanau, bet virtuvė - ne mano sritis.
Štai kompiuterų tema - tai jau kitas reikalas...
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(mincas @ 2014 12 02, 23:26)
Kol kas toks pasirinkimas - AEG HK654070XB; Gorenje BO75SY2B; Jetair CH Optima SL-S 60INX.
Gal kas nors pakomentuos tokio pasirinkimo pliusus ir minusus.
Aišku, apie techniką ir aš šiek tiek išmanau, bet virtuvė - ne mano sritis.
Štai kompiuterų tema - tai jau kitas reikalas...
Ačiū.

Sveiki
Kodėl kaitlentė ne indukcinė g.gif kam tas reikalingas ant kaitlentės rėmelis g.gif jai orkaitė juoda g.gif
Gal visgi tada geriau tokia kaitlentė
AEG HK654070IB
http://www.aeg.lt/Pr...
Pasižiūrėkite dar gal tokia orkaitę BOSCH HBA43S462E
Gatraukis patinka tik tokios formos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 03 gruodžio 2014 - 07:14
QUOTE(mincas @ 2014 12 03, 01:26)

Viskas +/-, bet dėl gartraukio nelabai aišku. Parametrai ten surašyti belekaip. Gal geriau koks Electrolux EFC60151X. Tai bent žinosite ką perkate.
Atsakyti
Sveiki, Speedy, Kikker,

Gal galite patarti?
Renkuosi is orkaiciu AEG BP731460NM (be garu, valymas pirolize) ir AEG BS731440NM (su garais, valymas garais). Su garais kol kas dar negaminau, bet gal gaminciau. Su kuriuo budu man orkaite geriau issivalys - su pirolize ar su garais? Nes pagal tai ir rinksiuos kuria pasiimti..
Atsakyti
QUOTE(Juodaorchideja @ 2014 12 03, 09:05)
Sveiki, Speedy, Kikker,

Gal galite patarti?
Renkuosi is orkaiciu AEG BP731460NM (be garu, valymas pirolize) ir AEG BS731440NM (su garais, valymas garais). Su garais kol kas dar negaminau, bet gal gaminciau. Su kuriuo budu man orkaite geriau issivalys - su pirolize ar su garais? Nes pagal tai ir rinksiuos kuria pasiimti..

Išsivalo geriau kai yra pirolizės valymo sistema....bet dėja neturėsite garų programos...todėl siūlau gerai apmastyti ar norite sveikai gaminti ar turėti švarią orkaitę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaorchideja @ 2014 12 03, 11:05)
...Renkuosi is orkaiciu AEG BP731460NM (be garu, valymas pirolize) ir AEG BS731440NM (su garais, valymas garais). Su garais kol kas dar negaminau, bet gal gaminciau. Su kuriuo budu man orkaite geriau issivalys - su pirolize ar su garais? Nes pagal tai ir rinksiuos kuria pasiimti..

Geresnio išsivalymo kaip pirolizė nėra. Naudoju "100 metų" thumbup.gif
Atsakyti
prasau patarimo, reikalinga imontuojama dujine virykle su elektrine orkaite, biudzetas~2000Lt
Ka pasiulytumete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 03 gruodžio 2014 - 22:33
QUOTE(Kikker @ 2014 12 03, 08:08)
Sveiki
Kodėl kaitlentė ne indukcinė :hm kam tas reikalingas ant kaitlentės rėmelis :hm jai orkaitė juoda  :hm
Gal visgi tada geriau tokia kaitlentė
AEG HK654070IB
http://www.aeg.lt/Pr...
Pasižiūrėkite dar gal tokia orkaitę BOSCH HBA43S462E 
Gatraukis patinka tik tokios formos?

Ačiū už pastabas.
Indukcinė kaitlentė (tiksliau - mišri, Fagor firmos) jau daug metų yra senoje virtuvėje. Tačiau pastebėjau, kad ji yra labai jautri elektros tinklo parametrams. Būdavo, veikia labai gerai, be jokių sutrikimų. Bet staiga nei iš šio, nei iš to pradeda kvailioti, sunkiai įsijungia arba savaime išsijungia. Ir dar toks momentas - uždarius Ignalinos elektrinę šios kaitlentės indukcinės kaitvietės visai sustreikavo, neįsijungia. Neįtikėtina, bet aivaizdu. Žinoma, dabartinės indukcinės kaitlentės gal ir veikia be sutrikimų, bet kažkaip po tiek metų išsivystė toks savotiškas indukcinių kaitviečių sindromas.
Dėl rėmelio ant kaitlentės. Dabartinė kaitentė be rėmelio, bet užtat su nuskilusiu vienoje vietoje krašteliu. Čia vėl savotiškas sindromas. Juk su rėmeliu neturėtų nuskilinėti krašteliai.
Orkaitė Gorenje patinka dėl dizaino bei techninių ir valdymo savybių. Jūsų siūloma orkaitė BOSCH gal patikimesnė, nes kai kas rašo, jog jutiklinis orkaičių valdymas nelabai patikimas.
Gartraukis parinktas dėl mažo triukšmo (nors neaišku, koks realiai jo triukšmingumas) ir gana didelio pajėgumo. Šiaip jo dizainas nėra jau toks tragiškas, mano požiūriu. Dar galvoju apie tokį - JETAIR TORY P 60 INX. Šiuo metu naudoju panašų ARDO, tik jo stiklas ne lenktas, bet tiesus. Gal kas galėtų pakomentuoti JETAIR gartraukių patikimumą ir kitas savybes.
Ačiū už dėmesį.

Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2014 12 03, 08:56)
Viskas +/-, bet dėl gartraukio nelabai aišku. Parametrai ten surašyti belekaip. Gal geriau koks Electrolux EFC60151X. Tai bent žinosite ką perkate.

Sveiki.
Gartraukis buvo parinktas dėl tokių techninių savybių, kaip mažas triukšmingumas ir didelis pajėgumas. Nors neaišku, kaip ten su juo yra realiai, nes reklamose dauga ką galima pripaistyti. Juk didelis pajėgumas nelabai dera su mažu triukšmu.
Dizainas man visai priimtinas. Dar galvoju apie tokio tipo dizainą - JETAIR TORY P 60 INX (žinoma, nebūtinai šios firmos). Ir aplamai, kas per firma JETAIR, nes iki šiol praktiškai neteko su jos gaminiais "bendrauti"?
Kaitlentės ir orkaitės pasirinkimo motyvus aprašiau ankstesnėje žinutėje.
Ačiū.
Atsakyti