Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 13

QUOTE(DeoX @ 2014 12 02, 10:45)
Sveiki, ką manote apie tokį komplektuką:
Orkaitė Siemens HB43GS540 ir Kaitlentė AEG HG654320NM ir Gartraukis ELICA ELITE14 LUX GRIX/A/60 ?

Labai optimalus, nors gartraukį keisčiau į kitą.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 12 02, 08:56)

Klausau, aš atviras pasiūlymams:) Norėčiau kelių variantų, nes kolkas tik vieną teturiu.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 12 02, 08:56)

Tvarkingas komplektukas nereikia nieko keisti mirksiukas.gif ....J
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 12 01, 18:50)
Tokių nebūna.

Kažkiek panaši yra Electrolux EOC5751AOV, bet funkcionalumo prasme man rodos labiau ribota ir brangesnė.
Atsakyti
QUOTE(Abrakadabr @ 2014 12 02, 13:36)
Kažkiek panaši yra Electrolux EOC5751AOV, bet funkcionalumo prasme man rodos labiau ribota ir brangesnė.

Taip.
Čia "auka" baltai spalvai ...
Atsakyti
QUOTE(Abrakadabr @ 2014 12 02, 11:36)

Sensorinis valdymas Omega 9 automatinės programos, pirolizės priminimo ir atidėjimo f-ja, mėgstama programa, elektroninė temperatūros kontrolė 30-300 °C, kepimo temperatūros ir likusios šilumos parodymai, kepimo laiko parodymai, temperatūros pasiūlymas pasirinkus režimą,11 maisto gaminimo režimų,3 lygių pirolizės programos,mėsos termometras
Nebet trūkūmas automatinių programų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 02, 11:45)
Sensorinis valdymas Omega 9 automatinės programos, pirolizės priminimo ir atidėjimo f-ja, mėgstama programa, elektroninė temperatūros kontrolė 30-300 °C, kepimo temperatūros ir likusios šilumos parodymai, kepimo laiko parodymai, temperatūros pasiūlymas pasirinkus režimą,11 maisto gaminimo režimų,3 lygių pirolizės programos,mėsos termometras
Nebet trūkūmas automatinių programų g.gif

Electrolux EOC5851AOX : Sensorinis valdymas Vision Cooking (lietuvių kalba) (tekstinis ekranėlis, 100 automatinių programų, 20 mėgstamų programų, SET&GO f-ja, elektroninė temperatūros kontrolė 30-300 °C, kepimo temperatūros ir likusios šilumos parodymai, kepimo laiko parodymai, temperatūros pasiūlymas pasirinkus režimą).

Atrodo, kad čia daugiau funkcijų, bet labai painioja tie "100 programų", "11 režimų". Nesuprantu kas tai yra, kame skirtumas tarp "programų" ir "režimų"? Mūsų dabartinėje viryklėje pasirenki kaitinimo režimą - t.y. kuri vieta ar vietos kaista, ar naudojamas ventiliatorius ir nustatai temperatūrą. Iš kur čia 100 variantų? Ir kaip ilgai aš ieškosiu tinkamo varianto tame mažyčiame ekranėlyje? 99 kartus paspausiu mygtuką "žemyn" jei man reikalinga programa yra nr. 100?
Atsakyti
QUOTE(Abrakadabr @ 2014 12 02, 11:52)
Electrolux EOC5851AOX : Sensorinis valdymas Vision Cooking (lietuvių kalba) (tekstinis ekranėlis, 100 automatinių programų, 20 mėgstamų programų, SET&GO f-ja, elektroninė temperatūros kontrolė 30-300 °C, kepimo temperatūros ir likusios šilumos parodymai, kepimo laiko parodymai, temperatūros pasiūlymas pasirinkus režimą).

Atrodo, kad čia daugiau funkcijų, bet labai painioja tie "100 programų", "11 režimų". Nesuprantu kas tai yra, kame skirtumas tarp "programų" ir "režimų"? Mūsų dabartinėje viryklėje pasirenki kaitinimo režimą - t.y. kuri vieta ar vietos kaista, ar naudojamas ventiliatorius ir nustatai temperatūrą. Iš kur čia 100 variantų? Ir kaip ilgai aš ieškosiu tinkamo varianto tame mažyčiame ekranėlyje? 99 kartus paspausiu mygtuką "žemyn" jei man reikalinga programa yra nr. 100?

Taip manau bus lengviau suprasti:)
https://www.youtube....h?v=_EIJjFV05NA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 02 gruodžio 2014 - 12:00
Renkamės dujinę kaitlentę ir ortkaitę.

Kaitlentei pagrindinai kriterijai WOK min 3,5 kw, juoda spalva, tvirti ketaus laikikliai:
EGT6343LOK, bet ar bus pakankamai stabilu, kiek suprantu tai pagrindas ten metalas dažytas?

Orkaitės reikia su talpios (plačiomis skardomis) ir tikriausiai nuo 30 C, kad tešlą būtų galima kildinti:
variantai - EOA45651OX arba EOA45751OX, koks tarp jų skirtumas, ar patogus tas sensorinis valdymas? Gal kokių analogų matote?

Dėkui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnebisk @ 2014 12 02, 13:26)
Renkamės dujinę kaitlentę ir ortkaitę.

Kaitlentei pagrindinai kriterijai WOK min 3,5 kw, juoda spalva, tvirti ketaus laikikliai:
EGT6343LOK, bet ar bus pakankamai stabilu, kiek suprantu tai pagrindas ten metalas dažytas?

Orkaitės reikia su talpios (plačiomis skardomis) ir tikriausiai nuo 30 C, kad tešlą būtų galima kildinti:
variantai - EOA45651OX arba EOA45751OX, koks tarp jų skirtumas, ar patogus tas sensorinis valdymas? Gal kokių analogų matote?

Dėkui  rolleyes.gif

Kaitlentės pagrindas tai juodas stiklas....
Dar visai gerai atrodančios kaiplentės
BLOMBERG GCN63415X ir su taimeriu GORENJE GKTG6SY2B wub.gif
Modelis EOA45751OX
Sensorinis valdymas Omega 9 automatinės programos, mėgstama programa, elektroninė temperatūros kontrolė 30-300 °C, kepimo temperatūros ir likusios šilumos parodymai, kepimo laiko parodymai, temperatūros pasiūlymas pasirinkus režimą
9 maisto gaminimo režimai
Modelis Electrolux EOA45651OX
Hexagon valdymas elektroninė temperatūros kontrolė 30-300 °C, kepimo temperatūros ir likusios šilumos parodymai, temperatūros pasiūlymas pasirinkus režimą
9 maisto gaminimo režimai
https://www.youtube....h?v=U7GVZNHfUy4
https://www.youtube....h?v=BvIii7d-zgw
Gali būti su pirolizės valymo sistema
Electrolux EOC45751OX ,Electrolux EOC5851AOX
Atsakyti
Ar baldu plokstes atlaiko ta 500 C temperatura,kai ijugiama ta pirolize?
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2014 12 02, 14:42)
Ar baldu plokstes atlaiko ta 500 C temperatura,kai ijugiama ta pirolize?

Atlaiko 4u.gif
Atsakyti